dolor 17.10.08, 13:12 Mam nick dolor i jestem forumoholikiem. Zdecydowanie za dużo czasu zżera. Ktoś się przyłączy w drastycznym ograniczaniu czasu, jaki poświęca się zaglądaniu tutaj? Bo zaczynam zapominać o trzecim wymiarze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: AF 17.10.08, 17:23 mam nick lucyna_n i też jestem forumoholiczką :) robota mnie goni, długi mam, problemy po prostu i tyle Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: AF 17.10.08, 17:34 nazywam się aurelia i też jestem forumoholiczką. nałóg forumowy zżera mi mnóstwo czasu i nerwów, a robota leży odłogiem. witam wszystkich :) Odpowiedz Link
neuroleptyk Re: AF 17.10.08, 17:43 Forum zdecydowanie zjada czas, zamiast się zająć czymś konkretnym to traci się go na dysputy które, w sumie nic nie zmienaja, jeśli dochodzi się do takiej konkluzji, to chyba warto coś zmienić. BTW dzisiaj się dowiedziałem, tzn, wyczytałem iż koleżanka Bertrada posiada najlepsze nogi świata. Sama tak twierdzi, niewątpliwie to geny... Odpowiedz Link
amfor Re: AF 17.10.08, 23:55 neuroleptyk napisał: > Forum zdecydowanie zjada czas, zamiast się zająć czymś konkretnym to > traci się go na dysputy które, w sumie nic nie zmienaja, jeśli > dochodzi się do takiej konkluzji, to chyba warto coś zmienić to bardzo ciekawe ze chcesz neroleptyku cos zmienic, skoro : “I did not direct my life. I didn't design it. I never made decisions. Things always came up and made them for me. That's what life is.” Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: AF 17.10.08, 20:57 eeeej... ale jak jesteśmy Stowarzyszeniem Anonimowych to powinniśmy jakieś mytingi organizować. najlepiej w realu, przy alkoholu! (a co - anonomowym alkoholikom pozwalają palić papierochy, to nam wolno pić) Odpowiedz Link
amfor Re: AF 17.10.08, 23:37 pisz tu, pisz jak najwiecej to przyniesie ci ulge. pisz o walce z nalogiem. Serdeczne pozdrowienia Odpowiedz Link
60_secund Re: AF 18.10.08, 12:57 dobry wieczór, historia mojego nałogu nie jest długa, początek to 1 rzut zimy 2006 ( styczniowo/lutowy) ale będzie znacznie dłuższa, mam typowe fale ciągów i chwile abstynencji i dorze mi z nałogiem! Odpowiedz Link
loserka Re: AF 18.10.08, 15:36 Mam nick loserka i nie jestem od niczego uzależniona. OD NICZEGO! JASSSSNE? OD NICZEGO!!! Odpowiedz Link
loserka Re: AF 18.10.08, 18:42 E, tam - wyparcie. Próbuję przekonać sie do maskiańskiej metody afirmacyjnej - powtarzaj sobie cos tak często i tak długo, az w końcu w to uwierzysz. Podobno działa. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: AF 20.10.08, 10:31 ale metoda maskiańska (marsjańska:) jest wlaśnei typowym wyparciem. Odpowiedz Link
zyrafa46 Re: AF 19.10.08, 21:17 Zauważyłam, że loserka nie jest od niczego uzależniona. Żyrafy tak mają, że zauważają. Odpowiedz Link
zyrafa46 Re: AF 19.10.08, 21:20 Loserka się nie uzależnia. Loserka się od niczego nie uzależnia. LOSERKA SIĘ NIE!!!! UZALEŻNIA. Loserko, to jest piękne i niezależne. Żyra Odpowiedz Link
czekolada_z_orzechami Re: AF 19.10.08, 09:56 Też mam ciągi i wyparcia ze świadomości. Zaraz po jedzeniu mój drugi największy nałóg. Ostatnio 2 miesiące na detoksie wróciłam. Odpowiedz Link
insig Re: AF 19.10.08, 21:20 mam niestałe nicki i zmienne nastroje a na forum będę wracać zawsze chociaż tym razem władowałam się w taką kabałę że raczej nie tak często. łapię życie za dupę i potrząsam. albo ono - albo ja. Odpowiedz Link
aidka Re: AF 29.10.08, 01:53 jeśli mam do wyboru, by w ogóle nie gadać z ludźmi, bo się boję ludzi albo gadać tu, bo boję się mniej to wybieram to drugie i uważam, iż to dobry wybór jest Odpowiedz Link