Dodaj do ulubionych

chudne:((((

06.07.05, 08:56
witam
odkad biore metformax wrecz odrzuca mnie od jedzenia. w zimie wazylam 62kg
przy wzroscie 170. to bylo dla mnie za duzo, ucieszylam sie wiec jak schudlam
do 58kg.ale waga caly czas spada. dzis rano 55,9 a ja nie moge nawet patrzec
na jedzenie:((
musze brac to swinstwo, bo mam pco.
wy tez tak macie podczas brania tego swinstwa?
a moze ze mna jest cos nie tak?
Obserwuj wątek
    • analusia Re: chudne:(((( 06.07.05, 23:33
      Cześć
      Ja biorę metformax od ok miesiąca, schudłam 4 kg, a teraz nie chudnę. Mam 170
      wzrostu i 85 kg. Na jedzenie patrzę z niechęcią (a słodycze już całkiem
      odpadają- odrzuca mnie od nich, a kiedyś je uwielbiałam) ale tylko do obiadu,
      po godz 17 nachodzi mnie chęć na jedzenie, masz tak samo wieczorem? Ja to chyba
      musiałabym iść spać zaraz po 17 żeby nie jeść. Potrafię zjeść kolację a potem
      zagryźć jeszcze kilkoma ogórkami kiszonymi, potem jeszcze truskawki. Nie wiem
      czemu tak się dzieje, że rano nie chce mi się jeśc a wieczorem zjadłabym wilka
      z kopytami ;)
      Napisz czy wieczorem masz apetyt
    • cattleya Re: chudne:(((( 07.07.05, 17:18
      Ja dzisiaj dostałam dopiero pierwszą receptę na Metformax 500 i oprócz tego
      bardzo szczegółową dietę (coś na wzór diety Montignaca, którą stosuję od 3
      tygodni i schudłam 5 kg). Ciekawa jestem swojej reakcji na Metformax.
      Mam pytanie jakie opakowanie Wam przepisali? bo mi Metformax 500 z tym że są
      pakowane po 30 tabletek i 50 tabletek ale na recepcie nie widzę nigdzie takiego
      zapisu. Czy poprosić w aptece o 90?
      Pozdrawiam
      • 17lipiec1976 Re: chudne:(((( 07.07.05, 19:16
        ja tez wieczorem mam apetyt. a w ciagu dnia prawie nic nie jem.
        ja mialam metformax po 30 tabl.
    • cattleya Re: chudne:(((( 11.07.05, 11:12
      Ja mam to samo. Biorę go od piątku i przez weekend straciłam kg. Normalnie bym
      się cieszyła, ale przez miesiąc na prawidłowej diecie i teraz na Medformaxie
      straciłam już 7 kg (ważę teraz 54 kg przy wzroście 160, więc 7 kg. to sporo).
      Najgorzej, że ja wogóle nie mam ochoty jeść, myślę tylko o tym, że muszę, żeby
      wziąść tabletkę. Koszmar
    • ona19 Re: chudne:(((( 13.07.05, 15:03
      Hmm w sumie jak sie starasz o dzidzie im mniej kg masz tym lepiej , metformax
      tak dziala wlasnie pomaga schudnac a jak to bralam na sile jadlam w malych
      porcjach ale czesto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka