literatura

(7 wyników)
  • Witam serdecznie, Czy moglibyście podać godną uwagi literaturę dla kogoś, kto dopiero zaczyna pracę z numerologią? Coś, co nie zamiesza w głowie a rozjaśni sytuację:) Bardzo proszę Pozdrawiam Anca
  • witajcie, utworzylam ten watek ze wzgledu na powtarzajaca sie ilosc pytan o ksiazki traktujace o numerologii. Tu mozemy smialo wpisywac wszystkie pozycje jakie uznamy za ciekawe badz mniej ciekawe. Oto moje: dla poczatkujacych, aby zapoznac sie z energia liczb proponuje "Liczby losu" Nataszy Czarminskiej a dla wszystkich "Liczby losu, liczby czlowieka" Wlodzimierza Zylbertala. To moje propozycje, kto da wiecej?:)))) amatemi
  • Odezwijcie się piątki i napiszcie, czym się zajmujecie, co lubicie, jak spędzacie wolny czas. Ja lubię czytać, głównie literaturę piękną, słucham klasyki, oglądam najczęściej filmowe adaptacje literatury. Pozdrawiam wszystkie PIĄTKI.
  • Urodziłam się 22.11.1981r.Proszę o zinterpretowanie mojej daty urodzenia.Aktualnie jestem w trakcie poszukiwania pracy.Skończyłam rersocjalizację.Staram się o pracę w Sądzie jako kurator zawodowy.Czy uda mi się dostać pracę?Interesuje mnie też jak przedstawia się moja przyszłość?Będę wdzięczna za pomoc!Interesuję się numerologią od dłuższego czasu, przeczytałam książki Gladys Lobos.Może poleciłby mi Pan jakieś inne ciekawe książki na ten temat?Interesuje mnie obliczanie cyklów życ...
  • Pomóżcie mi uwierzyć w cyferki bo chciałbym to zrobić... ale coś się buntuje w środku (?). Tym bardziej że jestem pasjonatem astrologii i różnych zjawisk ezotematycznych... a tu klops ! Może dlatego, że "liczenie" wydaje mi się zbytnio zredukowane, np kilkanaście osób może mieć liczbę 33, a w każdej inaczej się ona przejawia... Czy można jednak powiedzieć więcej o kimś, z węższym kryterium oceniania, ze szczegółowszą analizą, tak, by numerologia przestała być jedną, dwoma cyferkam...
  • Moja data urodzenia 22.03.1977, imię - 3, nazwisko - 8 razem 11, samogłoski to 6, spółgłoski 5. Jeżeli byłaby możliwość to proszę o interpretację takiego portretu numerologicznego. Czy brak w imieniu i nazwisku cyfry 4, którą mam w dacie urodzenia oznacza że mam karmiczną 4 czy też nie? Pozdrawiam
  • Ja jestem ciekawa jednej rzeczy, bo nijak mi się to nie zgadza z moją osobą. Z daty urodzenia wychodzi mi, że jestem liczba "4", ale większosć cech opisujących czwórkę nie zgadza mi się. Jak to zrobić, żebym mogła zrozumiec dlaczego nie pasują do mnie te opisy? Ktoś wyjaśni? Będe wdzieczna:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się