Gość: margarita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 19:50 Witajcie, zaproponujcie coś dobrego i wykwintnego na kolację dla dwojga. Mam wprawdzie jakis pomysł- rizzoto lub polędwiczki wieprzowe w warzywach ale może cos innego doradzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: kolacja dla dwojga 04.08.06, 00:01 polecam wizytę w Galerii Potraw Odpowiedz Link Zgłoś
perseidaa Re: kolacja dla dwojga 04.08.06, 00:03 ja ostatnio zrobiłam polędwiczki smażone błyskawicznie, przekręcone na drugą stronę, na to plaster pomidora, sos (swieza bazylia utarta z czosnkiem, oliwa, sola, pieprzem), plaster dobrego sera (camembert, brie, rokpol, mozarella), skropić octem balsamicznym. Do tego bagietka i sałata oraz różowe winko. oczywiście możesz pominąc czosnek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: kolacja dla dwojga IP: *.visual.pl 07.08.06, 13:25 Jeśli masz trochę czasu i ochoty a ponadto lubicie dania oryginalne to niezmiennie polecam... Kurczak w sosie czekoladowym Ilość porcji: 6 Składniki: 6 szt. pierś kurczaka masło 60 ml konfitura z czerwonej porzeczki Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Re: kolacja dla dwojga 07.08.06, 14:38 Smażony cammemberte (oj, chiba cuś mi nie wyszło z pisowniom!), z borówkami, przybrany plasterkami kiwi. Do tego trójkąty z tostów. Banał. A jakie to dobre! Odpowiedz Link Zgłoś