kamillaa1 11.02.13, 15:46 W przyszłym tygodniu będę w Warszawie w celu zakupienia nowego samochodu i szukam jakiegoś niedrogiego hotelu. Możecie mi coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tekla34 Re: Szukam noclegu w Warszawie IP: 212.191.64.* 12.02.13, 11:34 no ale jakaś konkretna dzielnica czy wszystko jedno? jak coś niedrogiego to hotel odradzam, za to mogę polecić kilka fajnych apartamentów/mieszkań: flatigo.com/poland/warsaw Odpowiedz Link Zgłoś
kamillaa1 Re: Szukam noclegu w Warszawie 12.02.13, 14:05 O dzięki za radę chyba tak zrobię. Znalazłam na razie ofertę hotelu Atos, ale nie wiem czy możecie coś wiedzieć na jego temat? Odpowiedz Link Zgłoś
kamillaa1 Re: Szukam noclegu w Warszawie 15.02.13, 12:14 Już wybrałam i zarezerwowałam pokój w hotelu. Mam nadzieję, że wyprawa do Warszawy się uda :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Szukam noclegu w Warszawie 14.02.13, 17:40 A ile lat ma stary samochód? I co z nim zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
apawela Re: Szukam noclegu w Warszawie 17.02.13, 18:52 Ja ostatnio nocowałem w Hostelu Jeziorki 71 i uważam że to bardzo fajne miejsce, i raczej nazwałbym go pensjonatem. Nocleg jest na prawde komfortowy - w każdym pokoju łazienka, urzadzona kuchnia, z gratisową kawa i herbatą. Ja byłem akurat przelotem i jest bardzo blisko do lotniska Chopina. Cena bardzo przystępna. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.anna39 Re: Szukam noclegu w Warszawie 26.02.13, 11:13 Jeśli to tylko jedna noc, to powinnaś wybrać hostel, z pewnością będzie to rozwiązanie dużo tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
hostelbazyl Re: Szukam noclegu w Warszawie 10.04.14, 15:38 Polecamy nasz hostel Bazyl, mieszczący się niedaleko od centrum Warszawy! Ceny już od 35 zł :) www.facebook.com/hostelwarsaw telefon: (22) 618-30-17 Odpowiedz Link Zgłoś
alfabeta4 Re: Szukam noclegu w Warszawie 15.04.14, 21:08 Polecam skorzystać z wyszukiwarki apartamentów www.myapartments.pl. Zawsze można znaleźć coś ciekawego do wynajęcia w centrum lub okolicy w rozsądnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś