Dodaj do ulubionych

Lista najlepszych warsztatów

30.04.03, 10:51
Super warsztatem w Łodzi jest warsztat przy HYUNDAI’u przy ul. Włókniarzy.
Pojechałem tam po wizycie w firmie „MOD-RO” (MOD-RO – najgorsza firma w
Łodzi – naciągacze i chamy – ostrzegałem przed nią w wątku –najgorsze
warsztaty!). Przy HYUNDAI’u dokładnie sprawdzili zawieszenie na szarpakach,
nastepnie amortyzatory. Gdy to nie pomogło przejechałem się z pracownikiem –
dokładnie osłuchał stuki. Następnie znów wjechaliśmy na szarpaki – dokładnie
2 pracowników obejrzało podwozie. Znaleźli wreszcie przyczynę – winna była
tuleja gumowa – była wybita. Sprawdzenie na szarpakach, sprawdzenie
amortyzatorów (z wydrukami komputerowymi), oraz cała akcja szukania przyczyny
stuków trwała 1 godz. i zapłaciłem 30 zł. Bardzo miła obsługa. Polecam!
Obserwuj wątek
    • Gość: emes Re: Lista najlepszych warsztatów IP: *.studiokwadrat.com.pl 17.06.03, 14:31
      Jakie to smutne - do listy najlepszych warsztatow nikt sie nie dopisuje, lista
      najgorszych ma juz prawie 20 wpisow. SUMPTOMATYCZNE ?
      • edyta_cz Re: Lista najlepszych warsztatów 18.06.03, 17:39
        Ja gorąco polecam warsztat niestety w małym mieście-Skarżysku-Kamiennej. Jest
        to "prawdziwy" warsztat, gdzie samochody się naprawia, a nie wymienia jedynie
        części.Jestem kobietą i nie ukrywam, że jestem laikiem jeśli chodzi
        o "podmaskę" mojego Twingusia (Renault Twingo). Ostatnio naprawiał mi Pan
        Mechanik hamulce (wymiana klocków, podwójne toczenie tarcz i bębnów). Cała
        akcja trwała 3 godziny, a kosztowało mnie to 50 złotych. Dodam,że za wymianę
        simeringa i uszczelki pod klawiaturą(nie znam fachowych pojęć więc proszę mi
        wybaczyć jeśli wypisuję bzdury)zapłaciłam 70 zł, a Pan M. musiał rozebrać w tym
        celu prawie cały samochód - takie jest to Twingo!!! Pan M. jest solidny,
        dokładny i w ogóle jest super!!!A zdarzyło mi się nawet dwukrotnie, że za
        usunięcie niewielkiej usterki nie zapłaciłam wcale.
        Polecam!!!
    • Gość: Kasia Re: Lista najlepszych warsztatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 12:01
      Była już kiedyś taka lista, ale poszła sobie dalej, więc powtórzę wpis z tamtej
      listy:
      Tomek Majewski TOM -CAR, Szczotkarska 29, Warszawa, tel: 501 325 201
      • Gość: zenon77 Re: Lista najlepszych warsztatów IP: 192.79.245.* 26.06.03, 16:45
        Rzeczywiście był już taki wątek, ale dobry warsztat zawsze można polecić drugi
        raz. Wojciech Wisławski, Radziejowice (35 km od Janek przy trasie
        katowickiej), 46-8577408, 502587406. Można liczyć na super fachowca, niskie
        ceny i doradztwo. Typowy rzemieślnik w starym stylu, wszystko robi sam.
        Płatności tylko gotówką, brak kawy, kafelków i samochodu zastępczego.
        • Gość: jorgen Re: Lista najlepszych warsztatów IP: *.outstando.com 31.07.03, 10:12
          Marek Sońta
          Warszawa-Ursynów
          róg Kokosowej i Imbirowej
          601 940-684
          Robi prawie wszystko

Dla mnie robił Fiaty, Nissana, Forda i Daewoo.
    • Gość: prunella Re: Lista najlepszych warsztatów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.03, 00:02
      polecam AUTO-BAAS w piastowie; solidni i fachowi; najlepsza rekomendacja to
      chyba to ze chce mi sie do nich jechac z mokotowa:)alarmy i wszystkie naprawy
      robie u nich; maja tez gps w ofercie; tel 723.43.56
    • metaxxa Re: Lista najlepszych warsztatów 10.08.03, 15:47
      W Warszawie na Szczęśliwickiej - bodajże 42. Warsztat prowadzą państwo
      Winogrodzcy (mama dyryguje dwoma synami-mechanikami). Szybko, sprawnie i
      niedrogo. Dają swoją książkę gwarancyjną na usługi, ale nigdy nie zdarzyło mi
      się, żebym musiała coś reklamować.
      • Gość: pacio Re: Lista najlepszych warsztatów IP: *.crowley.pl 18.08.03, 10:55
        elektryk, Warszawa, ul. Wiertnicza 86, tylko elektryka !!!!

Mechanik prosi o anonimowość :)
        I słusznie, będzie miał za dużo klientów to w dupie się poprzewraca jak każdemu
        za jakiś czas, i będzie po mechaniku.
    • Gość: Monia Honda Puławska - Piaseczno IP: *.idzik.pl / 192.168.100.* 21.08.03, 21:14
      Witam

Jestem pod wielkim wrażeniem serwisu AutoPuławska w Piasecznie pod Warszawą.
      Byłam tam ostatnio aby sprawdzić samochód, który chciałam kupić. Na liczniku
      miał 55 tys. km. Za przegląd wołają 250 zł (z badaniem lakieru i ścieżką
      diagnostyczną) - kwota do przyjęcia. Podnieśli mój samochód, ściągnęli koła.
      Okazało się, że klocki, tarcze hamulcowe i amortyzatory są nieoryginalne więc
      stwierdzili, że samochód musi mieć dużo większy przebieg. Zadzwonili sami (bez
      mojej prośby) po innych serwisach warszawskich i ....okazało się, że w jednym
      z serwisów tenże samochód był półtora roku temu...........z przebiegiem 130
      tys. km!!!! Czyli kręcony licznik! Spytali się czy chcę kontynuować przegląd,
      na co odpowiedziałam oczywiście, że nie. Założyli koła, samochód wyjechał.
      Zapłaciłam 30 zł i było po sprawie. Mogli zrobić przegląd do końca i skasować
      mnie na 250 zł? Mogli! Nawet bym nic nie mogła powiedzieć. Miłe z ich strony,
      że nie patrzą tylko na kasę. Ze świeczką szukać takiego serwisu, który nie
      szuka kasy...a szuka klientów. U nich poczułam sie jak u przyjaciół, przecież
      mnie nie znali wcale, pojawiłam się tam pierwszy raz! Chylę czoła przed załogą
      AutoPuławska!
      PZDR
    • Gość: irish DIESEL - SERWIS IP: *.it.nuigalway.ie / 192.168.7.* 26.08.03, 20:30
      yo, jesli chodzi o diesle to zdecydowanie najlepszy w rejonie wojewodztw
      poludniowych jest ADEJ - Diesel Serwis w Andrychowie , ul. Szewska 6 , nr tel.
      602776457!!

Serwisuja tam PKSy z okolicznych miast, regeneruja pompy wtryskowe i
      wtryskiwacze, wlasciciel to wyksztalcony fachman z prawdziwego zdarzenia.
    • henrykszum W Nowym Saczu jest warsztat od silnikow-polecam 06.09.03, 14:49
      Jest tam warsztat zajmujacy sie mechanika silnikowa , remontowalem tam
      juz kilka razy rozne silniki (nawet nietypowe) , zawsze ku mojemu
      zadowoleniu .
      Pan Tadeusz Machaj (tel (018) 4439241 to fachowiec starej daty , sam
      pracuje i nawet nietypowe problemy potrafi rozwiazac i dorobic co trzeba
      (gdy juz nie produkuja).
      Tu tez nie ma komputerow i panienek w recepcji ale jest czlowiek , ktory
      wyslucha i sa bardzo ludzkie ceny.
      Zdecydowanie taniej niz np w Krakowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka