asartur 02.11.12, 12:06 Prawie 4 tyg po śmierci zony... A nadal mnie łamie... Ojciec 3 miesięcznych dzieciakow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margott70 Re: Łamie mnie 02.11.12, 14:02 asartur napisał: > Prawie 4 tyg po śmierci zony... A nadal mnie łamie... Ojciec 3 miesięcznych dzi > eciakow Hmm...co tu napisać...staż mamy ten sam, ale te dzieciaczki mnie rozwaliły...nie wiem jak to zabrzmi do faceta, ale pisz, pisanie pomaga choć na chwilę... Odpowiedz Link Zgłoś
agalt Re: Łamie mnie 02.11.12, 15:54 asartur napisał: > Prawie 4 tyg po śmierci zony... A nadal mnie łamie... Ojciec 3 miesięcznych dzieciakow Nadal? U mnie w kwietniu minie 4 lata... Ogromnie współczuję Tobie i maluszkom a/ Odpowiedz Link Zgłoś
asartur Re: Łamie mnie 02.11.12, 16:05 az sie boje ze tak dlugo to bedzie tak trwalo Odpowiedz Link Zgłoś
myaruk Re: Łamie mnie 02.11.12, 16:11 asartur napisał: > Prawie 4 tyg po śmierci zony... A nadal mnie łamie... Ojciec 3 miesięcznych dzi > eciakow tutaj jest naprawde jedno z nielicznych miejsc w blogosferze gdzie ludzie z podobnymi przejciami moga Ci udzielic wskazowek jak sobie radzic. Odpowiedz Link Zgłoś
agalt Re: Łamie mnie 02.11.12, 17:48 myaruk napisał(a): > tutaj jest naprawde jedno z nielicznych miejsc w blogosferze gdzie ludzie z pod > obnymi przejciami moga Ci udzielic wskazowek jak sobie radzic. Nie ma takich wskazówek. Ludzie z podobnymi przeżyciami mogą Ci opowiedzieć, jak oni sobie nie radzą, albo jak próbują sobie radzić... To różnica... Niestety, nie ma takich słów, które by coś zmieniły w naszej sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
ania_marta76 Re: Łamie mnie 02.11.12, 21:28 Ściskam Cie mocno... Serce boli jak mówisz o tych maleństwach.. ....i mamie, zonie która powinna z Wami być... Sercem jestem z Wami Jeżeli choć troche pisanie przyniesie Ci ulge to pisz , bo między innymi po to jest to forum Ale też nawiązuja sie rozmowy, wsparcie w cierpieniu... ktoś Ci odpowie i czasami choc przez chwile wiesz ze nie jesteś sam w swym cierpieniu. Kurcze... sciskam Cie i malenstwa Twoje tez przytulam Odpowiedz Link Zgłoś
asartur Re: Łamie mnie 05.11.12, 15:20 Jak zacząć na nowo żyć?? Wszystko przypomina żonę... Serce sie kraje... Boli... Krwawi... Dzięki za wpisy Odpowiedz Link Zgłoś
margott70 Re: Łamie mnie 05.11.12, 19:09 asartur napisał: > Jak zacząć na nowo żyć?? Wszystko przypomina żonę... Serce sie kraje... Boli... > Krwawi... Dzięki za wpisy Może jeszcze nie zaczynać...?Pomalutku, dzień za dniem, na siłę...Płakać i wściekać się na zmianę...Widzieć dzieciaki, w końcu to boski cud...A za rok zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś