Dodaj do ulubionych

Łamie mnie

02.11.12, 12:06
Prawie 4 tyg po śmierci zony... A nadal mnie łamie... Ojciec 3 miesięcznych dzieciakow
Obserwuj wątek
    • margott70 Re: Łamie mnie 02.11.12, 14:02
      asartur napisał:

> Prawie 4 tyg po śmierci zony... A nadal mnie łamie... Ojciec 3 miesięcznych dzi
      > eciakow
      Hmm...co tu napisać...staż mamy ten sam, ale te dzieciaczki mnie rozwaliły...nie wiem jak to zabrzmi do faceta, ale pisz, pisanie pomaga choć na chwilę...
    • agalt Re: Łamie mnie 02.11.12, 15:54
      asartur napisał:

> Prawie 4 tyg po śmierci zony... A nadal mnie łamie... Ojciec 3 miesięcznych dzieciakow

Nadal? U mnie w kwietniu minie 4 lata...
      Ogromnie współczuję Tobie i maluszkom
      a/

• asartur Re: Łamie mnie 02.11.12, 16:05
        az sie boje ze tak dlugo to bedzie tak trwalo
    • myaruk Re: Łamie mnie 02.11.12, 16:11
      asartur napisał:

> Prawie 4 tyg po śmierci zony... A nadal mnie łamie... Ojciec 3 miesięcznych dzi
      > eciakow

tutaj jest naprawde jedno z nielicznych miejsc w blogosferze gdzie ludzie z podobnymi przejciami moga Ci udzielic wskazowek jak sobie radzic.
      • agalt Re: Łamie mnie 02.11.12, 17:48
        myaruk napisał(a):

> tutaj jest naprawde jedno z nielicznych miejsc w blogosferze gdzie ludzie z pod
        > obnymi przejciami moga Ci udzielic wskazowek jak sobie radzic.

Nie ma takich wskazówek. Ludzie z podobnymi przeżyciami mogą Ci opowiedzieć, jak oni sobie nie radzą, albo jak próbują sobie radzić... To różnica...
        Niestety, nie ma takich słów, które by coś zmieniły w naszej sytuacji...
    • ania_marta76 Re: Łamie mnie 02.11.12, 21:28
      Ściskam Cie mocno...
      Serce boli jak mówisz o tych maleństwach..
      ....i mamie, zonie która powinna z Wami być...
      Sercem jestem z Wami

Jeżeli choć troche pisanie przyniesie Ci ulge to pisz , bo między innymi po to jest to forum
      Ale też nawiązuja sie rozmowy, wsparcie w cierpieniu... ktoś Ci odpowie i czasami choc przez chwile wiesz ze nie jesteś sam w swym cierpieniu.

Kurcze... sciskam Cie i malenstwa Twoje tez przytulam

• kate_8 Re: Łamie mnie 03.11.12, 19:58
      ściskam Cię... Was... mocno!!!!!!!
    • asartur Re: Łamie mnie 05.11.12, 15:20
      Jak zacząć na nowo żyć?? Wszystko przypomina żonę... Serce sie kraje... Boli... Krwawi... Dzięki za wpisy
      • margott70 Re: Łamie mnie 05.11.12, 19:09
        asartur napisał:

> Jak zacząć na nowo żyć?? Wszystko przypomina żonę... Serce sie kraje... Boli...
        > Krwawi... Dzięki za wpisy
        Może jeszcze nie zaczynać...?Pomalutku, dzień za dniem, na siłę...Płakać i wściekać się na zmianę...Widzieć dzieciaki, w końcu to boski cud...A za rok zobaczymy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka