Dodaj do ulubionych

dla mojego taty

06.03.11, 12:51
Pali się świeca jasnym płomieniem, Tak jak Twe życie się paliło... Wiatr świecę zgasił, pogrążył w cieniu... I twoje życie się skończyło! Świecę ponownie można zapalić, Lecz życia Tobie nic nie przywróci! Ty już odeszłeś TATO kochany , znikłeś gdzieś w dali... Świat mój zawalił, świat mój się zasmucił...
Obserwuj wątek
    • gama2003 Re: dla mojego taty 06.03.11, 19:14
      (*) dla Twojego Taty....Przytulam i rozumiem.
    • suczka78 Re: dla mojego taty 07.03.11, 16:20
      dziś mija pierwszy tydzień od śmierci taty
      chce mi się krzyczeć
      • anna.wasil Re: dla mojego taty 07.03.11, 17:28
        Doskonale Cię rozumiem..u mnie pierwsza rocznica będzie 17 kwietnia
        Krzycz,płacz..
        Przytulam Cię a Twojemu Tatuniowi (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) tysiące takich światełek.
        • gama2003 Re: dla mojego taty 07.03.11, 21:48
          Kiedy czujesz ból i potrzebę krzyku to trzeba krzyczec. Ja tłumiłam rozpacz w pierwszych chwilach chociaz miałam ochotę na skowyt chyba. I teraz żałuję tego skamienienia, bo siedzi to gdzieś w gardle cały czas, te łzy niewykrzyczane. Przytulam Cię mocno, nie staraj się być silna, na to przyjdzie czas....
          • proy0311 Re: dla mojego taty 08.03.11, 07:34
            O tak,,,trzeba krzyczeć i płakać...i nie chować lez nawet gdy inni ganią...i nie zachęcać do chowania łez..
            • suczka78 Re: dla mojego taty 08.03.11, 08:45
              a ja chcę być twarda i silna ale dopada mnie bezradnośc i bezsilnosć
              łzy same lecą ta niemoc jest straszna
              byłam wczoraj na cmentarzu, patrzyłam na te kwiaty, na tabliczkę i nadal do mnie nie dociera

• gama2003 Re: dla mojego taty 08.03.11, 14:54
                Kochana, ja tez udaję twardą, łzy siedzą w gardle ale niby się trzymam. A potem wystarczy - pstryk i lecisz w otchłan bólu. Nie rób mojego błedu, to teraz Twój czas na płacz i ulewanie bólu .
                Testeś tylko człowiekiem., Tylko i - aż.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka