Dodaj do ulubionych

Nowiny na usługach Kosa!

IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.02.09, 18:39
Grtisowy pieniacz stawia zarzuty, ale przenigdy nie odnosi tego do
materiałów źródłowych. W Nowinach Gliwickich, ma takie chody, że
piszą to co pieniacz chce aby napisali! Sam się Tym chwali...
Założę się, że w najbliższych Nowinach napiszą jaki on biedny i jak
go to inni - młode wilki - odwołali - świętą, grubą, czerwoną
świnię !
Pan prezes! Którego nikt już nie lubi i każdy się go pozbywa!
Wywalili go z funkcji prezesa, bo za pieniądzę ludzi wybudował
ranczo w okolicach Żywca.
Z Kozimorem wykręcił wała na oknach w spóldzielni...a lista
jego "sukcesów" jest BARDZO długa!!!!!!!!!!!
Poznali się na min i tyle!! ktoś kto nie pamięta to mu przypomnę, że
z jego listy weszło do rady 9 osób! a tylko 3 zaglosowały za nie
odwołaniem..hahaha...Ciekawe po co polazł do Rady Osiedla? pewnie
myśleł, że go tam ktoś będzie słuchał -"panie prezesie" i może uda
mu się czyimiś łapami znowu dostać do Rady Miasta...hahaha... Tylko
dewotki na niego głosują i ci co się go boją albo się na dupku
jeszcze nie poznali!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=90372799
www.telewizja.gliwice.pl/artykul.php?id=1335
Nosił kos razy kilka, ponieśli i kosa...hahhahahah..
Ten Wypych to mądry gość!
Obserwuj wątek
    • Gość: kusy Kos to pierwszy służalec Frankiewicza, czas na ZF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 09:59
      > Poznali się na min i tyle!! ktoś kto nie pamięta to mu przypomnę, że
      > z jego listy weszło do rady 9 osób! a tylko 3 zaglosowały za nie
      > odwołaniem..hahaha...Ciekawe po co polazł do Rady Osiedla? pewnie
      > myśleł, że go tam ktoś będzie słuchał -"panie prezesie" i może uda
      > mu się czyimiś łapami znowu dostać do Rady Miasta...hahaha...

To Frankiewicz jest "ojcem chrzestnym" tych i jemu podobnych FRUCT !
      To on - nie Gornig (Gornig był tylko biernym narzędziem) kazał wywalić na zbita mordę zainteresowanych PROJEKTEM DROGOWYM mieszkańców, a teraz odpisuje SZELMA JEDEN- mieszkańcowi Gliwic wywalonemu jak wyżej, że projekt drogowy nigdy nie był wirtualny.

Już ci się bratku "pętla na szyi" zaciska co raz bardziej!
      To już tylko kwestia czasu, a Kos jest tylko jaskółką zwiastującą WIOSNĘ LUDÓW. Gdyby Gornig z Budną weszli do RO śródmieście, byliby kolejnymi "odsunietymi od sutka".
      Już się Rady Osiedlowe powolutku dogadują za sprawą Pieczaraka, ale już dziś mozecie po malu pakować lalki i szmatki z tego jednego wielkiego cyrku.
      • pr51 kusy rozumek znów kombinuje 22.02.09, 10:05
        > To on - nie Gornig (Gornig był tylko biernym narzędziem) kazał
        wywalić na zbita
        > mordę zainteresowanych PROJEKTEM DROGOWYM mieszkańców, a teraz
        odpisuje SZELM
        > A JEDEN- mieszkańcowi Gliwic wywalonemu jak wyżej, że projekt
        drogowy nigdy nie
        > był wirtualny.

Ja bym też kazał wyrzucić oszołomów, żeby niepotrzebnie nie mącili.
        A projekt drogowy nigdy nie był wirtualny, skoro jest na papierze.
        Kapujesz?

> Już ci się bratku "pętla na szyi" zaciska co raz bardziej!

Masz jakieś migawy, najwyraźniej.

> Już się Rady Osiedlowe powolutku dogadują za sprawą Pieczaraka

Pewnie Pieczyrak umiejętnie stosuje ubeckie metody zastraszania,
        jakie mu nie wyszły z moją osobą.
        • Gość: tw bolek Re: kusy rozumek znów kombinuje IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.02.09, 11:11
          Tak, tylko dlaczego NOWINY GLIWICKIE trzymają z nimi? Dlaczego piszą
          tak jak che np KOS? To ma być niezależna gazeta? Wszyscy w mieście
          wiedzą, że FORUM DZIELNICOWYCH do których nasz ptaszek należy ma
          wejście jakiego nie ma np: śródmieście? Ciekawę jakie bzdury napiszą
          o KOSIE i jego odwołaniu... biedaczysko hehehe
          • pr51 cienki bolek też kombinuje 22.02.09, 19:10
            > Tak, tylko dlaczego NOWINY GLIWICKIE trzymają z nimi?

A skąd wiesz, że trzymają? Jakiś jeden podrzucony tekst, to za mało.

> Dlaczego piszą
            > tak jak che np KOS?

Bo mogą. Bo im wygodnie, jak ktoś napisze za nich za darno, a oni
            zgarną całą kasę dla siebie.

> To ma być niezależna gazeta?

Mogą niezaleznie od reszty świata zarabiać, ile chcą i jak chcą.

> Wszyscy w mieście
            > wiedzą, że FORUM DZIELNICOWYCH do których nasz ptaszek należy ma
            > wejście jakiego nie ma np: śródmieście?

A co to jest forum dzielnicowych? Nie wiem i nawet się nie domyślam.
            Zamiast pisać hieroglifami i szyfrować, postaraj się napisać po
            polsku.

> wejście jakiego nie ma np: śródmieście? Ciekawę jakie bzdury
            napiszą
            > o KOSIE i jego odwołaniu... biedaczysko hehehe

Na razie mamy twoje bzdury. Uważam, że wystarczy. Teraz napisz coś
            bardziej przemyślanego.
        • Gość: dydek Re: kusy rozumek znów kombinuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 15:43
          > Ja bym też kazał wyrzucić oszołomów, żeby niepotrzebnie nie mącili.
          > A projekt drogowy nigdy nie był wirtualny, skoro jest na papierze.
          > Kapujesz?

a ja bym kazal ci dać po zebach, wkladajac do muldania nupelek!
          • pr51 mięśniak dydek kombinuje 22.02.09, 19:12
            > a ja bym kazal ci dać po zebach

Posatraj się używać do dyskusji rozumu, a nie mięśni. Kulturę roboli
            przerabialiśmy w socjaliźmie i powinno wystarczyć.
            • sss9 Re: 22.02.09, 19:15
              pr51 napisał:

> > a ja bym kazal ci dać po zebach
              >
              > Posatraj się używać do dyskusji rozumu, a nie mięśni. Kulturę roboli
              > przerabialiśmy w socjaliźmie i powinno wystarczyć.

to co ty tu jeszcze robisz?
              • pr51 sss9 filozofuje 22.02.09, 19:22
                > > > a ja bym kazal ci dać po zebach
                > >
                > > Posatraj się używać do dyskusji rozumu, a nie mięśni. Kulturę
                roboli
                > > przerabialiśmy w socjaliźmie i powinno wystarczyć.
                >
                > to co ty tu jeszcze robisz?

Jest kilka mozliwości. Po pierwsze, żaden mięśniak nie dosięgnął
                mnie przez Internet i moje zęby czują się dobrze. Następne
                możliwości jako superinteligent sss9 możesz sobie sam dospiewać.
                Jasne?
                • sss9 Re: pr51 bredzi 22.02.09, 19:30
                  na anonsowanych kilka, wymieniłeś jedną możliwość. w dodatku zbytecznie, bo
                  oczywistą. na więcej cię nie stać jako reprezentanta kultury roboli. może to i
                  lepiej. :)
                  • pr51 gó... prawda sss9 22.02.09, 22:55
                    > pr51 bredzi

Od kiedy to pisanie prawdy i tylko prawdy jest bredzeniem?
                    Bredzeniem jest pisanie gó... prawdy, a ty w tym przodujesz.

> na więcej cię nie stać jako reprezentanta kultury roboli

Nawet z fusów potrafisz wróżyć! Powodzenia w dalszych odkryciach
                    naukowych na tym poziomie.
                    • sss9 Re: masz okazję. :) 22.02.09, 23:00
                      zarzut pisania nieprawdy kulturalny i inteligentny człowiek (a za takiego się
                      ponoć masz?) musi wskazać i udowodnić. jak dotąd, jesteś jedynie nędznym kłamcą,
                      co wielokroć wykazałem. :)
                    • odds cham r51 "bóg wcielony 24.02.09, 10:46
                      pr51 napisał:

> Od kiedy to pisanie prawdy i tylko prawdy jest bredzeniem?

tak , tak- "bóg wcielony" kretyn pr51 powiedział " JA jestem Prawdą" Zejdz na
                      ziemie i upewnij sie ze jestes tylko kretynem machajacym paluchem po
                      klawiaturze. Kapujesz kretynie pr51
        • Gość: dydek Re: kusy rozumek znów kombinuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 17:08
          > Ja bym też kazał wyrzucić oszołomów, żeby niepotrzebnie nie mącili.
          > A projekt drogowy nigdy nie był wirtualny, skoro jest na papierze.
          > Kapujesz?

a ja bym kazal ci dać po zebach, wkladajac do muldania nupelek!
    • Gość: mieszk Sowińskiego [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 13:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • somepoint210 Re: Nowiny na usługach Kosa! 22.02.09, 13:48
        prosze przestac spamowac. ta informacja jest juz w kilku miejscach na forum.
        • Gość: mieszk Sowińskiego Proszę mnie oświecić gdzie to można znaleźć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 14:10
          Proszę uprzejmie o poinformowanie mnie, gdzie można znaleźć pełną uchwałę o podwyżce dla prezydenta Gliwic, a wówczas wszyscy przestaniemy o tym pisać odnosząc się do tej jedynej i pełnej wiedzy.
          Bo to nie jest tak jak chcecie państwo ukazać, że to tylko jedna i ta sama osoba zabiega o poinformowanie mieszkańców Gliwic o draństwie.
          • somepoint210 Re: Proszę mnie oświecić gdzie to można znaleźć? 22.02.09, 14:34
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=91674357&a=91694865
            temat uwazam za wyczerpany, prosze wiecej nie spamowac.
            prosze nie zakladac 'setek' watkow na ten sam temat, a takze nie podpinac tej
            samej informacji rownoczesnie w kilku watkach.
            • Gość: mieszk Sowińskiego Re: Proszę mnie oświecić gdzie to można znaleźć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 15:05
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=91674357&a=91694865
              > temat uwazam za wyczerpany, prosze wiecej nie spamowac.
              > prosze nie zakladac 'setek' watkow na ten sam temat, a takze nie podpinac tej
              > samej informacji rownoczesnie w kilku watkach.

dzięki i za to "mądre pouczenie", bo w jego konsekwencji wiadomo przynajmniej, co nie jest w łaskawości majestatu uważana za spam, i przy okazji godne polecenia jako lektura.
              rad bym jeszcze dowiedzieć sie- gdzie szukać wyników głosowania z posiedzenie RM w dniu 19. 02.09, bo na skasowanym w euforii ale znów przywróconym wątku;
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=91727942
              jego wysokość- administracja- była uprzejma nie odpowiedzieć!
              • somepoint210 Re: Proszę mnie oświecić gdzie to można znaleźć? 22.02.09, 15:25
                dlaczego czulem, ze podanie linka do spamowanej informacji nie zalatwi
                sprawy?:))) a przeciez jest jeszcze kilka postow z ta sama trescia. spamerze
                rozejrzyj sie troche po forum i poczytaj:)
                • Gość: mieszk Sowińskiego Re: Proszę mnie oświecić gdzie to można znaleźć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 15:33
                  > dlaczego czulem, ze podanie linka do spamowanej informacji nie zalatwi
                  > sprawy?:))) a przeciez jest jeszcze kilka postow z ta sama trescia. spamerze
                  > rozejrzyj sie troche po forum i poczytaj:)

Proszę nie zachowywać się jak pr51, pisząc o wszystkim- wulgaryzując i obrażając adwersarza, byle nie odpowiedzieć na pytanie.

Pytam po raz wtóry, gdzie jest link naprowadzający nas na wynik głosowań w dniu 19.02.2009, między innymi jak kto głosował w sprawie podwyżki dla ZF, mimo ze światowy kryzys powoduje wszędzie obniżki płac.
                  • somepoint210 Re: Proszę mnie oświecić gdzie to można znaleźć? 22.02.09, 15:45
                    pytales spamerze w tym miejscu, cytuje;
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=91700481&a=91727590
                    "Proszę uprzejmie o poinformowanie mnie, gdzie można znaleźć pełną uchwałę o
                    podwyżce dla prezydenta Gliwic, a wówczas wszyscy przestaniemy o tym pisać
                    odnosząc się do tej jedynej i pełnej wiedzy"

uzyskales odpowiedz wraz ze sznurkiem spamerze. oprocz klopotow ze zrozumieniem
                    zasad, regulaminu i netykiety na forum gazeta.pl masz takze klopoty ze
                    zrozumieniem tekstu?:)
                    dyskusje, ze sie powtorze, uwazam za wyczerpana, zwlaszcza, ze za kilka chwil
                    wybieram sie do museum of natural history w ny, to zdecydowanie ma w tej chwili
                    priorytet. wspomne jednak frankiewicza
                    i berezowskiego przy okazji rzutu okiem na dinozaury. obaj panowie maja z nimi
                    cos wspolnego z roznych zreszta powodow:)
                    • Gość: mieszk Sowińskiego co wolno wojewodzie, przejaw złej woli admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 15:57
                      >
                      > uzyskales odpowiedz wraz ze sznurkiem spamerze. oprocz klopotow ze zrozumieniem
                      > zasad, regulaminu i netykiety na forum gazeta.pl masz takze klopoty ze
                      > zrozumieniem tekstu?:)

tego typu odzywkę ze strony administracji, uważam za przejaw złej woli- i jednostronnego kibicowania jednej ze stron, ale też ręcznej manipulacji w opiniach, która prawdopodobnie nie bierze się za darmo.
                      Informuję ze naszą polemikę archiwizuję (admina ze mną niegodnym partnerem), i ukażę ją w razie usunięcia wątku!
                      nie radzę więc usuwać! pa pa.

ps na razie posdrafiam bo tyż ciągnie mnie ku dinoazurom.
                      zatem spotkamy się! ej!
                      • somepoint210 Re: co wolno wojewodzie, przejaw złej woli admina 22.02.09, 16:13
                        oprocz archiwizacji zawiadom jeszcze fbi, cia, abw, nasa, dci, ncs, sag, sod,
                        cyklistow, owsiaka, b16, tuska, kaczynskiego, clintona, busha, obame, matke
                        terese (w seansie spirytystycznym), merkel, putina, adasia, palikota, czy jak on
                        tam sie nazywa, onz, stowarzyszenie spamerow, kuzynow berezowskiego, kuzynki
                        zreszta tez, frankiewicza ze swita, radnych warszawy i krakowa, burmistrza ny,
                        szefa parku yellowstone, luszczenke, grzesia lato, tomaszewskiego, blattera,
                        platiniego i leppera.

a twoje spamerskie wpisy i tak beda usuwane, zegnam:)
                        • Gość: mieszk Sowińskiego Re: co wolno wojewodzie, przejaw złej woli admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 16:23
                          somepoint210 napisał:
                          >
                          > a twoje spamerskie wpisy i tak beda usuwane, zegnam:)

ciebie rzeczywiście satysfakcjonuje takie obrzucanie błotem?, albo uważasz że wszystko co zakwalifikowano pod "neostradę" to moja zasługa.
                          przeceniasz mnie stary.
                          nadarzyła mi się okazja polemiki z adminem po raz pierwszy, no i skorzystałem z tej okazji, i mimo wszystko warto było, bo nie będę miał żadnych z ludzeń co do (przynajmniej Twojej) bezstronności.
                          zatem bywaj i żegnaj jedniocześnie, bo ja na prawdę wychodzę na te dinozaury.
                          • somepoint210 Re: co wolno wojewodzie, przejaw złej woli admina 22.02.09, 16:26
                            i zapomnialem, zawiadom jeszcze monike lewinsky.
                            • Gość: mieszk Sowińskiego skoroś taki jurny, czemu wyciałeś już niezależnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 16:39
                              somepoint210 napisał:

> i zapomnialem, zawiadom jeszcze monike lewinsky.

udało ci się odciagnąć mnie od dizonaurów, bo świerzbi mnie jęzor aby Ci zadać pytanie, czemu wyciałeś opinię niezaleznego (kogoś trzeciego) skoro jestes taki jurny?
                            • Gość: mieszk Sowińskiego dlaczego skasowałeś ten komentarz przy okazji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 16:52
                              somepoint210 napisał:

> i zapomnialem, zawiadom jeszcze monike lewinsky.

dlaczego skasowałeś ten komentarz niezależny (na niby) administratoprze?
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=91687736&a=91730531
                              Autor: Gość: tik tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 15:39
                              "I masz niestety rację, ze to nie jest do śmiechu. Takie blokowanie informacji p
                              > rzed mieszkańcami, jest po prostu żałosne.

Nie tylko zalosne, ale przede wszystkim karalne".
                              • Gość: adas Re: dlaczego skasowałeś ten komentarz przy okazji IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.02.09, 18:19
                                Zapytajcie naszego ptaszka KOSA! on jak nie skłamie, to prawdę
                                powie:))) sam głosował za podwyżką dla Frankiewicza! Sam widziałem,
                                bo byłem na tej sesji! KOS to sprzedawczyk, wszystkich sprzeda...
                                Czerwony komuch!
                                • pr51 sprzedawczyk adaś czerwony komuch 22.02.09, 19:28
                                  > KOS to sprzedawczyk, wszystkich sprzeda...
                                  > Czerwony komuch!

Jest zupełnie na opak.

Adaś to sprzedawczyk, wszystkich sprzeda...
                                  Czerwony komuch!
                                  Prawda?
                                  • Gość: ehę ehę seblyc se galotki i pobow sie pulokiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 20:20
                                    > Adaś to sprzedawczyk, wszystkich sprzeda...
                                    > Czerwony komuch!
                                    > Prawda?

seblyc se galotki i pobow sie wlasnym pulakiem.
                                    i iszczio jedno.
                                    potraktuj to jako 'ad vocem' do "wszystkiego nic" co tu naplotłeś.

ps. uprzedzam ze ze dpuą nie gadam
                                    • pr51 ehę ehę jakiś maniak seksualny 22.02.09, 22:59
                                      > seblyc se galotki i pobow sie wlasnym pulakiem

ehę ehę nalezy do jakichś maniaków seksualnych i powinien się
                                      leczyć, a nie puszczać bąki na Forum.

> ps. uprzedzam ze ze dpuą nie gadam

Musisz mieć w domu jakis niezły system luster i knebel pod reką,
                                      żeby nie bluźnić.
                              • pr51 mieszk Sowińskiego a spiskowa teoria dziejów 22.02.09, 19:26
                                > dlaczego skasowałeś ten komentarz niezależny (na niby)
                                administratoprze?
                                > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=91687736&a=91730531
                                > Autor: Gość: tik tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 15:39
                                > "I masz niestety rację, ze to nie jest do śmiechu. Takie
                                blokowanie informacji
                                > p
                                > > rzed mieszkańcami, jest po prostu żałosne.

Zapewne wszystkiemu jest winna spiskowa teoria dziejów, która czuwa,
                                żeby w Gliwicach nie było dobrze.
                      • pr51 spamer mieszk Sowińskiego dalej rżnie głupa 22.02.09, 19:20
                        > tego typu odzywkę ze strony administracji, uważam za przejaw złej
                        woli

Naucz sie spamerze czytać ze zrozumieniem i stosować do zasad. A
                        może rozumiesz i tylko rżniesz dalej głupa?
                  • pr51 mieszk Sowińskiego jak zwykle rżnie głupa 22.02.09, 19:17
                    > Proszę nie zachowywać się jak pr51, pisząc o wszystkim-
                    wulgaryzując i obrażają
                    > c adwersarza, byle nie odpowiedzieć na pytanie.

Zachowję się najnormalniej w świecie, a ostre słowa kieruję tylko do
                    tych, co sami piszą wulgarnie. Więc mieszk Sowińskiego nie rżnij
                    głupa, że nie wiesz, o co chodzi.
                    A jak zadasz pytanie na wiwat, to nikt ci nie odpowie. Pytania do
                    administratora strony UM zadawaj administratorowi strony UM, a nie
                    na Forum Gazety. Proste?

> Pytam po raz wtóry, gdzie jest link naprowadzający nas na wynik
                    głosowań w dniu
                    > 19.02.2009

Możesz spamować jeszcze 10 razy, a tutaj tego się nie dowiesz.
                    Rżnięcie głupa nie da ci żadnego efektu. Proste?
                    • Gość: frant Suchobździeju spadaj na przednie lapy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 22:16
                      > Zachowję się najnormalniej w świecie, a ostre słowa kieruję tylko do
                      > tych, co sami piszą wulgarnie. Więc mieszk Sowińskiego nie rżnij
                      > głupa, że nie wiesz, o co chodzi.

nikt z toba wiechciu nie polemizuje- nie podnicaj sie, najwyzej spuszczają wode wraz z tobą, by przyspieszyć proces gnilny! kapujesz gnido dworska?
                      • pr51 gnida dworska frant 22.02.09, 22:53
                        > nikt z toba wiechciu nie polemizuje
                        > kapujesz gnido dworska?

Jesteś za głupi gnojku, żeby polemizować, to i nie polemizujesz, a
                        tylko puszczasz chamskie teksty. A teraz możesz chamie spadać
                        nadzrzewo, skoro nie umiesz polemizować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka