Dodaj do ulubionych

28 Sierpień.. START!!!

27.08.05, 08:11
Od jutra planuje drugie podejscie diety Cambridge stosowalam ja w maju i
schudlam ok 6 kg ale niestety w wakacje tak zaszalalam(gofry lody fryteczki
szszlyczki) ze przybylo kilogramkow:( Troche sie obawiam tego drugiego
podejscia bo kumpela mowila ze za drugim razem(przynajmniej ona tak miala)
nie dosc ze traci sie mniej kilogramow to diete przechodzi sie gorzej:(:( a
jak wy myslicie dziewczyny?Pozdrawiam wszystkich dietujacych:)
Obserwuj wątek
    • nestka.wawa Re: 28 Sierpień.. START!!! 27.08.05, 15:41
      Witaj Aniu:)
      ja dzis mam pierwszy dzien DC, to takze jest moje drugie podejscie. oecnie waze
      66 kg, mój cel to 60 kg, a marzenie 55 kg:) dodam, ze mam 164 cm. a jak jest u
      Ciebie wagowo? mjakie cele, zamierzenia?
      mam zamiar przetrzymac 3 tyg scisłej, dołączam sie do Ciebie, o razem zawsze
      łatwiej:)
      trzymaj się,
      nestka
      • anula_1985 Re: 28 Sierpień.. START!!! 27.08.05, 19:19
        Witam:)moim wymarzonym celem jest 50kg ale to chyba nieosiagalne:( teraz waze
        ok 59kg przy wzroscie 162 i najwiekszym problemem jest to ze najwiecej
        tlkuszczu osadza sie na brzuszku brr:( mam nadzieje schudnac ok 5 kg ale 3 tyg
        napewno nie dam rady 10 wrzesnia ide na weselisko:/wiec do 9 mam scisla a potem
        moze mieszana ale jeszcze nie wiem:) POZDRAWIAM SERDECZNIE i pisz jak Ci leci:)
    • nestka.wawa Re: 28 Sierpień.. START!!! 28.08.05, 14:03
      Aniu...
      dziś mam swój drugi dzień DC, wczoraj wieczorem byłam bardzo głodna ale
      zrobiłam sobie czerwoną herbatke... i było już oki:)
      ciągle tylko biegam do toalety, poniewż piję bardzo dużo wody mineralnej. jak
      na razie czuje sie bardzo dobrze, na śniadanie capuccino i kawa (taka
      zwyczajna, prawdziwa, nie z proszku DC). chiałabym mieć pierwszy tydzień za
      sobą, bo później to już z górki...
      a jak u Ciebie dietowanie?
      pozdrwiam,
      NESTKA
      • anula_1985 Re: 28 Sierpień.. START!!! 28.08.05, 22:05
        Witam:)Niestety moje plany troche sie pokrzyzowaly i zaczynam dopiero od
        jutra..ale bede informowac jak mi idzie:)Trzymam kciuki za nas:)Pozdrawiam
    • tunia75 Re: 28 Sierpień.. START!!! 28.08.05, 23:32
      cześc, zaczynam od środy!!! Dziś maiłam przyjecie roczkowe mojej córuni, jutro
      tzreba powykurzac resztki jedzenia i zaczynam w środę. Pierwsz raz w zyciu!!
      Trzymajcie kcikuki. Waże ok 70 gk i mam 170 cm, docelowo 60-62 kg, marzenie
      57cm- ale czy osiągalne? Muszę gotować posiłki dla meża i dzieci, a to chyba
      bedzie najtrudniejsze. Poza tym chcę też wrócic na siłownię, ale to może p
      ościsłej? Ile średni traci się na poczatku? Czy moje 60 kg jest osiągalne?
      • jestek Re: 28 Sierpień.. START!!! 29.08.05, 08:52
        Witam, Tuniu. W pierwszym tygodniu mozna stracić około 4 kg, ale Tobie może być
        trudniej - bo tak naprawdę Twoja nadwaga jest nieduża. Dieta Cambridge
        największe rezultaty daje osobą z dużym nadmiarem kilogramów, zresztą chyba na
        każdej diecie te pierwsze kg traci się najszybciej. Niemniej nie trzeba się
        zrażać, będziemy więc trzymać kciuki za Ciebie, zwłaszcza w czasie gotowania
        dla rodziny. Odzywaj się do nas i dziel się wrażeniami. Pozdrawiam :-)
        • anula_1985 Re: 28 Sierpień.. START!!! 29.08.05, 09:42
          Dzis wreszcie zaczelam:) Jestem po koktajlu waniliowym hmm nie byl jakis zbyt
          pyszny ale ujdzie w tłoku za pierwszym razem byl pyszniejszy:P w wakacje
          przytylam ok 4 kg i musze to zgubic wiec bede wytrwala!!Zycze wszystkim
          Powodzenia:)
    • nestka.wawa Re: 28 Sierpień.. START!!! 31.08.05, 10:53
      Aniu, gdzie jestes?

ja własnie zaczynam piąty dzień. wieczorem jeszcze coś dopisze, ponieważ teraz
      jestem w pracy:)

POZDR.
      NESTKA
    • tunia75 Re: 28 Sierpień.. START!!! 31.08.05, 21:22
      zaczęłam- napój kakowy dla mnie jest obrzydliwy, zupka jarzynowa smaczna,
      batonik kakowy, jeme i go jem, a on ciagle jest. Pierwszy dzien nie był
      najgorszy, nawet OK. Najgorzej jak robiłam kolację dla dzieci, pachniało aż
      miło, ale się nie poddałam. Jeszcze 13 dni ścisłej!!!! Mówicie że mi trudniej
      zgubić bęzdzie, ale zgubię coś, mam nadzieję, chociaż z 7 kg przez 2 tyog
      ścisłej i 2 mieszanej, co? Powiedzcie że się uda, ćwiczyć będę- obiecuję,
      narazie skaczę z dziećmi jak spręzynka, za tydzień pójdę na jakiś fitness!!!
      Trzymajcie kciku, będę pisać!!
    • misia_2000 Re: 28 Sierpień.. START!!! 04.09.05, 12:46
      Ja juz podchodze 3 raz jestem w 4 dniu , za pierwszym razem schudłam 10 i za
      drugim tez!teraz zobaczymy o nic sie nie martw bierz wsyztsko jak nazlezy
      słuchaj swojej konsultantki a bedzie Ok.3 dni jak zwykle najgorsze ale da sie
      przezyc pomysł jaka bedziesz fajana za 3 tyg:).
      • tunia75 Re: 28 Sierpień.. START!!! 04.09.05, 21:28
        Dzieki za słowa otuchy!!! Przeżyłam już 5 dni, wczoraj skusiły mnie te
        nieszczęsne paluszki.... Koktajle dalej są okrpone, a zupy pyszne (jak na
        dietę). O dziwo -uwilbiam słodycze- na te batony w ogóle nie mam ochoty, niby są
        dobre, ale wolałabym jeść 3 zupy, tylko że jak kupowałam zestaw (na cały
        miesiąc) to otym nie wiedziałam i dlatego musze wcianać tę resztę. Ale jeszcze 9
        dni i zjem pierś z indyka i warzywka - moze brokuły....
        • seala1 Re: 28 Sierpień.. START!!! 05.09.05, 14:29
          ja juz sie tez nie moge doczekac tej piersi z indyka i warzywek....matko, po
          takim jedzeniu to pewnie beda smakowac bosko!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka