Dodaj do ulubionych

Szukam noclegu w Warszawie

11.02.13, 15:46
W przyszłym tygodniu będę w Warszawie w celu zakupienia nowego samochodu i szukam jakiegoś niedrogiego hotelu. Możecie mi coś polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: tekla34 Re: Szukam noclegu w Warszawie IP: 212.191.64.* 12.02.13, 11:34
      no ale jakaś konkretna dzielnica czy wszystko jedno?

jak coś niedrogiego to hotel odradzam, za to mogę polecić kilka fajnych apartamentów/mieszkań:
      flatigo.com/poland/warsaw
    • kamillaa1 Re: Szukam noclegu w Warszawie 12.02.13, 14:05
      O dzięki za radę chyba tak zrobię. Znalazłam na razie ofertę hotelu Atos, ale nie wiem czy możecie coś wiedzieć na jego temat?
      • kamillaa1 Re: Szukam noclegu w Warszawie 15.02.13, 12:14
        Już wybrałam i zarezerwowałam pokój w hotelu. Mam nadzieję, że wyprawa do Warszawy się uda :)
    • maitresse.d.un.francais Re: Szukam noclegu w Warszawie 14.02.13, 17:40
      A ile lat ma stary samochód? I co z nim zrobisz?
    • apawela Re: Szukam noclegu w Warszawie 17.02.13, 18:52
      Ja ostatnio nocowałem w Hostelu Jeziorki 71 i uważam że to bardzo fajne miejsce, i raczej nazwałbym go pensjonatem. Nocleg jest na prawde komfortowy - w każdym pokoju łazienka, urzadzona kuchnia, z gratisową kawa i herbatą. Ja byłem akurat przelotem i jest bardzo blisko do lotniska Chopina. Cena bardzo przystępna.
    • aparox Re: Szukam noclegu w Warszawie 18.02.13, 16:32
      hotel kosztela
      • panna.anna39 Re: Szukam noclegu w Warszawie 26.02.13, 11:13
        Jeśli to tylko jedna noc, to powinnaś wybrać hostel, z pewnością będzie to rozwiązanie dużo tańsze.
    • hostelbazyl Re: Szukam noclegu w Warszawie 10.04.14, 15:38
      Polecamy nasz hostel Bazyl, mieszczący się niedaleko od centrum Warszawy!
      Ceny już od 35 zł :)
      www.facebook.com/hostelwarsaw
      telefon: (22) 618-30-17
      • alfabeta4 Re: Szukam noclegu w Warszawie 15.04.14, 21:08
        Polecam skorzystać z wyszukiwarki apartamentów www.myapartments.pl. Zawsze można znaleźć coś ciekawego do wynajęcia w centrum lub okolicy w rozsądnej cenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka