anetapzn 17.12.09, 15:31 W internetowej ksiegarni Matras jest wyprzedaż -25%. Mozna zamówić z tradycyjną wysyłką lub osobiście odebrać w ksiegarni. polecam bo ja zamówiłam kilka pozycji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia111177 Re: -25% w Matrasie 17.12.09, 22:29 No i jak oszczędzać, kiedy pokusy czekają na każdym kroku???? Odpowiedz Link
robertaa Re: -25% w Matrasie 20.12.09, 16:26 Wielkie dzięki za info, mam Matrasa bardzo blisko i często kupuję. Teraz ceny są naprawdę rewelacyjne. Czy ktoś wie do kiedy trwa ta promocja? Odpowiedz Link
anetapzn Re: -25% w Matrasie 21.12.09, 10:06 robertaa napisała: > Czy ktoś wie do kiedy trwa ta promocja? O ile sie nie mylę to do dziś. Ja dziś odbieram sporą paczuszkę. Odpowiedz Link
robertaa Re: -25% w Matrasie 21.12.09, 13:30 dla zainteresowanych czasem trwania promocji: zadzwoniłam ale wiem niewiele, tzn pan w Matrasie wiedział niewiele, tyle, że na pewno do Świąt i wydaje mu się, że po Świętach raczej też Odpowiedz Link
yantichy Re: -25% w Matrasie 21.12.09, 17:56 Też próbowałam poznać szczegóły. Pani w księgarni miała raczej blade pojęcie o czasie promocji. Niepokoi mnie mikołajowa czapka dekorująca banner z informacją o rabacie. Choć może fałszywie tłumaczę sobie jej symbolikę? Może nie chodzi "Kupuj do Świąt" a o "Bądź codziennie swoim świętym Mikołajem", czy jakoś tak? Odpowiedz Link