zebrra 18.10.05, 14:02 Dziewczyny, czy mogą występować jakieś symtomy znaczące o ciąży przed @? Nie wiem czy jest sens robienia testu, hmm? A może robiłyście? Czy kiedykolwiek test wychodzi pozytywny, przed terminem miesiączki??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniatje Re: Sposób, żeby dowiedzieć się o ciąży przed @?? 18.10.05, 14:05 Wstukaj sobie w wyszukiwarke "objawy ciazy" i zobaczysz jak wiele rzeczy moze sugerowac ciaze, ale zarazem nie musi. Zamiast sie zadreczac i zgadywac poczekaj cierpliwie do terminu @. Wiem, ze ciezko, ale dla wlasnego spokoju warto. Powodzenia, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
milenamuha Re: Sposób, żeby dowiedzieć się o ciąży przed @?? 18.10.05, 14:42 a ja proponuję bobo-test.Mi wykrył ciążę 6 dni po zapłodnieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
zebrra Re: Sposób, żeby dowiedzieć się o ciąży przed @?? 18.10.05, 14:44 Dzięki chyba polecę do apteki Odpowiedz Link Zgłoś
bebe73 Re: Sposób, żeby dowiedzieć się o ciąży przed @?? 18.10.05, 14:47 Nie miałam żadnym specjalnych objawów ale zrobiłam test 3 dni przed miesiączką i wyszedł poztywnie. W sobote mam termin porodu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zebrra Re: Sposób, żeby dowiedzieć się o ciąży przed @?? 18.10.05, 14:50 Powodzenia! Oby wszystko poszło tak jak trzeba i dziękuje za odpowiedź. Daj znać czy wszystko było w porządku... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wandana Re: Sposób, żeby dowiedzieć się o ciąży przed @?? 18.10.05, 14:54 Test przed terminem @@@ może nie wyjsc, bo poziom hormonów jest za niski. Duzo bardziej czułe jest badanie krwi sprawdzjące poziom bHCG, które powinno dac odpowiedź juz 9-10 dni po zapłodnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
sandglass Re: Sposób, żeby dowiedzieć się o ciąży przed @?? 18.10.05, 20:45 > Czy kiedykolwiek > test wychodzi pozytywny, przed terminem miesiączki??? Tak, mi wyszly dwie kreki, chociaz ta "ciazowa" bardzo bladziutka. Robilam na tydzien przed terminem @. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza78 Re: Sposób, żeby dowiedzieć się o ciąży przed @?? 19.10.05, 09:18 no, pewnie, że wychodzi. ja swoje 4 (jakos nie dawalam wiary...)testy zrobiłam 5 dni przed @ i mialam dwie wyraźne bordowe krechy. a to była raptem kilkudniowa ciąża, cykle miałam książkowe - co 28 dni, co do minuty niemalże. tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060415/k/086b/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
ingga Re: Sposób, żeby dowiedzieć się o ciąży przed @?? 19.10.05, 16:27 Można zrobić testy ciążowe z krwi, chyba 10 dni po zapłodnieniu.. Robi się w laboratorium. Zwykłe testy z moczu robione w domu mimo super opisów na instrukcji wykrywają ciążę dopiero po terminie spodziewanej miesiączki - mnie kiedyś test zrobiony w terminie, kiedy już można było "oszukał" Co do objawów ciąży przed terminem spodziewnej miesiączki to przesada... Objawy zaczynają się dużo później, przynajmniej u mnie i za pierwszym i za drugim razem. Odpowiedz Link Zgłoś
mika9912 Re: Sposób, żeby dowiedzieć się o ciąży przed @?? 21.10.05, 16:44 coprawda sama z utęsknieniem czekam na jakieś objawy ale slyszałam że oprucz bulu biersi lub ich nadwrażliwość na dotyk to po owulacji kiedy powinnaś być sucha to mogą występować upławy i morzesz mieć uczucie mokrości, o ile nie jest to żadna infekcja. ale radzę ci uważaj może lepiej nie znać tych objawów bo to żuca sie na muzg i ciągle sobie wmawiasz że one są i jesteś w ciąży a potem jeszcze większe rozczarowanie. Ja sama dałam się nabrać nie jednokrotnie. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
alicja1212 Re: Sposób, żeby dowiedzieć się o ciąży przed @?? 21.10.05, 21:28 czy może powiedzieć gdzie słyszałas lub czytałaś o tych objawach? Ja oczekuję na wynik starań i właśnie obserwuję u siebie takie nietypowe objawy. zazwyczaj w 2 połowie cyklu czuję tylko suchość, a teraz muszę nawet nosić wkładkę higieniczną. infekcji mam nadzieję, ze nie mam, bo innych objawów brak. chętnie poczytałabym więcej na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś