lucymar 26.03.07, 21:03 szukam dobrego i taniego lokalu w celu zorganizowania przyjecia z okazji chrztu. moj adres email to szospio@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniaj77 Re: chrzciny 27.03.07, 16:08 polecam Rosa Plus, tam organizowałam chrzciny na 27 osób nie zankrutowałam i jedzonko smaczne:) www.rosaplus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
klarinia Re: chrzciny 27.03.07, 19:39 Kilka lat temu wyprawialam chrzciny w hotelu Radisson Sas.Zdecydowalam sie na szwedzki stol zarowno z cieplymi jak i zimnymi daniami,salatkami,kilka rodzajow ciast plus napoje.Pamietam za osobe placilam 54 zl.Bylo wykwintnie i smacznie. W zeszlym roku ponownie postanowilam zapoznac sie z oferta hotelu Radisson Sas .Ceny bufetu szwedzkiego jak i menu serwowanego wahaja sie w granicach 50- 100 zl.Oferta bardzo ciekawa. Warto polecic na male rodzinne spotkanko jak i wieksze rodzinne przyjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
moskirz Re: chrzciny 28.03.07, 22:31 ja bede robiła w nordzie na mierzynie.. miałam tam wesele i planuje równiez chrzciny Odpowiedz Link Zgłoś