IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 10:03
czy mieliście kiedyś przykre doświadczenia z panami sprzedającymi bilety
parkingowe sopu?ja dziś,pod urzędem na drzymały miałam spotkanie z
sopowcem,który:1.nie miał reszty z 5 zł,stwierdził,że to mój obowiązek mieć
drobne;2.spytał,czy mnie nie stać na 5 biletów;3.powiedział"za złotówkę,to
najwyżej bez biletu";4.stał w wesołej kompanii miejscowych żurów,rechoczących
radośnie z problemu;5.odmówił podania swojego nr służbowego i schował
plakietkę do kieszeni;6.na koniec obwieścił kompanom:"chyba nieruchana,że się
czepia".wyjątek to,czy reguła?
Obserwuj wątek
    • rrado Re: bileterzy 17.03.04, 10:08
      Gość portalu: Ana napisał(a):

> czy mieliście kiedyś przykre doświadczenia z panami sprzedającymi bilety
      > parkingowe sopu?ja dziś,pod urzędem na drzymały miałam spotkanie z
      > sopowcem,który:

ja mam tylko prosbe. nie zostaw tego ot tak. zrob jak z kanarami czyli pisz
      pismo do szefostwa strefy i do zastepcy prezydenta ktory tym sie zajmuje opisz
      wszystko zadaj konfrontacji w celu wskazania sprawcy. mysle ze maja grafiki kto
      gdzie stoi dojscie do tego ze to on bedzie proste i oby zakonczylo sie
      wywaleniem z pracy. napisz tez na maila redakcyjnego cala historie.
      pozdrawiam rado
      • Gość: Ana Re: bileterzy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 10:14
        właśnie smaruję pismo do szefostwa strefy...
        • rrado Re: bileterzy 17.03.04, 11:18

> właśnie smaruję pismo do szefostwa strefy...

jak nasamrujesz mozesz podeslac na maila moze i ja cos dosmaruje. domagaj sie
          wyraznie konfrontacji i ustalenia goscia. pozdrawiam rado
    • Gość: H56 anioły parkingowe IP: *.comnet.krakow.pl 17.03.04, 10:48
      > 6.na koniec obwieścił kompanom:"chyba nieruchana,że się
      > czepia".wyjątek to,czy reguła?

nawet penerstwo się na Tobie poznaje. Chciałaś miotłę przechować za darmo ?
      czepianie się, To jednak Twoja reguła.
      • Gość: Ana heniu promotorem chamstwa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 11:52
        heniu,pisałam ci to już kiedyś,napiszę jeszcze raz.należysz doludzi(swoim
        ostatnim postem po raz kolejny to potwierdziłeś),którym człowiek przyzwoity nie
        poda ręki.uważam,że chamstwo w każdej postaci należy tępić.tyczy to się zarówno
        pana biletera,jak i twoich uwag na forum(np.twoje prostackie uwagi o
        rodzicach,prostytucji,itp.)w sumie to nie zdziwiłeś mnie,opisanego pana
        nazywając aniołem.każdy ma takie anioły,na jakie zasługuje.jeśli chodzi o
        poziom,to bileter był od ciebie bystrzejszy,poza tym,niewiele się różnicie
        • swantevit Re: heniu promotorem chamstwa 17.03.04, 11:59
          heniu,pisałam ci to już kiedyś,napiszę jeszcze raz.należysz doludzi(swoim
          ostatnim postem po raz kolejny to potwierdziłeś),którym człowiek przyzwoity nie
          poda ręki.uważam,że chamstwo w każdej postaci należy tępić.tyczy to się zarówno
          pana biletera,jak i twoich uwag na forum(np.twoje prostackie uwagi o
          rodzicach,prostytucji,itp.)w sumie to nie zdziwiłeś mnie,opisanego pana
          > nazywając aniołem.każdy ma takie anioły,na jakie zasługuje.jeśli chodzi o
          > poziom,to bileter był od ciebie bystrzejszy,poza tym,niewiele się różnicie
          '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

"SRALIS,MAZGALIS,REFERENDIS DUPTIS"
          ana
          • Gość: Ana Re: heniu promotorem chamstwa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 15:18
            no i co?
        • rrado Re: heniu promotorem chamstwa 17.03.04, 15:41

> heniu,pisałam ci to już kiedyś,napiszę jeszcze raz.należysz doludzi(swoim
          > ostatnim postem po raz kolejny to potwierdziłeś),którym człowiek przyzwoity
          nie
          >
          > poda ręki.uważam,że chamstwo w każdej postaci należy tępić.tyczy to się
          zarówno
          >
          > pana biletera,jak i twoich uwag na forum(np.twoje prostackie uwagi o
          > rodzicach,prostytucji,itp.)w sumie to nie zdziwiłeś mnie,opisanego pana
          > nazywając aniołem.każdy ma takie anioły,na jakie zasługuje.jeśli chodzi o
          > poziom,to bileter był od ciebie bystrzejszy,poza tym,niewiele się różnicie

zgadzam sie z ana niestety. pozdrawiam rado
    • Gość: H56 No i co? IP: *.comnet.krakow.pl 17.03.04, 16:26
      Ana ! anioły to opiekunowie, stróże, mogą być i parkingowi. Nigdy nie nazwałem
      Cię Magdaleną ,ani też nie pytałem pani Any, o jej zawód. To Ty sama
      porównałaś się do prostytutki po poście jednego z Twoich wielbicieli. Oko za
      oko, ząb za ząb.
      • Gość: Ana niepamięć... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 16:37
        nie tylko cham,ale jeszcze kłamczuszek.heniu,zamiast wić się jak
        piskorz,powiedz po prostu"przepraszam".dla mnie akurat nie ma to większego
        znaczenia,ale uratujesz twarz.to ważne...
        • Gość: H56 Re: niepamięć... IP: *.comnet.krakow.pl 17.03.04, 20:55
          mam swoje lata ,ale raczej pamiętam wątki.Wskaż mi gdzie ten gdzie Cię tak
          nazwałem.
          • Gość: Ana Re: niepamięć... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 10:27
            skoro nie pamiętasz,to cytacik(z wątku:CZY SŁUŻBA W LWP...itd.)-henio pisze:-
            "Masz wspomnienia?To napisz o kombatantkach spod koszar,które spdzędziły kilka
            dni,a nawet tygodni ukryte na terenie jednostki.Znasz swojego
            tatusia?".......mam nadzieję,że trochę odświeżyłam ci pamięć i przypomnisz
            sobie teraz inne posty...,np.ten gdzie napisałeś:"matka any-poje..na,tak jak
            ona".wróciła pamięć?czuję się jednak skrępowana,zabierając czas wszystkim
            forumowiczom udowadnianiem tobie chamstwa.dlatego proponuję zakończ ten
            nieprzyjemny serial.z klasą,jeśli cię na to stać...
            • Gość: Ana A JEDNAK WARTO! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 10:36
              a jednak warto walczyć z chamstwem!dziś o 10,telefon z sekretariatu
              prez.gdakowicza:bileciarz został namierzony,zdjęty ze służby i ukarany
              dyscyplinarnie.do tego przepraszają!
            • Gość: H56 Re: niepamięć... IP: *.comnet.krakow.pl 18.03.04, 10:50
              dalej twierdze ,że prostytutką Cię nie nazwałem. Magdalenki za swoje usługi
              biorą pieniądze, a dziewczyny z pod koszar robią to za darmo, i dla
              przyjemności. Wkurzyłaś mnie troszkę bo się mnie czepiasz i za wszelka cenę
              chcesz mnie upokorzyć. Jeżeli Cię uraziłem, to przepraszam, ale Ty sobie też
              daj spokój.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka