Forum Zdrowie Pasożyty, candida
ZMIEŃ
      choroby

choroby

(3 wyniki)
    • Czy po odrobaczeniu dziecka przedszkolnego znika problem częstych nawracających chorób górnych dróg oddechowych? A może macie mamy jakieś sprawdzone sposoby, aby dziecko nie chorowało non stop w przedszkolu?
    • Witam wiem dosc glupie pytanie bo nikt wrozka nie jest i mnie nie zdiagnozuje przez neta ale czy moje wstepne podejrzenia sa uzasadnione musialem sie tym zarazic przez kontakt seksualny oralny popiescilem kobiete wiadomo gdzie a mialem rozciete usto no moja glupota i od tamtego czasu zaczely sie dziac zemna dziwne zeczy 3 miesiace zylem w wielkiej schizie mysalem ze to hiv wynik negatywny po 3 miesiacach jest wiarygodny. Moje objawy to bialy jezyk i krosty na plecach jakby tradzikowe tr...
    • Czy przed lekami na lamblie trzeba zawsze profilaktycznie podać na obłe, nawet jeśli obłe nie wyszły ? W mojej 4 osobowej rodzinie wszystkim wyszły lamblie, a obłe nikomu. Badanie było robione w dobrym labie. (5 miesiecznemu niemowlakowi nie badaliśmy obłych, ale jak reszta nie ma, to jego nie podejrzewam)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się