Dodaj do ulubionych

Boję się wiosny, świąt

25.03.11, 15:20
Wiosną 2007 roku mąż trafił do szpitala, miał poważną operację serca (wstawienie zastawki mitralnej i bypassy). Po operacji było zatrzymanie akcji serca, śmierć kliniczna, odratowali go, choć tydzień leżał w śpiączce farmakologicznej. Dziś na szczęście ma się dobrze. Jednak wiosna 2008 roku, moja mama miała udar mózgu, ciężki stan, była leżąca, nawet nie siedziała, zmarła po pół roku, wiosną 2009 roku zmarł taty najstarszy brat, tuż przed Bożym Narodzeniem 2009 zmarł jego drugi brat. Wiosną 2010 dowiedzieliśmy się, że mój ojciec ma raka. Teraz znowu nadchodzi wiosna a ojciec jest coraz słabszy, leży, chudziutki. Nienawidzę wiosny.
Obserwuj wątek
    • galaksy46 Re: Boję się wiosny, świąt 19.04.11, 21:09
      Nie wiem, czy tata dożyje świąt. Do tego mam złośliwego guzka. Wycięłam, ale co dalej? Jakby tego było mało, wykryto u mnie niedomykalność zastawki mitralnej i aortalnej. Nieszczęścia chodzą stadami.
      • agawa43 Re: Boję się wiosny, świąt 21.04.11, 10:44
        Galaksy u mnie było troszeczkę podobnie. Chociaż u Ciebie to przekracza ludzkie możliwości wytrzymałości.
        -narodziny synka z wadą nóżek
        -wypadek samochodowy
        -operacja synka-ciężka nieudana
        -niespodziewana choroba mojego jedynego brata
        ŚMIERĆ
        i po paru dniach wyjazd ponad 600 km
        znów operacja synka i tak można by mnożyć te problemy.
        Współczuję i cóż ci życzyć? Wytrzymałości

• shope Re: Boję się wiosny, świąt 22.04.11, 06:17
          Pozdrawiam mocno i również życzę wytrzymałości!!!!
          Ja tez już nie lubię żadnej pory roku, czy to lato, czy nie daj boże zima ;/ nic mnie tak naprawdę nie cieszy:(
        • galaksy46 Re: Boję się wiosny, świąt 24.04.11, 17:38
          Wiem, że nie tylko ja mam problemy, ale to wcale nie pomaga. Tata dożył świąt, ale cierpi straszliwie. Jest z nami w domu, bo w szpitalu go nie chcą. On płacze, ja płaczę, kiedy on nie widzi. Boże, za co nas tak karzesz?
          • galaksy46 Re: Boję się wiosny, świąt 24.06.11, 14:46
            Dziś lekarz powiedział, że tata może nie dożyć poniedziałku...
            • gama2003 Re: Boję się wiosny, świąt 24.06.11, 18:19
              Bardzo Ci współczuję sytuacji w domu.
              Mocno przytulam. Mocno, najmocniej jak umiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka