Dodaj do ulubionych

Program do warsztatu smaochodowego

03.02.14, 12:18
Zastanawiam się nad zakupem program do zarządzania warsztatem samochodowym - historia serwisowa, historia zleceń, itp.

Przeglądałem kilka różnych ofert i biorę pod uwagę takie 2:

Warsztat24 i JZK, ktoś korzystał z któregoś z tych programów. Jakieś opinie?
Obserwuj wątek
    • warsztat24 Re: Program do warsztatu smaochodowego 13.03.14, 08:34
      Polecam nasz program. Wyróżnia nas bardzo wiele, przede wszystkim doskonała komunikacja z użytkownikami programu. U nas nie musicie płacić za uzyskanie pomocy w obsłudze programu. U nas nie płacicie też za wprowadzanie jakichkolwiek udoskonaleń.

Program tworzony jest przez mechaników i przez nich również udoskonalany.
    • Gość: Radek Re: Program do warsztatu smaochodowego IP: *.tkk.net.pl 30.12.19, 16:36
      Ja mogę polecić coś innego: program do serwisu samochodowego Integra Car 7. Oczywiście, jeśli poszukujesz dobrego, rozbudowanego narządza do zarządzania warsztatem
    • Gość: michal Re: Program do warsztatu smaochodowego IP: *.tkk.net.pl 26.02.20, 12:46
      A taki program do warsztatu sprawdzałeś? Historia serwisowa, zlecenia, czas pracy mechaników, wbudowany katalog części zamiennych, zamówienia cześć, obsługa wielu magazynów, remanenty, raporty, fakturowanie, integracje z systemami zewnętrznymi, baza klientów, powiadomienia SMS itp..
    • woohan Re: Program do warsztatu smaochodowego 16.04.20, 07:26
      Korzystałem z Jzk ale w końcu okazało się ze za dużo pracy było komputerowej tzn za dużo paierologii czy inaczej mówiąc komputerologii, i zarzuciłem, tyle że mój warsztat malutki dwie osoby w sumie, choć prowadzę mechanikę pojazdową w jednym i tym samym miejscu dobre kilkanaście lat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka