Dodaj do ulubionych

Juz wiem dlaczego bylam taka niespokojna.......

19.04.13, 20:30
......na poczatku tego roku........, te obawy i sny nie dawaly mi spokoju....., wyczuwalam jakies nieszczescie......Teroryzowalam lagodnie moja rodzine zeby uwazali na swoje zdrowie...

Wyslalam moja tesciowa do lekarzy (bo miala bol w pachwinie), a u ktorych byla i nikt nic nie stwierdzil!!!!!.......a rak pluc (tak rak pluc promieniowal) w miedzyczasie i jego metastazy zajely kregoslup, i inne organy:-((((((

Miala biopsje 2 dni temu....., ona ma nadzieje........, nie wierzy lekarzom, chce tanczyc na slubie mojej corki (jej jedynej kochanej wnuczki) za pare miesiecy.....

Moje lzy nie pozwalaja mi dalej pisac.....

Moja druga mama!!!!!!
Obserwuj wątek
    • anna.wasil Re: Juz wiem dlaczego bylam taka niespokojna..... 19.04.13, 21:45
      Kochana spokojnie i napisz po kolei co się dzieje.
      Póki nie ma wyniku histopatologicznego pobranego wycinka,nie ma co panikować.
      A wiara w wyzdrowienie przenosi góry.
      Odezwij się jak troszkę ochłoniesz.
      Przytulam.
      • luna67 Re: Juz wiem dlaczego bylam taka niespokojna..... 19.04.13, 23:10
        dziekuje tobie anna, .....................o to chodzi, ze ja nie panikuje; ja wiem..........
        • anna.wasil luna67 21.04.13, 02:09
          Ale my nie wiemy nic ...
          Odezwij się .Przytulam .
          • luna67 Re: luna67 11.10.17, 01:26
            Tyle lat juz minelo?, .....a czas wyglaskal tylko te rany, ktore mniej bola, ale przy kazdym ruchu krwawia. Moja kochana tesciowa zmarla pare miesiecy po tym wyroku. Bylismy przy niej w dzien i noc..., byla na morfinie nie majac kontaktu z otoczeniem. Obudziwszy sie od czasu do czasu mowila jezykiem, ktorym od mlodosci nie mowila (ktorym ze mna tylko rozmawiala zeby inni nie zrosumieli). W pewna noc mialam sen: szlismy przez las, ona chciala zapalic i robila mi wyrzuty, ze jej w ty przeszkadzam. W ten wieczor jak dalismy jej spokoj z odwiedzina zmarla...., i dala mi znac, ze dalej zyje.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka