sobiepan1 16.07.09, 17:19 Oddał mieszkanie bez oporów, choć z dwutygodniowym opóźnieniem. Czy tylko z dwutygodniowym? Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix13 Re: Jak zapowiedział, tak i zrobił. honorowy gość 16.07.09, 17:23 z 9-letnim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz nie zapowiedział tylko musiał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 17:26 bo sąd mu nakazał.Z honorem ma to niewiele wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konst_anty gorący uczynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 17:37 on jest złodziejem który został złapany na gorącym uczynku. o jaki honorze mówisz ? o czyim ? on jest bez honoru ! to tylko złodziej ! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: gorący uczynek 16.07.09, 17:46 znam takich co wzięli nie swoje - bo czasami trudno nazwać to kradzież jak ktoś da prezencik, a nie oddali i nie maja zamiaru takiego... Zreszta nawet sprawy sądowej nie ma nawet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: gorący uczynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 18:24 kogo znasz? czy mówisz o facecie co podróżuje za to że przydziela kasę na określone imprezy sportowe z budżetu marszałkowskiego? zdaje się że POdróżował do Maroka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100prawdy Re: gorący uczynek IP: *.chello.pl 19.10.09, 11:35 honor i tropienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: nie zapowiedział tylko musiał IP: *.mysmart.ie 16.07.09, 19:06 goska jak zwykle wykrecasz fakty. a ten sad to mu to nakazal na czyj wniosek? jego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: nie zapowiedział tylko musiał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 19:26 a to nie ty czasami POdkręciłeś sprawę w sądzie?przecież Krzystka juz nie kochasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: nie zapowiedział tylko musiał IP: *.mysmart.ie 16.07.09, 19:45 tak goska, wpadlem tam i powiedzialem sedziemu co ma mowic. jak ty bedziesz miala rozprawe to tez wpadne. :) a ty sie nie boisz co nitras zrobi z toba w kampanii wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
tateti Re: nie zapowiedział tylko musiał 16.07.09, 20:03 grozisz sławuś gośce?! nie strasz, nie strasz, bo się zes...asz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: nie zapowiedział tylko musiał IP: *.mysmart.ie 17.07.09, 00:46 tobie chyba caly swiat "grozi", tak to jest gdy ma sie urojenia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ZED-bredzik Re: nie zapowiedział tylko musiał IP: *.szczecin.mm.pl 18.10.09, 16:13 A te 3,5 tys. co nielegalnie dostał, bo mu się nie należały też oddał? Ja się tak zastanawiam, czy jak sobie wejdę do Urzędu Miejskiego i pożyczę na 9 lat pare laptopów udając, że jestem niezbędny, to też mi nikt nic nie zrobi po tylu latach? Chociaż mu czynsz za te dwa tygodnie równie nielegalnego zamieszkiwania policzono, czy może mieszkał na krzywy ryj? Co to dla niego czynsz za 148 metrowe mieszkanie za 2 tygodnie, kilka stów w jedną czy drugą nie czyni różnic dla tegiego człowieka. A proszę mi powiedzieć, gdzie był zameldowany Krzystek, zanim koledzy, którzy go najpierw na dyrektorski stołek wsadzili dali mu za bezcen nienależne mieszkanie? Gdzie geniusz prawa ma wykształcenie prawnicze, skoro nie wie, że dochody nie dawały mu żadnego prawa do tego mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: nie zapowiedział tylko musiał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 07:14 wyjasnie ci bo moze nie rozumiesz na czym polega remont mieszkania. kupuje sie produkty, maluje, wykonuje rozne prace itd. i efekty tych prac zostaja wlaczone w mieszkanie. a potem jak sie oddaje to mieszkanie to efekty tych prac i zainwestowanych srodkow tez zostaja w nim. chyba, ze chcesz powiedziec, ze krzystek wykrecil klamki i zabral okna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 25lattemu Re: nie zapowiedział tylko musiał IP: *.chello.pl 19.10.09, 12:03 nie grożcie, to bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,0 Re: nie zapowiedział tylko musiał IP: *.chello.pl 03.11.09, 20:16 psia kość Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Zed, co Ty sugerujesz.... 16.07.09, 20:02 Gość portalu: ZED napisał(a): > goska jak zwykle wykrecasz fakty. a ten sad to mu to nakazal na czyj > wniosek? jego samego. --------- Sugerujesz, ze panu Ksyfkowi sad nakazał zwrócić mieszkanie na wniosek jego samego? Czyli ze wnioskował do sadu, żeby mu kazał zwrócić mieszkanie? To nie mógł po prostu zwrócić.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tateti Re: Zed, co Ty sugerujesz.... 16.07.09, 20:04 on am gośkę powieszoną na ścianie i się do niej modli.I z gośką rozmawia,ten sławuś to juz zupełnie zwariował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: andre.... IP: *.mysmart.ie 17.07.09, 00:47 bardzo zabawne andreas, bardzo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ZED-bredzik Re: andre.... IP: *.szczecin.mm.pl 18.10.09, 16:16 Powiedz mi ZED, czy ty wiele godzin na państwowym etacie przesiedziałeś klepiąc na forum te swoje pijarowskie wypociny? Bo mam zamiar złożyć doniesienie do prokuratury, że na polecenie swojego szefa i za państwowe pieniądze we dwójkę tutaj zabawiacie się. Zupełnie jak dwóch kolesi, co rozbili samochód służbowy jadąc na partyjną masówkę do Gdańska. Dostali mandat czy nie? Naćpani może byli już wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: andre.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 07:16 zloz. nawet wiecej, zloz do CBA. tyle, ze ja nie jestem na panstwowym etacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin Re: Jak zapowiedział, tak i zrobił. honorowy gość IP: *.chello.pl 17.07.09, 22:44 czekamy na kolejnych "niezbednych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbracholkami Re: Jak zapowiedział, tak i zrobił. honorowy gość IP: *.chello.pl 18.10.09, 15:34 to jest tak oczywista sprawa, że kto nie rozumie o co w niej chodzi to już niczego nie zrozumie Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Jak zapowiedział, tak i zrobił. honorowy gość 18.10.09, 15:36 Zasługuje na wypędzenie ze Szczecina. To byłby niezły materiał reklamowy dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: Jak zapowiedział, tak i zrobił. honorowy gość IP: *.146.108.60.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.10.09, 15:48 Może na wywiezienie na furmance na stercie gnoju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,0 Re: Jak zapowiedział, tak i zrobił. honorowy gość IP: *.chello.pl 03.11.09, 20:35 z tymi krowami i ich relaksem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrajdakami Re: Jak zapowiedział, tak i zrobił. honorowy gość IP: *.chello.pl 18.10.09, 21:45 podział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawoicmentarz Re: Jak zapowiedział, tak i zrobił. honorowy gość IP: *.chello.pl 23.10.09, 10:21 a remont? Odpowiedz Link Zgłoś