Forum Zdrowie Chroniczne zmęczenie
ZMIEŃ
      choroby

choroby

(3 wyniki)
    • Witam Pisze tu dlatego że wczoraj (jeśli dobrze pamiętam) w Faktach obejrzałem felieton o tym własnie cholerstwie - syndromie chronicznego zmęczenia. Nagle mnie olśniło - wszystkie objawy o których tam mówili mnie dotyczą a co najlepsze TO PODOBNO MOŻNA WYLECZYĆ WITAMINAMI I ODPOCZYNKIEM!! - po usłyszeniu tego nagle poczułem się dobrze jak nigdy :) Jeśli ktoś oglądał to wczoraj to niech napisze. Oglądałem też kiedyś na Discovery program w którym pewna kobieta przez 40 lat czuła się podo...
    • Witam wszystkich Mam bardzo duzy problem.Moj chlopak ma te chorobe.Jest coraz gorzej.Chce zebym go zostawila ale tak naprawde wiem ze tak nie mysli.Mama bardzo dobreg lekarza.Problem polega na tynm ze on juz nie chce zadnej pomocy.Nie wiem czy ktos z Was moze mi doradzic i powiedziec czy ta choroba jest w ogole wyleczalna? Czy da sie cos zrobic ? I jak mam spowodowac to zeby w koncu uwierzyl? Prosze niech ktos odpisze Kjana
    • Witajcie, po namowach męża chciałam się wybrac do lekarza, jednakże taki dobry kosztuje zatem chciałam się Was poradzić amój problem dotyczy właśńie zmęczenia. Nie wysypiam się wcale, mogłabym spać całymi dniami(jedynie przeszkadzami w tym poczucie, zejest tyle do zrobienia w domu itd) jestem ciągle ścpiąca, już wczesnym popołudniem najchętniej położyłabym się spać. Często mnie boli głowa(doszukałam się, iż może być kilka przyczyn) i ogólnie wstaję bo muszeę, nie chce mi się nic. ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się