siula5 18.08.09, 19:23 W I fazie nie widzę wielkiego wyboru. Co można brać do pracy na 8 godzin? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tucyk Re: A co jemy w pracy? 19.08.09, 09:26 Witam grzecznie po raz pierwszy na forumie W pierwszej fazie nosiłam do pracy serek wiejski 3 %, sałatki robione dzień wcześniej, roladki z sałaty lodowej z wędliną i odtłuszczonym serem żółtym, pokrojoną paprykę i ogórki do pogryzania i obowiązkowo sok pomidorowy bez cukru. Dało się przeżyc Odpowiedz Link
julca2 Re: A co jemy w pracy? 19.08.09, 19:19 troche tego jest przeslec moje poczynania jest wyszczegolnione co jadlam i o ktorej godzinie, ale biez po d wAGE tylko to oprocz kryzysów Odpowiedz Link
agpagp Re: A co jemy w pracy? 22.08.09, 12:54 wszelkiego rodzaju sałatki serki pomidor zawijaski masz możliwość odgrzania w pracy jedzenia? to bierzesz kawałek rybki czy kurczaka sok pomidorowy możliwości jest wiele !! Odpowiedz Link
siula5 Re: A co jemy w pracy? 27.08.09, 16:15 na ciepło nie mam możliwości, jedzonko w pracy z reguły to plasterki mięska, papryczka, ogóreczek, maślanka i tak w koło Odpowiedz Link