Gość: *my* IP: 62.190.92.* 04.12.06, 10:06 Czy jest tu ktos z okolic Northampton, Bedford lub Milton Keynes? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bea Re: Northampton, Bedford, Milton Keynes IP: *.tktel.tvk.wroc.pl 04.12.06, 15:01 tak jest, Northampton wcześniej, teraz Market Harborugh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *my* Re: Northampton, Bedford, Milton Keynes IP: 62.190.92.* 04.12.06, 16:15 Gdzie pracujesz, jesli mozna wiedziec i czy znasz wielu Polakow w okolicy? Dlugo juz jestes w Anglii? My jestesmy tu juz prawie rok i mieszkamy w zasadzie w polowie drogi miedzy Northampton i Bedford. Ale nie znamy wlasciwie nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Northampton, Bedford, Milton Keynes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 10:22 a co robisz w MH? to piekne miasteczko:))) bardzo piekne, bardzo sympatycznie tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: Northampton, Bedford, Milton Keynes IP: *.range86-133.btcentralplus.com 07.12.06, 16:24 mieszkam w milton gg 1229875 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donmirko Re: Northampton, Bedford, Milton Keynes IP: *.server.ntli.net 08.12.06, 01:58 I Ja tyż mieszkam w Northampton nrGG 6550354 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Northampton, Bedford, Milton Keynes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 10:21 witam:) ja bylem dlugi czas w MK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *my* Re: Northampton, Bedford, Milton Keynes IP: 62.190.92.* 08.12.06, 10:44 No wlasnie !!! Co robicie w tych okolicach, gdzie pracujecie? A gdzie ty pracowalec Michal? Jestes jeszcze w Anglii? My mieszkamy w Olney, polowie drogi miedzy Bedford a Northampton. Pracujemy - Michal - w firmie architektonicznej, a ja Marta w firmie zajmujacej sie konserwacja zabytkow w Northampton. Przyjechaliscie sami czy ze znajomymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Northampton, Bedford, Milton Keynes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 11:07 nie, jestem juz w Polsce, ale zastanawiam sie czy nie wrocic. Wiesz w MK, wykonywalem prosta prace w magazynie DTS w Ridmont, po drodze do Bedford. Fajne polozenie ma to miejsce, blisko do Londynu, Oxfordu i Cambrige. Polecam do zwiedzania:) Mnie urzeklo male miasteczko niedaleko Northampton (wspomniane tutaj) Market Harborough. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *my* Re: Northampton, Bedford, Milton Keynes IP: 62.190.92.* 08.12.06, 14:24 Fakt ze to fajna lokalizacja. W Market Harborough jeszcze niestety nie bylismy ale ja ze wzgledu na swoja prace widzialam juz baaaaaaardzo duzo. W zasadzie od Pn Walii do samego Pd Anglii juz nie mam co zwiedzac. Musielibysmy sie teraz przeniesc troche bardziej na Pn. ;-)) Strasznie mi sie marzy kilka dni w Szkocji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kawmarta Re: Northampton, Bedford, Milton Keynes 08.12.06, 16:24 do Michała Market Haroborough jest rzeczywiście piękne. Żyje się spokojnie. Mąż jest ochroniarzem. Northampton nie podobało mi się wizualnie. Ja narazie w Polsce. Pozdr. Bea Odpowiedz Link Zgłoś