edzioszka 15.06.04, 17:34 zamawiam fraszkę dla naszej solenizantki! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: Bronku 15.06.04, 17:43 Ja już złożyłem,wysłałem i nie wiem co dalej.Zakładać ten krawat i garnitur czy impreza raczej w plenerze i mniej zobowiązującym stroju? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Bronku 15.06.04, 17:55 a może Milcia pidżama party planuje zorganizować? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Bronku 16.06.04, 16:09 Imiynin jo niy fajruja Dyć "miltonii" cosik wsuja Bo choć wczoraj to sie stało Toż "poprawić" by se chciało Winszuja wielkego słonia Kery tromba w gorze czimie Szczyńście wielge z niym - "miltonia" Nawet jak terozki drzymie Kwiotek "śla" tyż - yno nelka Na razie niych tego styknie Przecaś niy "pazerno" frelka Myśla że to bydzie piyknie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Tej co ma imieniny...duzo kwiatów... 16.06.04, 17:41 ..z najlepszymi życzeniami: www.topr.com.pl/8mar.htmTelo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Tej co ma imieniny...duzo kwiatów... 16.06.04, 17:47 poprawiam, bo cosik się linek zlał z pozdrowieniami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Tej co ma imieniny...duzo kwiatów... 16.06.04, 17:47 Uwaga dla Imienniczki ! Patrz: galerie zdjęć : kwiaty dla kobiet na stronce , którą podałam wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Tej co ma imieniny...duzo kwiatów... 16.06.04, 17:49 hyhy, coś ekstra to dla Hepicka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Tym Rudzkim i Tey z Centrali też 16.06.04, 18:05 W dniu św Bernarda wszystkim Jolkom winszuja aby zawsze miały to co sobie kciały Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Tym Rudzkim i Tey z Centrali też 16.06.04, 18:23 Dzięki, a cemu mnie nie wysło? Furt cłek głupi? Pewnie tak, hehe. Hale imiennicy powinni być radzi, bo naskie kwiotecki som jest o cudu piykne. Nie wiym, cy hepik ode mnie te kwiotki przyjmie, hale moge zmiynić na kwiotek Urtica dioica. On wie za co, haj. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Tym Rudzkim i Tey z Centrali też 17.06.04, 00:06 Dziekuje pieknie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Tym Rudzkim i Tey z Centrali też 17.06.04, 16:11 Dziękuję dzienkuje -Się nie rymuje ,) Przydałyby się konkrety - niestety . Ja się zapytuję - gdzie impreza się szykuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Tym Rudzkim i Tey z Centrali też 17.06.04, 18:02 Pić trza skiż niyj - wirtualnie Choć to czasym niy jest fajnie Cosik we tym dyć brakuje Bestoż rym sie ciynżko suje Jakby dychła se piersiami Pokryńciyła nom biodrami Blysła tyż łodkrytym "udym" Toż by dlo nos była cudym A tak trza "pobudzić zmysły" By z nich "feromony" wyszły I zoćmiyły możno łoczy Choć na czas ty jedny nocy Ponoć zwom jom "Noc Kupały" Chop sie w dziołsze troci cały Jego chuć jyj chuci służy Dyć w tym szczyńscie - jak trwo dłuży. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Tym Rudzkim i Tey z Centrali też 18.06.04, 17:14 Lepsze >> flaszki odbijanie niż rymów klepanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Tym Rudzkim i Tey z Centrali też 18.06.04, 17:48 Jeszcze lepsze>> Gdybyż tak pikne panie po jedney na kolanie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Tym Rudzkim i Tey z Centrali też 18.06.04, 19:39 Jodno noga mosz zajynto - drugo przeca tyż No a w środku take cosik ło kerym ty wiysz. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Bronku 20.06.04, 09:28 a dziś z zamówieniem dla rudzkiego ormowca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Bronku 20.06.04, 09:41 Aaa! Gyburstag! No toż fajer! Niy ma ze tym jakiś bajer Se łotworza nowo flaszka Tyż mu wlepia jakoś fraszka Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Bronku 20.06.04, 09:50 Sto lot życza jo "pejsowi" Niych se forum ło tym dowiy Choć i tak go goniom frelki Przeca z niego karlus wielki Mo we gowie durś "edzioszka" Dyć po prowdzie - yno troszka Piykne jest "pejsate" życie Wiycie ło tym dziołszki, wiycie Przeca wszysko to skiż wos Niy pomyli mie w tym nos Toż winszuja szczyńścio wiela Niych Ci pszaje cołko sztela Inksze chopy niy zowiszczom Możno tyż se cosik zyszczom. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Bronku 20.06.04, 10:26 za fraszke dziekuje zapraszam na osds tam dzis winem czestuje Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Bronku 20.06.04, 20:18 Dziynki za zaproszynie. Z toastym już żech tam wloz. Tak przi okazji - Szkryfnołś tu żeś jest z wybrzeża ale mogbyś to uściślić. Jakoś niy wlazło mi to w łoczy. Odpowiedz Link Zgłoś