syn

(62 wyniki)
  • Witam, szukamy ciekawej, taniej oferty w drugiej części sierpnia dla rodziny 1 osoba dorosła + troje dzieci - roczny, dziesięcioletni i piętnastoletni synowie oraz tata w weekendy, na dwa tygodnie. Zależy nam na udogodnieniach dla malucha, pięknej czystej plaży i nieobecności hałaśliwych imprezowiczów, na dostępie do kuchenki, lodówki i pralki. Chętnie mielibyśmy dostęp do sprzętu plażowego. Czekamy na oferty i odpowiedzi co polecacie. Ewentualnie na smokooka@gmail.com
  • Witam serdecznie, jestem matka 9letniego chłopca. Chciałabym go wysłać na obóz sportowy. Możecie mi polecić jakas oferte? bede bardzo wdzieczna. pozdrawiam
  • Witam, poprosze o jakeś porady gdzie mogłabym ciekawie spędzić czas z 12-latkiem? Myśłałam o "wodzie" gdzie byłaby mozliwośc nauki żeglowania, windserfingu lub coś w tym stylu. Boje się żeby dziecko nie zanudziło się ze mna :o) Może znacie jakiś fajny osrodek gdzie nie mozna się nudzić ??? Prosze o pomoc:o)
  • witam, jesteśmy rodzicami dziesieciolatka, chcielibyśmy w najbliższe wakacje wyslać go na kolonie... Michalek nie chce jechac, jak mamy go przekonać do wyjazdu? znaleźliśmy dobrego organizatora, sprawdzonego wsrod znajomych, nie mamy zadnych watpliwości, mamy pewnosc ze dla naszego syna bylaby to wspaniala przygoda, jednak on przyzwyczail sie, ze wakacje spedza z nami i nie chce nawet myslec o wyjezdzie... co robic? czy powinnismy sprobowac porady u psychologa?
  • Wysyłał ktoś dzieciaki. Mój 10 letni syn od dwóch dni jest na takowym i opowiada dosyć masakryczne rzeczy: m. in. zastępowi/drużynowi za źle pościelone łóżka wywracają je do góry nogami, wywalają całą zawartość plecaka jeśli nie jest wszystko do niego pochowane i nie jest zapięty...nie ma dostępu do pitnej wody jedynie w czasie posiłków... Kurcze takie cuda wiem że się dzieją ale w zastępach harcerskich - sama byłam na obozie harcerskim, natomiast nie wiem czy powinny mieć miejsce w stosun...
  • Chcemy wysłać syna na obóz w pierwszych dniach lipca. Syn jest zapalonym piłkarzem z racji przeprowadzki zmienił również niedawno klub piłkarski i jest już zbyt póżno aby z nim jechać. Szukamy fajnego obozu piłkarskiego lub sportowego ale ze sprawdzonego miejsca/biura i za rozsądne pieniądze ???
  • witam jakie lekarstwa polecacie profilaktycznie zabrac dla malucha jadacego do Grecji ? dzieki za odpowiedzi
  • Szukam obozu dla syna. Niby proste ale nie do końca. Syn chce jechać na obóz paintballowo-quadowy. Poza tym chciałabym, żeby ten obóz trwał nieco dłużej niż nieśmiertelne 11 dni (w rzeczywistości 9 i 2 na dojazd). I tu jest problem. W zeszłym roku był z Almaturem. Wyjazd super, syn wrócił zachwycony. Atrakcje jak w opisie, czyli kilka godzin dziennie a nie 2h rozbite na kilkuosobową grupę, jak to ma miejsce w przypadku wielu innych organizatorów. Minusem był tylko czas trwania wyjazd...
  • Wyjeżdżamy na Hel, nasz syn starszy jest nastolatkiem, który najchętniej na kolegów, z którymi głównie grywa w piłkę nożną. Czy a Helu są jakieś zajęcia sportowe lub inne, w których mógłby brać udział i miałby okazję poznać rówieśników? Jest w tym wieku, że najchętniej spędza czas z rówieśnikami, poza domem.
  • Chetnie odpowiem na pytania. Bylo super super i jeszcze raz super.Taki 4,5-5 miesieczy maluch to rewelacja na wakacjach(ja jeszcze karmie piersia wiec ulatwienie). Super bylo
  • Mają bogatą ofertę kolonijną, córka chce się wybrać z koleżanką, potrzebujemy opinii rodziców dzieci, które już jeździły z tą firmą. Poproszę o wszelkie informacje tutaj lub na pocztę gazetową.
  • Witam:-) Macie może jakies sprawdzone kolonie-obozy dla chłopca 12-letniego? Mój syn jedzie na jedne kolonie z Pałacu Młodzieży w Warszawie( mieszkamy w Warszawie) do Pieczarek już drugi rok.W zeszłym roku był zachwycony i chce jechać raz jeszcze.Chciałabym jednak wysłac go na jeszcze jedne kolonie w sierpniu( sam chce jechać,mówi że woli kolonie niż wczasy).Zastanawia mnie oferta biura Jaworzyna.Ceny do przegryzienia.Fajną oferte ma biuro Kompas ale niestety ceny już dużo drożs...
  • Szukałam w googlach obozu z językiem angielskim bo mój syn ma 10 lat, lubi angielski i nie ma nic przeciwko by pojechać na takie kolonie w góry. Czy ktos może ma jakieś doświadczenia odnośnie angielskiego dla dzieci w tej szkole? A szczególnie o samym obozie? Generalnie nie mam zaufania do wyjazdów językowych organizowanych przez biura podróży - zawsze tu to jakaś marka z doświadczeniem. Chyba, że coś ktoś może polecić?
  • Planuję wyjazd do Rzymu z rocznym synem ale mam jedno wielkie pytanie. Co z możliwością wysadzenia syna? Gdzie?? Trawnik? Kawiarnia?? Może ktoś był i wie jak to zrobić??
  • Jeżeli chodzi o sam ośrodek to polecam pod względem czystości!!! A pani Beatka, która zajmuje się domem i dba o czystość przesympatyczna kobietka!!! W ośrodku kącik dla dzieci(nasz syn, z nigo najczęściej korzystał, bo pogoda niestety nad naszym morzem wiele pozostawia do życzenia)Na zewnątrz plac zabaw z plastikowymi bezpiecznymi ślizgawkami, drabinkami......Ale niestety samo Chłapowo DRAMAT!!! Aby dojść do plaży z 10000 schodów trzeba pokonać, więc jak czegoś się zapomni to l...
  • miał może ktoś taki problem? Wczoraj rozmawiałam z synem, ze moze na wakacje polecimy samolotem i jakiez bylo moje zdziwienie, gdy on stwierdził, ze nie chce leciec tylko woli jechac samochodem. Robiłam przez cały dzień "podchody", ale on stale twierdził to samo, ze samolotem nie chce. Jak myslicie, czy traktować to poważnie, czyli odpuścić sobie podróz samolotem, czy nie? Raz słyszałam o przypadku gdy pilot wyprosił z samolotu całą rodzine bo dziecko dostało histerii....syn rac...
  • witam. chcemy jechac na 5 dni do Turcji z naszym trzy miesiecznym synkiem. zanim zaczna padac na nas gromy wytlumacze co i jak. lot jest samolotem - 4h, maly jest na piersi wiec nie grozi mu zatrucie, hotel jest pierwsza klasa, wszystko na miejscu, nad samym morzem wiec nie mamy w planach wycieczek krajoznawczych :) i poznawania ludnosci tureckiej. ja mam jedynie obawy jak taki maluch zmieni zmiane klimatu z 10-15 stopni u nas w maju a 30 stopni tam???? pediatra po konsultacji powiedzi...
  • Szukam miejsca na kolonie czy biwak dla syna, 8 lat, który mówi tylko po angielsku. Proszę o informację, poradę.
  • Witam. Przestrzegam przed skorzystaniem z oferty biura Tour-Club ze Szczecina. Wysłałam dziecko na zimowisko dla najmłodszych, do Zakopanego, i wiele rzeczy, które teoretycznie bardzo pięknie brzmiało, nie ma pokrycia w rzeczywistości... Te najmłodsze dzieci miały być same w osobnym budynku - niestety wygląda to tak, że maluchy są razem z gimnazjalistami. Podzielono ich ze względu na płeć, a nie na wiek - mali chłopcy, jak już napisałam, przebywają w jednym budynku z młodzieżą...
  • Witam serdecznie Moja prawie ośmiolatka jedzie w tym roku pierwszy raz na kolonie plastyczne i to bez żadnej bratniej duszy (grupa wiekowa 6-10 lat). Ona szaleje z radości, a ja jestem pełna obaw. Zalety tego wyjazdu to: pięć osób w domku+jeden wychowawca, cała grupa to 20 dzieci i 4 wychowawców, blisko Warszawy, kolonie trwaja 10 dni, wiec jak na pierwszy raz to w sam raz, córka nie może się doczekać. W sumie wszystko mi odpowiada, ale proszę podzielcie się rodzice doświadczenie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się