iswiss 28.02.05, 16:10 Ona jest homeopatą w BB, klasycznym podobno Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astria1 Re: dr Katarzyna Bross-Walderdorff - zna ktoś ? 01.03.05, 03:09 Jest homeopatą klasycznym w BB i ma naprawdę swietną wiedzę - jesli Ktoś chce z jej porad skorzystać polecam naprawdę z całego serca !!! pzdr Anna Odpowiedz Link
granna Re: dr Katarzyna Bross-Walderdorff - zna ktoś ? 01.03.05, 10:51 Czy chodzi o Bielsko-Białą? Bo juz w pewniej chwili to myślałam o Briget Bardot :)) Odpowiedz Link
iswiss Re: dr Katarzyna Bross-Walderdorff - zna ktoś ? 01.03.05, 19:51 fajna jesteś z tą BB :)) Odpowiedz Link
beba2 Re: dr Katarzyna Bross-Walderdorff - zna ktoś ? 01.03.05, 21:16 Iswiss, wklejam tutaj Twój nowy wątek, a tamto kasuję: Astriu :) witaj ponownie, fajnie, że jesteś. Mam pytanie - znasz ją może? Bo ja chodzę do innego homeopaty, ale gdyby ona była dobrym homeopatą i łatwiej byłoby się z nią skonsultować przez telefon niż obecnie z moim, to zastanawiałabym się czy się nie przepisać do niej. Chociaż ten mój też się stara w miarę, ale wolałabym mieć jednak jeszcze lepszy kontakt telefoniczny z homeopatą. Pozdr Iwona Odpowiedz Link
astria1 Re: dr Katarzyna Bross-Walderdorff - zna ktoś ? 01.03.05, 22:42 BB :-)) nie zdradzę dlaczego tak mi się kojarzy :-)))) ale zawsze skrót będzie kojarzył mi się tylko z Bielską - Białą :-)))) Bebuś - kładę własną głowę za Panią Bross - myślałam ze juz nie przyjmuje w polsce ale jesli jeszcze jest to nalezy to wykorzystać :-))) pzdr ps. zawsze jestem, ale nie mam kiedy pisać :-( asystentki/a mi trza bo siem nie wyrabiam ! :-) i to w kazdej dziedzinie zycia :-)) Odpowiedz Link
astria1 Re: dr Katarzyna Bross-Walderdorff - zna ktoś ? 01.03.05, 22:46 Iswiss sorry :-))) ale coś mi się wydało ze teraz to się pyta Beba :-)) ale ok... dalej to potwierdzam, wiem ze jest droga - ale jej wiedza rzuca mnie na kolana a tam gdzie się uczyła poprostu wywołuje u mni atak zazdrosci :-) Poza tym jest klasykiem 150 % i wiem ze spotykacie się na wizytach naprawdę zadko... pzdr :-))))))) Anna Odpowiedz Link