zabanowanyarnik 16.05.06, 09:04 jest tak sztuczna, że każdy głupi zauważy, że to klon kuczmana walczysz o wolnośc kuczman a taką gęś spłodziłes Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azotek1 Re: nienawidzę tej juletty 16.05.06, 09:31 Jedzenia nienawidzisz, Juletty nienawidzisz, stalinizmu nienawidzisz, wolności nienawidzisz / za dużej/ - tak to jest, jak ktoś wypowiad się na głodniaka. PS.Ja Juletty nie znam, dlatego Ją lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowanyarnik Re: nienawidzę tej juletty 16.05.06, 09:46 jedzenie lubię ale nie sto wątków na ten sam temat, stalinizmu nienawidze, wykorzystania wolności nienawidzę, a julietta jest tylko klonem, który ma tu zrobić pozorację, że coś się dzieje. nie podniecaj się I przypominam po raz tysieczny, że to forum to jest forum miejskie. O herbatkach, kupkach, wyrobach mięsnych itd można pogadać gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
azotek1 Re: nienawidzę tej juletty 16.05.06, 10:57 Herbatki, kupki i wyroby mięsne można kupić w mieście - więc to miejsce jset idealne dla tych podrobów. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: nienawidzę tej juletty 16.05.06, 12:55 To bardzo proste zabanowanemuarnikowi udowodnic: umawiamy sie na jakies forum gdzie pokazywane jest czesciowe IP wypowiadajacych sie i piszemy razem, naraz o ustalonej godzinie. I bedzie widac ze kazdy pisze z zupelnie innych IP numerow jak i nawet prowiderzy beda inni. No chyba ze ja mam dostep do netu od 4 roznych prowiderow naraz. Ach czego sie nie robi dla totalnej zludy:P Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowanyarnik KUCZMAN 16.05.06, 13:34 Udajesz idiote czy twoja wiedza informatyczna jest równa zeru ? IP ? nie ośmieszaj się. Gdyby to byla prawda to jakim cudem wciąz tu pisal jajecznical. Ja też gdyby mi sie chcialo ,to mialbyś tysiąc meili z różnych adresów na świecie. ale nie chce mi się bo nie jestes partnerem do dyskusji.Ani Ty ani nikt inny na tym forum. Jesteście z głupi :))) Nudni ekshibiścioniści tu się zlazły. Pisz sobie dalej jako ta julietta a nie mądrz sie o IP. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: KUCZMAN 16.05.06, 14:08 Jak nie mam racji jak tak. To brak Twojego zainteresowania dowodzi o obawie utraty jedynego tematu jaki walkujesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
juliett74 Re: nienawidzę tej juletty 16.05.06, 18:13 Bedziesz musial zyc z ta nienawiscia w swoim malym sercu i mozgu kolego, jestes godny pozalowania. Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowanyarnik Re: nienawidzę tej juletty 16.05.06, 18:17 no to pożałuj klonie głupawy lecą ci łzy ? raz byś się nie osmieszał Odpowiedz Link Zgłoś
juliett74 Re: nienawidzę tej juletty 16.05.06, 18:19 ha,ha,ha caly swiat sie smieje - chociaz troche radosci przyspozysz normalnym ludziom. Dzieki. Aczkolwiek Smiech to zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś