tropem_misia1 02.11.09, 06:05 smutek,rozpacz jaka, kiedy dzień jest w powijakach, a ty wstawaj ! Do roboty! Bez pieniążków są kłopoty(: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 No 02.11.09, 06:07 to wstałam,choć nie mogłam sen straszliwy już przemogłam. Kawę piję,fajkę palę, lecz ni cieszę się ,nie!Wcale. Odpowiedz Link
trusiaa Re: No 02.11.09, 09:31 Tropciu nasza ukochana, jest dziewiąta, a więc zmiana w Twym nastroju zajść musiała Cudne słońce! Pyszna kawa optymizmu Ci dodała? Ze swej strony Ci polecam małe ciastko prosto z pieca (przy tym całkiem dietetyczne) a do tego kwiatki śliczne Odpowiedz Link
tropem_misia1 Trusia, 02.11.09, 14:10 słonko Tyś to zmyła jednym słowem moja miła złe zgryzoty z mojej twarzy. Przyszedł uśmiech i rozmarzył jasnym słońcem moje oczy. a ciasteczko?niechaj wskoczy chop do buzi i do brzucha, choć ten jest jak pooooducha. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Jeszcze 06.11.09, 05:54 tylko dzisiaj,piątek! To weekendu jest początek!!!! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Jeszcze 06.11.09, 08:11 Zgoda! Zgoda! Święta racja Myślmy tylko o "wakacjach" Po to aby każdy dzień weekendu był radosny, doskonały. Chwile wooolno upływały. Byśmy czas ten smakowały. Poniedziałek zaś, bez błędu, wiódł nas prosto do... Weekendu! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Jeszcze 06.11.09, 11:05 Lepiej ŁYKend przebomblować, niż się ciężko napracować! :p Odpowiedz Link
tropem_misia1 święte słowa 07.11.09, 09:37 ma acani za lenistwo,nikt nie gani http://faramuszka.blogspot.com/ Odpowiedz Link
digressie Re: święte słowa 07.11.09, 12:27 ech lenistwo tylko chwilka kawka mała krotochwilka a juz czas obrobić wszystko kuchnia, szczota, towarzystwo to domowe utrapienie dygresyjki jest zmartwienie Odpowiedz Link