choroby

(4 wyniki)
  • Choroby(9)

Proszę doradzcie mi czy to normalne, że mój maluszek tak choruje od grudnia non stop.Już niewiem jak mu pomóc???Przerwy to max 3-4 dni nawet nie zdąże z nim wyjśc na spacer, nie mówiąc o szczepieniach, które miał mieć w grudniu.Już nie wiem co robić, ciągle antybiotyki!U Was tez tak jest??
  • Martusia się rozchorowała. 8 dni po zabiegu córcia zaczęła gorączkować, bez żadnych innych objawów. Lekarka zleciła badanie krwi i moczu i wsk. CRP. Na podstawie wyników orzekła, że jest stan zapalny w organizmie. Udało się w trakcie płaczu zajrzeć Martusi do gardła i okazało się żę jest zaognione,"prawie jak przy anginie". Mam pytanie czy u kogoś też miała miejsce podobna sytuacja. Bardzo wysoka temp. około 40 st. i ogólnie dobry stan. Zastanawiam się czy to może być jakiś negatywny ef...
  • Za trzy tygodnie operacja, a tu moją Oliwkę cos zaczyna "rozbierać". Zastanawiam się czy mogę podac jej zapobiegawczo Eurespal, aby nie rozłozyła się na dobre. To naprawdę okropny pech. Całą jesień i zimę nawet razu nie chorowała, a tu proszę. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe osłabienie. Napiszcie, proszę czy nic nie mozna podawać , czy ten Eurespal (a może jakis inny syropek na wzmocnienie) mogę jej podać. Pozdrawiam, Magda
  • Mateusz Dąbkowski Ur. 28.06.2004 r. List kierujemy do wszystkich ludzi dobrej woli Jestem mamą trzyletniego Mateuszka. Synek urodził się z całkowitym obustronnym rozszczepem wargi i podniebienia. Do tej pory przeszedł już trzy operacje związane z wadą wrodzoną. Jakby nieszczęść było za mało w sierpniu 2007 r. zdiagnozowano u Mateuszka ostrą białaczkę limfoblastyczną. Cały mój świat runął, nie mogłam uwierzyć, że ta okrutna choroba dotknęła moje dziecko. Ale walczymy z synkiem z całyc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się