Dodaj do ulubionych

strata meza

07.06.14, 22:23
Witam wszystkich trudno nawet pisac moj maz zmarl na nowotwora miesiac temu.Jak teraz przezyc pustke czy ktos pomoze kto przezyl podobna sytuacje Bardzo prosze o wsparcie.Agnieszka
Obserwuj wątek
    • renata8881 Re: strata meza 07.06.14, 23:36
      Kochana to dopiero miesiac. U mnie to juz prawie cztery. Skup sie teraz na wszystkich tych sprawach, ktore trzeba pozalatwiac ze wzgledu na jego odejcie. Znajdz sobie jakies zajecie, zacznij dbac o siebie. Ja ucieklam w prace i to mi bardzo pomoglo. Placz jak masz na to ochote, nie trzymaj tego w sobie ale staraj sie tez dostrzegac pozytywne drobiazgi. Zycie bierz po jednym dniu i nie wybiegaj myslami w przyszlosc. Utulam .
    • becia10031968 Re: strata meza 08.06.14, 01:04
      tutaj jest link do stronki Śmierć męża - jak sobie poradzić?
      www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=2506&p=2052,tam jest nas dużo ,które straciły mężów,zapraszam tam do nas,pomagamy sobie wzajemnie
    • anna_boleyn Re: strata meza 08.06.14, 13:27
      mój mąż też chorował na nowotwór, kuriozum sytuacji polega na tym, że tydzień przed śmiercią miał chemię przed którą lekarz przekazał nam informację o cofaniu się choroby... był bardzo zadowolony z postępu leczenia...
      mojego męża zabiły skutki uboczne chemioterapii...tym bardziej nie potrafię się pogodzić z sytuacją ;'(
      • renata8881 Re: strata meza 08.06.14, 14:44
        Widzisz u mnie maz wzial tylko dwie chcemie i nastapila perforacja jelita, sepsa ale wyciagneli go. Tylko potem juz bylo ciagle gorzej i pytam siebie czy gdyby mial szanse wziasc caly cykl to czy to by mu pomoglo? Kazda z nas boryka sie z takimi pytaniami czy moglo byc inaczej i dlaczego nie bylo inaczej. Tylko teraz juz to niczego nie zmieni a my zadreczamy sie tym.
        • 1agnieszkaagnieszka Re: strata meza 08.06.14, 22:48
          Dziekuje wszystkim moj maz zachorowal we wrzesniu w lutym wszytko bylo dobrze w marcu nawrot choroby w maju zmarl .Nie wiem jak bedzie jest ciezko pozdrawiam
          • ladyahia38 Re: strata meza 18.06.14, 21:06
            Mój mąż zmarł w maju, zaraz minie miesiąc,najgorszy jaki mi dany był przeżyć.. Już chyba nigdy nie nabiore powietrza do płuc i nie odzyskam zmysłów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka