Dodaj do ulubionych

dr Katarzyna Bross-Walderdorff - zna ktoś ?

28.02.05, 16:10
Ona jest homeopatą w BB, klasycznym podobno
Obserwuj wątek
    • astria1 Re: dr Katarzyna Bross-Walderdorff - zna ktoś ? 01.03.05, 03:09
      Jest homeopatą klasycznym w BB i ma naprawdę swietną wiedzę - jesli Ktoś chce z
      jej porad skorzystać polecam naprawdę z całego serca !!!

pzdr
      Anna
      • granna Re: dr Katarzyna Bross-Walderdorff - zna ktoś ? 01.03.05, 10:51
        Czy chodzi o Bielsko-Białą? Bo juz w pewniej chwili to myślałam o Briget
        Bardot :))
        • iswiss Re: dr Katarzyna Bross-Walderdorff - zna ktoś ? 01.03.05, 19:51
          fajna jesteś z tą BB :))
          • beba2 Re: dr Katarzyna Bross-Walderdorff - zna ktoś ? 01.03.05, 21:16
            Iswiss, wklejam tutaj Twój nowy wątek, a tamto kasuję:

Astriu :)

witaj ponownie, fajnie, że jesteś.
            Mam pytanie - znasz ją może? Bo ja chodzę do innego homeopaty, ale gdyby ona
            była dobrym homeopatą i łatwiej byłoby się z nią skonsultować przez telefon
            niż obecnie z moim, to zastanawiałabym się czy się nie przepisać do niej.
            Chociaż ten mój też się stara w miarę, ale wolałabym mieć jednak jeszcze
            lepszy kontakt telefoniczny z homeopatą.

Pozdr
            Iwona

• astria1 Re: dr Katarzyna Bross-Walderdorff - zna ktoś ? 01.03.05, 22:42
              BB :-)) nie zdradzę dlaczego tak mi się kojarzy :-)))) ale zawsze skrót będzie
              kojarzył mi się tylko z Bielską - Białą :-))))

Bebuś - kładę własną głowę za Panią Bross - myślałam ze juz nie przyjmuje w
              polsce ale jesli jeszcze jest to nalezy to wykorzystać :-)))

pzdr
              ps. zawsze jestem, ale nie mam kiedy pisać :-( asystentki/a mi trza bo siem nie
              wyrabiam ! :-) i to w kazdej dziedzinie zycia :-))
              • astria1 Re: dr Katarzyna Bross-Walderdorff - zna ktoś ? 01.03.05, 22:46
                Iswiss sorry :-))) ale coś mi się wydało ze teraz to się pyta Beba :-)) ale
                ok... dalej to potwierdzam, wiem ze jest droga - ale jej wiedza rzuca mnie na
                kolana a tam gdzie się uczyła poprostu wywołuje u mni atak zazdrosci :-) Poza
                tym jest klasykiem 150 % i wiem ze spotykacie się na wizytach naprawdę zadko...

pzdr :-)))))))
                Anna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka