dzoaann 10.05.08, 18:26 Czy ktos z Was orientuje sie, czy w irlandii można kupis chuste wiązana do noszenia dziecka? A jesli tak, to gdzie? Dziękuję z góry za odp. pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imszulc Re: chusta? 12.05.08, 00:14 podobno można ale nie wiem gdzie, możesz kupić przez internet i Ci przyślą do domku, teraz nie pamiętam stron ale swego czasu szukałam i znalazłam kilka ciekawych jeśli masz możliwość, to najpierw pożycz na chwilkę od kogoś i zobacz jak sobie będziesz z chustą radzić i czy Ci odpowiada ten sposób noszenia malucha Odpowiedz Link Zgłoś
viwka Re: chusta? 12.05.08, 00:46 Kupiliśmy na allegro w Polsce, i przyjechała najbliższymi "gośćmi" :) Odpowiedz Link Zgłoś
k_ansia Re: chusta? 12.05.08, 13:28 My też kupiliśmy na allegro w Polsce. Jestem bardzo zadowolona! Przetrwaliśmy na tym kolki i ząbkowanie:))) Jeśli chcesz, mogę pożyczyć na wypróbowanie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: chusta? 12.05.08, 16:46 taaak, strony internetowe mam obcykane i rodzaje chust i ceny...normalnie jestrem zakręcona. Ale mialam nadzieje,że sobie obejrze i pomacam, zamiast zamawiac. W mothercare tu u siebie tez widzialam, ale taką kombinację chusty z nosidłem mei tai, a nie zwykły kawal materiału. Kasia! Może się jakos zobaczymy, zebym mogła sie w ogole zapoznać z ta chustą? nie mówiąc nic o Twoim dzieciątku- jaki on musi juz być duzy! a Szymon to juz w ogóle:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka1975 Re: chusta? 27.05.08, 18:45 Gdybys chciala to ja mam wiazana 5,2m storche,mam MT,mam kolkowa i mozesz sobie kiedys poogladac itd.Podaje maila:kasiapiw@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: chusta? 01.06.08, 15:59 o:) widzę prawdziwa chustonoszka:) ja zakupiłam nati na początek, ale jeszcze nie doszła, no i poród dopiero w sierpniu:) a ja juz nie mogę się doczekac noszenia:) jak bedę miała pytania to sie odezwę, dzieki wielkie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka1975 Re: chusta? 16.06.08, 15:07 Gdyby ktos chcial to mam do sprzedania 2 chusty kolkowe do noszenia dzieci od urodzenia do 15 kg. kasiapiw@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś