impostor 28.05.06, 15:17 z tego co mi wiadomo, Ciotka bierze dzis udzial w tejze imprezie we wroclawiu. ciekawe, czy jej grom z jasnego nieba nie powalil u wrot swiatyni? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: Pierwsza Komunia a Frida 28.05.06, 16:50 impostor napisał: > z tego co mi wiadomo, Ciotka bierze dzis udzial w tejze imprezie we wroclawiu. > ciekawe, czy jej grom z jasnego nieba nie powalil u wrot swiatyni? Oby jej tylko glowa za bardzo nie wystawala to bedzie oki. Odpowiedz Link
frida2 Re: Pierwsza Komunia a Frida 29.05.06, 02:20 skiela1 napisała: > Oby jej tylko glowa za bardzo nie wystawala to bedzie oki Miałam miejsce siedzące, głowa na swoim miejscu Odpowiedz Link
frida2 Re: Pierwsza Komunia a Frida 29.05.06, 02:19 impostor napisał: > ciekawe, czy jej grom z jasnego nieba nie powalil u wrot swiatyni? Widzicie, jaki Wuj troskliwy Odpowiedz Link
tomek854 Re: Pierwsza Komunia a Frida 29.05.06, 02:22 Nie powali. Pojechałem do Krakowa, i bede tu siedział do pojutrza, jakem wrocławski Zeus Odpowiedz Link
frida2 Re: Pierwsza Komunia a Frida 29.05.06, 02:24 Wietrznie dziś było we Wrocławiu, baaardzo wietrznie. Odpowiedz Link