ags-1 26.11.08, 18:08 Mam nadzieje,ze tego watku mi nie wyrzuca(wyrzucili,ze szukam pracy: ()Wkrotce zaczynam leczenie i zastanawiam sie czy dam rade przetrzymac cala sylwestrowa noc.Osoby ,ktore sa w trakcie leczenia...wybieracie sie gdzies? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izzi83 Re: sylwestrowa noc 26.11.08, 18:26 hmmm dobre pytanie:)ja teraz na pigulkach to usypiam o 23 najpozniej:) mysle jednak ze najlepszym wyjsciem to bedzie chyba jakas domowka, co by moc odpoczac albo odleciec kiedy beede miec ochote:) Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: sylwestrowa noc 26.11.08, 21:10 Nie chlaj za duzo, to przetrzymasz. Odpowiedz Link Zgłoś
krysia013 Re: sylwestrowa noc 26.11.08, 21:28 hejka ja mam zamiar iść z moim chłopakiem i paczką na bal sylwestrowy, ale też się bardzo obawiam czy to wytrzymam bo już w poniedziałek zaczynam leczenie i nie wiadomo jak to będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: sylwestrowa noc 27.11.08, 18:01 Dlaczego masz nie wytrzymać, przeciez jestes przed terapią? W czasie terapii mozesz być humarzasta i własnie teraz, wykorzystaj chwile na szalensto . Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live ups 27.11.08, 18:07 W najbizszy poniedziałek. Yhy Jesli wezmiesz w poniedziałek 1 strzał,a noc sylwestrowa wypada w srode, to jest duze prawdopodobienstwo, ze przetrzymasz. Bedzie 2 dni po zastrzyku. Dobrego humoru, nie gwarantuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hakdil Re: sylwestrowa noc 27.11.08, 09:20 My sobie odpuścimy,chyba ,że pójdziemy na prywatkę.Mąż ma kiepski nastrój,więc siedziec na siłę i jeszcze kasę za to bulic:(Nie mówiąc,że na tańce to trzeba miec kondycję.... Odpowiedz Link Zgłoś
greenrachela Re: sylwestrowa noc 27.11.08, 19:15 Niestety sweet home.. Ale to tylko dlatego, że sylwester wypada w środę a to jest dzień zastrzyków dla mnie. Ale gdyby wypadł w inny dzień tygodnia, przynajmniej pół nocy sylwestrowej nie odpuściłabym tak łatwo! Odpowiedz Link Zgłoś
izzi83 Re: sylwestrowa noc 27.11.08, 22:51 sluchajcie,a mala lampke szapmana nam wolno????czy Picolo pozostal jedynie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielik85 Re: sylwestrowa noc 27.11.08, 23:17 JA sie wybieram na bal. dzis jestem po 4 zastrzyku! W ta sobote bylem na osiemnastce, super sie nie czulem, ale jakos dalem rade! Mysle,ze alkohol powinien zejsc na drugi plan przynajmniej podczas leczenia lepiej nie ryzykowac, ale kazdy ma inne podejscie do tego! Z opowiesci innych wiem ze kazdy organizm inaczej reaguje na alkohol i leki! Wypicie lampki szampana nam nie zaszkodzi, ale kazdy ma inne podejscie! pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
chlopak2005 Re: sylwestrowa noc 28.11.08, 08:48 Gdzieś się wybieram i nie odpuszczam niczego :P. Kończę leczenie w połowie grudnia :D. A co do humoru to nawet po zastrzyku w tym dniu powinien być szampański ;):P Greenrachela to przesuń na dzień wcześniej :]. Odpowiedz Link Zgłoś
krysia013 Re: sylwestrowa noc 05.12.08, 15:22 zastrzyk dostałam we wtorek, a nie jak przewidziano na poniedziałek, czyli noc sylwestrowa będzie dzień po strzale, pierwsza była bez objawowa oby były takie wszystkie (co pewnie mogę pomarzyć) he he ale do domu blisko więc chyba się zdecyduję na rozrywkę w ten dzień, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
foxy90 Re: sylwestrowa noc 23.12.08, 14:13 Ja jestem w troszkę innej sytuacji, bo dopiero się dowiedziałam i po nowym roku idę na badania i będę wiedzieć, co dalej, ale sylwestra spędzam normalnie, nie zmieniam planów - jedziemy z moim chłopakiem do moich przyjaciół, kameralnie i miło powitamy Nowy Rok :) Odpowiedz Link Zgłoś