Dodaj do ulubionych

Jest minus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16.02.10, 11:53
Pół roku po zakończonej terapii jest upragniony minus
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Życzę wszystkim zdrowia!!!!
Obserwuj wątek
    • foxy90 Gratulacje! :) / bt 16.02.10, 12:20
    • kryst-ynak Re: Jest minus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.10, 13:12
      Naprawdę bardzo, bardzo, bardzo... się cieszę.Trzymam kciuki za
      wszystkich którzy tak jak Ty przeszli przez cięzką drogę i na końcu
      otrzymali taki fantastyczny bezcenny prezent.
      Przede mną jeszcze 13 tygodni.
      :))
      • 3-mamuska Re: Jest minus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.10, 14:30
        Gratuluje!!!!Wspaniala wiadomosc,wiara dla tych co dopiero zaczynaj lub sa w
        trakcie.Ja dzis zakonczylam terapie rano wzielam ostatnia dawke lekow,za pol
        roku tez chce tak sie cieszysc jak ty.
    • ja.tu Re: Jest minus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.10, 14:39
      Gratulacje!!
      • beatkaa32 Re: Jest minus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.10, 16:38
        gratuluję:)
    • stanis-6 Re: Jest minus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.10, 18:59
      Też bardzo cieszę się z Twojego minusa i mocno wierzę, że mnie
      też on nie ominie za ok.2,5 miesiąca.
    • dominiczka_77 Re: Jest minus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.10, 19:09
      Ogromne gratulacje :) Super wiadomość dla niedowiarków ;)
      • jan-w Re: Jest minus ! 16.02.10, 19:38
        Oby tak dalej :-)
        BTW: Dla "niedowiarków" jest to tylko informacja o tym że u części leczonych, na oby jak najdłużej, ilość wirusów zostaje znacznie zmniejszona. Z tym faktem nikt nigdy nie polemizował. Problem tylko w tym czy wybierać tę czy inną metodę.
        • dominiczka_77 Re: Jest minus ! 16.02.10, 20:16
          Na razie jest tylko ta i mój narzeczony nie zawahał się jej użyć. Jeśli chodzi o
          mnie nie wiem czy bym się podjęła. To tak między nami ;)
          • magdalena-9 Re: Jest minus ! 16.02.10, 20:25
            Witam
            Bardzo serdecznie gratuluję z całego serca.To musi być cudowne uczucie mam nadzieje, że i ja tego dostąpię.
            Pozdrawiam
          • jan-w Re: Jest minus ! 16.02.10, 20:30
            dominiczka_77 napisała:

> Na razie jest tylko ta

Niezupełnie:
            www.ingentaconnect.com/content/bsc/cdd/2004/00000005/00000001/art00003
            • gilda28 alternatywa? 16.02.10, 22:06
              z alternatywą dla interferonu jest tak jak z alternatywą dla biopsji - niby
              jest, ale nie u nas i wielu twierdzi, że nie działa ;)
              swoją drogą, ciekawa jest ta data (2004) - co dalej było robione z tym
              oxymatrine? używają to gdzieś na większą skalę niż testo-eksperymenty?
              • jan-w Re: alternatywa? 16.02.10, 22:15
                Od dawna w USA, Chinach itd. Skuteczność podobna jak w przypadku interferonu
                czyli ponad 40% www.bevigour.com/faq.html#13
                • gilda28 Re: alternatywa? 16.02.10, 22:23
                  w indiach powiadasz? a można to tak zwyczajnie kupić?
                  znajoma choruje na ajurwedę i tam jeździ ... można to legalnie "importować"
                  (przejdzie na odprawie celnej)?
                  • jan-w Re: alternatywa? 16.02.10, 22:30
                    W Indiach? Nic takiego nie pisałem. Bez problemu można kupić np w Polsce przez
                    internet z USA.
                    • gilda28 Re: alternatywa? 16.02.10, 23:06
                      sorry, popełniłam za duży skrót myślowy
                      w między czasie wrzuciłam to w google i mi wyskoczyła twoja wypowiedź odnośnie
                      tego związku w innym wątku na tym forum, tam pisałeś o indiach

rozumiem, że już zrobiłeś śledztwo dot. tej kwestii - w takim razie, jakie
                      źródło w USA sugerujesz (jaka strona internetowa)?
                      • jan-w Re: alternatywa? 17.02.10, 08:22
                        White Tiger Brand. Ale nie będę tu urządzał reklamy. Do znalezienia bez problemu
                        w internecie.
                        • gilda28 Re: alternatywa? 17.02.10, 14:40
                          dziękuję
                          stosujesz? a jeśli tak, jak dawkujesz?
                          • jan-w Re: alternatywa? 17.02.10, 17:08
                            3 * 1 czyli 3 * 220mg
                            • gilda28 Re: alternatywa? 17.02.10, 17:28
                              wspomagająco coś poza płodozmianem?
                              • jan-w Re: alternatywa? 17.02.10, 18:14
                                Płodozmian ;-)
                            • qeenie Re: alternatywa? 20.02.10, 15:39
                              Czemu ja znajduje oxymatrin tabletki po 1000 mg a nie mniej?
                              • jan-w Re: alternatywa? 20.02.10, 16:41
                                To podobnie jak np z magnezem. W reklamach są tabletki po 200 mg, a kiedy się dokładnie czytać zawierają tylko 50 mg magnezu.
                                Tabletka 1000 mg oxymatryny zawiera ok 200 mg oxymatryny ;-)

Oxymatrine contains these ingredients:

Each 1000 mg tablet contains 800 mg of 10:1 concentrated Sophora and 200mg of Oxymatrine containing these ingredients:
                                Pin Yin English Percentage
                                Oxymatrine (from Huai Hua) 90.9%
                                Matrine (from Huai Hua) 9.1%
                • kiepski476 Re: alternatywa? 17.02.10, 00:14
                  > Od dawna w USA, Chinach itd. Skuteczność podobna jak w przypadku
                  interferonu
                  > czyli ponad 40% www.bevigour.com/faq.html#13

Co zostało potwierdzone jednym jedynym badaniem, w którym 8 spośród
                  17 pacjentów uzyskało ujemny wynik badania RNA HCV po 3 miesiącach
                  podawania oxymatrine. Wyniki tych badań opublikowano w 1998 r.
                  • jan-w Re: alternatywa? 17.02.10, 08:21
                    kiepski476 napisał:
                    > Co zostało potwierdzone jednym jedynym badaniem, w którym 8 spośród
                    > 17 pacjentów uzyskało ujemny wynik badania RNA HCV po 3 miesiącach
                    > podawania oxymatrine. Wyniki tych badań opublikowano w 1998 r.

Dlaczego wy kiepski ciągle wpadacie na to forum aby pisać wyssane z palca, całkowicie pozbawione jakichkolwiek podstaw bzdury? Skrzywdził cię ktoś chory na HCV? Używanie Google naprawdę nie boli. Brak znajomości obcych języków rzeczywiście utrudnia życie, ale nie musisz się na nas wyżywać za swoje nieuctwo kiepski.
    • gilda28 gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.10, 22:10
      dbaj o siebie, to minus będzie trwał wiecznie :)
    • bastat30 Re: Jest minus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.10, 12:59
      Gratuluję oby było dużo takich wieści...
      • decort Re: Jest minus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.02.10, 20:34
        Jest pierwszy po terapii minus! Od dziś start z czekaniem na następny za pół roku.
        Pozdrawiam i trzymam kciuki za innych :-D
        • kryst-ynak Re: Jest minus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.02.10, 07:26
          Naprawdę szczerze gratuluję i życzę minusa do końca świata.
          Ja mam jeszcze 13 tygodni leczenia i bardzo się boję badania po
          terapi. Mam typ 1 b który jest szalenie trudny do eliminacji ale
          może ?...
          • decort Re: Jest minus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.02.10, 19:19
            Dzięki! od wczoraj jestem w euforii, chociaż jeszcze ten 2-gi wynik przede mną.
            Ja też miałam 1b, więc może ...? I też mnie to dodatkowo stresowało. Szanse są i
            to spore!, głowa do góry. Poza tym p-i dr powiedziała, że nawet jeśli się nie
            uda to ten rok nie był stracony, bo wirus będzie osłabiony, a interek ma
            zdolność powstrzymania włóknienia.
            Trzymaj się!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka