Dodaj do ulubionych

Northampton, Bedford, Milton Keynes

IP: 62.190.92.* 04.12.06, 10:06
Czy jest tu ktos z okolic Northampton, Bedford lub Milton Keynes?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bea Re: Northampton, Bedford, Milton Keynes IP: *.tktel.tvk.wroc.pl 04.12.06, 15:01
      tak jest, Northampton wcześniej, teraz Market Harborugh
      • Gość: *my* Re: Northampton, Bedford, Milton Keynes IP: 62.190.92.* 04.12.06, 16:15
        Gdzie pracujesz, jesli mozna wiedziec i czy znasz wielu Polakow w okolicy?
        Dlugo juz jestes w Anglii?
        My jestesmy tu juz prawie rok i mieszkamy w zasadzie w polowie drogi miedzy
        Northampton i Bedford. Ale nie znamy wlasciwie nikogo.
      • Gość: michał Re: Northampton, Bedford, Milton Keynes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 10:22
        a co robisz w MH?
        to piekne miasteczko:)))
        bardzo piekne, bardzo sympatycznie tam jest.
    • Gość: przemo Re: Northampton, Bedford, Milton Keynes IP: *.range86-133.btcentralplus.com 07.12.06, 16:24
      mieszkam w milton gg 1229875
    • Gość: donmirko Re: Northampton, Bedford, Milton Keynes IP: *.server.ntli.net 08.12.06, 01:58
      I Ja tyż mieszkam w Northampton nrGG 6550354
      • Gość: michał Re: Northampton, Bedford, Milton Keynes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 10:21
        witam:)
        ja bylem dlugi czas w MK!
        • Gość: *my* Re: Northampton, Bedford, Milton Keynes IP: 62.190.92.* 08.12.06, 10:44
          No wlasnie !!! Co robicie w tych okolicach, gdzie pracujecie?
          A gdzie ty pracowalec Michal? Jestes jeszcze w Anglii?
          My mieszkamy w Olney, polowie drogi miedzy Bedford a Northampton. Pracujemy -
          Michal - w firmie architektonicznej, a ja Marta w firmie zajmujacej sie
          konserwacja zabytkow w Northampton.
          Przyjechaliscie sami czy ze znajomymi?
          • Gość: michał Re: Northampton, Bedford, Milton Keynes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 11:07
            nie, jestem juz w Polsce, ale zastanawiam sie czy nie wrocic.
            Wiesz w MK, wykonywalem prosta prace w magazynie DTS w Ridmont, po drodze do
            Bedford. Fajne polozenie ma to miejsce, blisko do Londynu, Oxfordu i Cambrige.
            Polecam do zwiedzania:) Mnie urzeklo male miasteczko niedaleko Northampton
            (wspomniane tutaj) Market Harborough.

• Gość: *my* Re: Northampton, Bedford, Milton Keynes IP: 62.190.92.* 08.12.06, 14:24
              Fakt ze to fajna lokalizacja. W Market Harborough jeszcze niestety nie bylismy
              ale ja ze wzgledu na swoja prace widzialam juz baaaaaaardzo duzo. W zasadzie od
              Pn Walii do samego Pd Anglii juz nie mam co zwiedzac. Musielibysmy sie teraz
              przeniesc troche bardziej na Pn. ;-)) Strasznie mi sie marzy kilka dni w
              Szkocji.
              Pozdrawiam
    • kawmarta Re: Northampton, Bedford, Milton Keynes 08.12.06, 16:24
      do Michała
      Market Haroborough jest rzeczywiście piękne. Żyje się spokojnie. Mąż jest
      ochroniarzem. Northampton nie podobało mi się wizualnie. Ja narazie w Polsce.
      Pozdr.
      Bea
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka