ilonka45 02.07.10, 17:32 Ten drugi przepis to nic innego jak kalafior w sosie serowym (Cauliflower cheese), jedna z najbardziej znanych i popularnych potraw w Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
protoplex Re: Musztarda diżońska 03.07.10, 12:02 Eeeee tam, żadne pończoszki i żaden powab... jak mówię musztarda, to myślę rosyjska. Taki zajzajer, że trzeba uważać na co się oddycha by nie wywołać pożaru. Takie coś musi mieć właściwości bakteriobójcze. Odpowiedz Link Zgłoś
asiazlasu Musztarda diżońska 06.07.10, 10:22 gdy czytam polskie przepisy, prawie nigdy nie leci mi slinka. I bardzo czesto przy trzeciej linijce mam ochote krzyczec : stooop, dlaczego tyle tego, po co tak nawalac i mieszac ? prosciej nie mozna ? Od dziesiatek lat we Francji, z musztarda de Dijon na codzien (bo najmniej fikusna, najprostsza), w zyciu nie spotkalam tu tak skomplikowanych wykonan kulinarnych. Skad to sie bierze w Polsce ? Z Anglii ? Nooo taaaak ... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietoniewariuj Re: Musztarda diżońska 07.08.10, 13:24 Strasznie pretensjonalne to "diżońska", to raz. Wolę sarepską i rosyjską, to dwa. Odpowiedz Link Zgłoś