18.02.12, 22:52
Znamy juz laureatów bloga roku 2011. Była to już VII edycja tego konkursu organizowanego przez portal onet.pl. Konkurs ten stał się już ważnym wydarzeniem dla wszystkich internautów a chyba także i dla wszystkich zainteresowanych tematyką społeczna.
Dlaczego o tym wspominam? Otóż z wielkim zadowoleniem stwierdzam że wśród zwycięzców sa osoby które swoim życiem dają świadectwo iz poświęcenie, walka o dobro to ciagle wartości najwyższe.
Wśród zwycięzców jest wolontariuszka pracująca w hospicjum, matka nieuleczalnie chorego dziecka i jest także mnich, o . Leon Knabit.
Zwlaszcza postac o;. Leona jest mi szczegolnie bliska, gdyż dane mi było jego poznać - to taka osobista radość. Ale najbardziej cieszy mnie to że m.in. te osoby zwyciężyły dzieki glosom internautów a to znaczy że ciągle prawdziwe świadectwo życia przyciąga.

Polecam te blogi, a także blogi innych laureatów. Te akurat blogi są mi szczególnie bliskie:

zorkownia.blogspot.com/
mojsynfranek.pl/
www.tyniec.benedyktyni.pl/ps-po/?cat=6
Obserwuj wątek
    • klymenystra Re: Blog roku 18.02.12, 23:17
      Ja zaś polecam wspaniały blog, który w tym roku nie przeszedł do finału, ale w poprzednich latach święcił triumfy, no i jego założycielka stała się liczącą się osobą w branży: Stannikomania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka