fedorczyk4 12.09.10, 15:15 Chciałyście to macie. Wklejam siebie w roli śliwki węgierki. Dodaję że koło 24 przeceniłam sie na 3.50 Zdjęcie jest fatalnej jakości, bo zrobione telefonem le Męża, ale wlaśnie dzięki tej fatalnej jakości nie waham sie publikowac własnej paszczęki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felinecaline Re: O:-) 12.09.10, 16:01 Dorodna sliwka gatunku extra: piekna pruine swiadczy o swiezosci a miazsz nie ma sobie rownego pod wzgledem koloru i jedrnosci. A gdzie placek? Odpowiedz Link
bi_scotti Re: O:-) 12.09.10, 22:27 Na moim targu bys musiala byc Italian (z jakiegos powodu francuskie prunes, polskie wegierki, u nas sa Italian Plums - to sie nazywa global village, eh) Czy w cene mogla by byc wliczona jakas aria typu "O Sole mio"? Wtedy zamiast obnizac, moze moglaby spodniesc z 5.50 na 6.50 ... A tak to co? Tylko Czardasz Odpowiedz Link
marguyu Re: O:-) 13.09.10, 09:05 o! to je ono, pani metodiwova !!! Svestki sou nejlepsi na palinku noebo na slivovicu Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: O:-) 13.09.10, 09:19 No i właśnie palonką wieczór zaczynaliśmy, więc bardzo apropos) Odpowiedz Link
kwiatek_leona Re: O:-) 13.09.10, 16:06 Jak moglas tak dorodna sliwke przecenic?! Marsz na kurs asertywnosci dla sliwek Odpowiedz Link
zettrzy Re: O:-) 17.09.10, 17:10 hello plum! (taki pun, mam nadzieje ze zalapiesz!) bylo dodac tego placka, ktos trzeci mogl zawsze przylozyc sie do komorki! fajnie wyszla ta tafta, tatafta, tatatatatfta.... musze przerwac bo mi wyjdzie dada sonet Odpowiedz Link