Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      kot

kot

(6 wyników)
    • koty(8)

Czy ktoś z was ma kota i czy zauważył jakieś działanie przeciwmigrenowe tego zwierza, bo podobno koty 'wyciągają' ból.
    • Ostatnio przeczytałam, że lamblie też mnogą powodować migreny...:( W domu mam dwa psy..więc mogą one być żródłem ..:( Czy słyszałyście o takiej przyczynie migreny..i czy robiłyście badania w tym kierunku..? Z niecierpliwością czekam na Wasze opinie..:) Może wspólnie znajdziemy sposób na tą okropną migrenę.. Pozdrawiam: Sekret
    • Koty leczą migrenę! ;) Kilka dni temu dostałam 3-miesięczną kotkę. Od tamtej pory ani jednej migreny nie było, tylko jeden ból głowy, niezbyt mocny. Czyżby "przeszło na kota"? Trzymajcie za nas kciuki! ;) A wy, współmigrenicy, macie zwierzęta? A może to za duże obciążenie przy chorobie i postępuję nierozsądnie, biorąc kota? :/
    • Wreszcie można kupić już w polskich aptekach taki przecinacz do tabletek. W Stanach i Kanadzie znane od dawna, u nas chyba od niedawna. Dość precyzyjnie przecina tabletki, nie kruszą się itp. Dla mnie super, czekałam na to coś dość długo, aż wreszcie jest u nas:) Ułatwia życie i kosztuje jakieś 6 zł. Polecam.
    • moj kot, rosyjski niebieski. Mielismy go przez 17 lat prawie. Byl juz po prostu stary.. W ostatni dzien juz trzeba bylo go uspic bo nagle stal sie bardzo niespokojny, chcial chodzic ale nie mial sily, przewracal sie, bylo to okropne. Byl to bardzo ladny, madry i kochany kot. :-( :-( Venus

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna