Dodaj do ulubionych

sylwester w Pradze

IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.11, 21:45
Wymyslilismy, ze tego rocznego sylwestra spedzimy w Pradze, wyprawa bylaby 2dniowa 31.12/01.01. Podejrzewam, ze gdzies w miescie bedzie organizowana impreza, tak jak to ma miejsce na rynkach u nas, czy ktos cos wie na ten temat???
Obserwuj wątek
    • lisia312 Re: sylwester w Pradze 26.11.11, 08:27
      na Starówce
    • martinaa_2010 Re: sylwester w Pradze 28.11.11, 08:43
      Plac Wacława i Most Karola.
      • nice01 Re: sylwester w Pradze 09.12.11, 11:24
        Też chcemy się wybrać w Sylwestra do Pragi lecz słyszałam że jest bardzo duży prblem z parkowaniem. Czy macie jakieś informacje gdzie byłoby dobrze zaparkować może byc troche dalej od centrum o ile da rade do centrum dostać się jakiś innym srodkiem lokomocji. Będę wdzięczna za info.
        • dddbb Re: sylwester w Pradze 11.12.11, 19:01
          www.dpp.cz/parkoviste-p-r/
          www.dpp.cz/en/p-r-facilities/
        • ursulad Re: sylwester w Pradze 14.12.11, 07:38
          Sylwester w Pradze to chyba najgorsza impreza w Europie. /jezeli ktos nie zarezerwuje imprezy w klubie czy restauracji/. Miasto nie organizuje niczego, na Placu Waclawa i Moscie Karola sa tylko pijani turysci, nie ma wystepow estradowych. Tylko na Starym Miescie czasami cos sie dzieje. Trzeba uwazac, by nie dostac butelka w glowe. Sztuczne ognie - wlasne, pokaz jest dopiero 1 stycznia, ale w przyszlym roku ma byc rowniez ograniczony z braku pieniedzy.
          • Gość: Szklan Re: sylwester w Pradze IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.12, 18:17
            Widziałem ostatnio w necie propozycje Studenckiego Klubu Turystycznego jesli chodzi o organizacje i spędzanie sylwestra. Ale uczulam ze to dla studentów:)
    • Gość: Anita <a href="http://www.turystyka.mojlondyn.pl/sylwester/2011/p" targe IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.11, 12:55
      www.turystyka.mojlondyn.pl/sylwester/2011/praga.php

Byłam z tą firma wraz ze znajomymi w 2010roku za jedynie 149 PLN na sylwestrze w Pradze, za takie pieniążki impreza wyjątkowa to dużo lepsze niż siedzenie w domu lub chodzenie po wrocławskiej starówce. Przewodnik oprowadzał nas po Pradze cały dzień Było Super Polecam
      • Gość: Damiann Re: <a href="<a href="http://www.turystyka.mojlondyn.p" target IP: *.noc.fibertech.net.pl 21.12.11, 16:10
        Polecam tanio i wiele atrakcji w tym czasie w Pradze Miasto pieknie udekorowane naprawde wyjątkowe klimaty. I co ważane w tych czasach - wyjazd tani i do tego w Pradze :)
      • Gość: 3 <a href="http://www.turystyka.mojlondyn.pl" target="_blank" rel="n IP: *.noc.fibertech.net.pl 15.10.12, 14:13
        Teraz kryzys i co tanie to dobre polecam takie wyjazdy
    • Gość: sozcze Re: sylwester w Pradze IP: 83.1.81.* 15.11.12, 11:56
      To tu macie impreze 3 dniową i to jeszcze zorganizowaną www.skt.org.pl/wyjazdy/studencki-sylwester-praga/ A jak jest was wiecej to w grupie taniej:). A imprezey na bank sie jakies znajda:)
      • Gość: Nexto Re: sylwester w Pradze IP: *.dynamic.chello.pl 16.11.12, 21:53
        E tam, dla mnie akurat z skt lepszy jest ten wyjazd na Słowacje. Lubie narty i w ogóle intensywniejsze spędzanie czasu.
        • Gość: dokato Re: sylwester w Pradze IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.12, 22:43
          A w tym roku? kojarzy ktoś co się będzie działo na rynku w Pradze? mógłby ktoś podrzucić linka do programu sylwestra???
          • Gość: pinezka Re: sylwester w Pradze IP: *.70.broadband9.iol.cz 13.12.12, 23:01
            My co roku na sylwester dokładnie w odwrotnym kierunku- z Pragi do Polski:) A jedyne czego mi żal to widoku sztucznych ogni nad Pragą:) Udanej zabawy!
            • Gość: pinezka Re: sylwester w Pradze IP: *.70.broadband9.iol.cz 13.12.12, 23:04
              ps. cos mi link nie wyszedł- no to jeszcze raz wklejam: www.vanocevpraze.cz/en/new-years-eve/about-new-year.shtml
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka