Gość: ja IP: 212.160.172.* 02.04.10, 11:53 Chcę poraz I upiec sernik proszę o rady który ser jest najlepszy. Chodzi mi o konkretne informacja jakiej firmy, w jakim opakowaniu etc Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mhr-cs myslisz ze z twarog dobrej firmy,daje dobry sernik 02.04.10, 15:00 Gość portalu: ja napisał(a): > Chcę poraz I upiec sernik proszę o rady który ser jest najlepszy. > Chodzi mi o konkretne informacja jakiej firmy, w jakim opakowaniu etc > Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: najlepszy ser na sernik 02.04.10, 17:53 Ja kupuję ser twarogowy z Limanowej w kostkach i mielę. Takiego w wiadereczkach nie polecam, bo tam są śladowe ilości sera i sernik wychodzi niesmaczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: najlepszy ser na sernik IP: 89.100.164.* 02.04.10, 20:10 wloszczowa moze byc mlekovity, wiaderka 1kg a jak masz maszynke do milenia to twarog poltlusty albo tlusty Odpowiedz Link Zgłoś
mirszy Re: najlepszy ser na sernik 03.04.10, 09:44 Zawsze używałam Delfiko, sernik jakoś wychodził. A teraz koleżanka namówiła mnie na Presidenta - i wyszedł rewelacyjnie . Wiaderko 1 kg ok 6 zl (w promocji przed świętami). Odpowiedz Link Zgłoś
alinka_li Re: najlepszy ser na sernik 03.04.10, 10:30 Raczej każdy jest dobry, o ile jest to faktycznie ser:) Radzę czytać etykiety i po kłopocie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotkah Re: najlepszy ser na sernik IP: *.hsd1.il.comcast.net 03.04.10, 23:24 Ja kupilam w tym roku pierwszy raz ser w wiaderku.W skladzie niby tylko ser i niestety konserwant.Sernik siedzi wlasnie w piekarniku a ja drze czy wyjdzie bo jakis taki mazisty byl ten ser. Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: najlepszy ser na sernik 04.04.10, 07:47 Ja polecam Delfiko i "Mój ulubiony" z Wielunia. Ostatnio jeszcze Piątnica. Wszystkie w wiaderku. Tylko uwaga, to są tak tłuste sery, że nie powinno dodawać się do nich już tłuszczu - sernik i tak wyjdzie pysznie kremowy i tłusty. Odpowiedz Link Zgłoś