Gość: olka IP: *.aster.pl 15.09.04, 13:44 Jak się taką robi. Mój mąż zachwycał się czymś takim w knajpce. Fajnie wygladała. I smakowała. Może ubija się jajko i zamacza kotlet w pianie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brunosch Re: POFALOWANA ODDYCH PANIERKA SCHABOSZCZAKA 15.09.04, 13:47 Trzeba szybko ruszać patelnią w przód i tył. Taki przepis jest w "Sekretach kuchni", sam nigdy nie próbowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik Re: POFALOWANA ODDYCH PANIERKA SCHABOSZCZAKA IP: *.innsoft.com.pl 15.09.04, 13:48 moja babcia robiła takie przez usmażenie ich, a potem podlanie wodą i przykrycie przykrywką. Wtedy sa takie właśnie miękkie i pofalowane. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: POFALOWANA ODDYCH PANIERKA SCHABOSZCZAKA 15.09.04, 14:28 Myslalam, ze to wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: POFALOWANA ODDYCH PANIERKA SCHABOSZCZAKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 14:48 Jeśli smażysz na oleju , ten sam efekt uzyskasz dodając pod koniec smażenia trochę masła . Tylko wcześniej zmniejsz moc palnika , bo się spali . Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: POFALOWANA ODDYCH PANIERKA SCHABOSZCZAKA 18.09.04, 07:16 szczerze mówiąc, ja tez myślałam, że to wada schabowych :) mnie czasami takie coś wychhodziło i sie wkurzałam:dlaczego? ;) no ale to sprawa gustu Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: POFALOWANA ODDYCH PANIERKA SCHABOSZCZAKA 18.09.04, 00:40 Gość portalu: olka napisał(a): > Jak się taką robi. Mój mąż zachwycał się czymś takim w knajpce. Fajnie > wygladała. I smakowała. Może ubija się jajko i zamacza kotlet w pianie? Jajko, mąka, jajko, bułka tarta, znów jajko i na koniec do tzw "panierki zlocistej kurczakowej" a potem po wytrzymaniu w piecyku pod przykryciem z odrobiną wilgoci jest puszyste że hej! Odpowiedz Link Zgłoś