qeery 30.08.10, 15:35 Co na to poradzic? ma zwiazek z watroba. Żaden korektor nie jest w stanie tego "zapastowac"... :( Qeery dawna Qeenie (zapomniałam hasła) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bananarama-live Re: podkrazone oczy 30.08.10, 18:21 Wyleczyć wątrobę o ile to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
gilda28 Re: podkrazone oczy 30.08.10, 21:49 ja często też mam te aseksualne obwódki korzystam od dawna z korektora z pędzelkiem - moje sińce dobrze kryje jest fajny, dozuje się poprzez wykręcanie, jest maksymalnie wydajny KLIK - KOREKTOR Odpowiedz Link Zgłoś
decort Re: podkrazone oczy 31.08.10, 20:30 ja też z niego korzystam. W/g mnie średnio kryje, ale lepsze to niż nic ;-) Słyszałam natomiast, że takie sińce to nie wątroba, a anemia lub nerki. Anemię owszem mam. O swoich nerkach niczego złego na razie nie wiem. Ale sińce mam od kiedy przestałam być dzieckiem, a HCV jeszcze nie miałam (chyba, rzecz jasna!). A wątroba to ponoć raczej na żółto barwi, a nie na sino. Odpowiedz Link Zgłoś
gilda28 Re: podkrazone oczy 31.08.10, 20:55 a ja zawsze myślałam, że to taka uroda (cienka skóra, a spod niej prześwitują naczynia ;) znasz jakiś lepiej kryjący korektor? chętnie wypróbuję ... Odpowiedz Link Zgłoś
qeery Re: podkrazone oczy 01.09.10, 00:03 Dzisiaj umiarkowanie dręczyłam młodziutka przylaszczkę w sephorze o dobrze kryjący korektor. Patrzyła na mnie litosciwie, kiedy paćkałam pod oczami i pytałam - lepieeej?! Ale przyjrzałam się bliżej... samoma ten problem, miała może 19 lat. Podkrążone, mimo mejkapu. Smash-box jest killerem - jednak - niezupełnie dla mnie. Ale wzięlam próbkę. Zdecydowanie najsilniejszy. Potem YSL i Estee Lauder.Ale drogieee.... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
gilda28 Re: podkrazone oczy 01.09.10, 11:04 kiedyś miałam toto KLIK-YSL był super, nie odznaczał się w liniach mimicznych przy oczach, stapiał się z cerą ale teraz kupuję "pisak" L'Oreal właśnie ze względu na cenę jak starannie nałożę na krem pod oczy, to efekt jest też do zaakceptowania Smash-box nie jest za suchy? Odpowiedz Link Zgłoś
gilda28 Re: podkrazone oczy 01.09.10, 11:32 aaaa Smashbox w takiej postaci? KLIK-SMASH Odpowiedz Link Zgłoś
qeery Re: podkrazone oczy 02.09.10, 23:20 Tak, dokładnie taki smash-box. Z YSL zgadzam się najdupełniej, z klikanie, pędzelkiem, konsystencja, jest chyba jedna wada, w Polsce waska oferta kolorystyczna: bardzo różowe albo bardzo jasne. Próbowałam Helen Rubinstein ze względu na fakt, że "pielegnuje" czytaj: nie wysusza. Rzeczywiscie! Ale to jest dla cieni niewyspanych podlotków;) A nie dla moich cieni terminatora! ;) Odpowiedz Link Zgłoś