Gość: leon IP: *.realestate.net.pl 27.02.07, 19:21 witam czy jak w miejsce katalizatora wstawię rurkę to coś się złego będzie działo? wiem że przegląd ,ale chodzi mi konkretnie o sam silnik . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernadeta27 Re: demontaż katalizatora 28.02.07, 21:11 JEśLI SONDA LAMBDA JEST PRZED KATALIZATOREM TO OK. JEśLI Są DWIE LUB ZA KATALIZATOREM W TAKIM PRZYPADKU PRZYKRO MI BARDZO. PROPONUJę UNIWERSALNY KATALIZATOR.KOSZT TAKIEGO ZAKUPU TO OK.250-300 Zł. PAWEł LUBERDA BLACHARASTWO LAKIERNICTWO KRAKóW UL.SZAFRAńSKA 9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: demontaż katalizatora IP: *.realestate.net.pl 28.02.07, 22:09 co to znaczy uniwersalny katalizator? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: demontaż katalizatora IP: *.chello.pl 28.03.07, 00:13 do wszystkiego czyli do niczego Odpowiedz Link Zgłoś
m_alaczek Re: demontaż katalizatora 09.04.07, 01:15 Uniwersalnego rzeczywiście nie polecam. Jakie masz auto? Mogę Ci wówczas podpowiedzieć czy sobie możesz wyciąć katlizator. Odpowiedz Link Zgłoś
veromedia Re: demontaż katalizatora 25.05.07, 21:50 m_alaczek, napisałam Ci maila na skrzynkę gazetową, proszę o radę:)) Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś