Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      syn

syn

(74 wyniki)
    • [i]- Niech pokażą, jak miałoby to wyglądać inaczej. Najlepiej być starym kawalerem jak Jarosław Kaczyński i wtedy będzie dobrze.[/i] Więcej... wyborcza.pl/1,75478,12278275,Walesa_o_sprawie_syna_Tuska__Niech_premierami_zostaja.html#ixzz22yOeago No nie koniecznie :) Wałęsa zapomniał o konającej łabędzicy Dubienieckiej :) Fakt fakt faktem w porównaniu z Tuskiem Juniorem to zwykła miernota i nie ma się czym zbytnio chwalić :)
    • Ma-ka-bra. Jeśli to prawda, to nawet Tuskowi, nawet Kaczyńskiemu bym nie życzył, aby byli na miejscu syna Walentynowicz. Państwo zdało egzamin...
    • ... ja też chciałem być kierowcą autobusu, kiedyś ... w końcu zostałem obibokiem i pijakiem, macie tam dla mnie jakom fuchem dobrom? ___________________________________
    • LOL
    • IPN buduje nowy mit:wybitny prezes Kurtyka?
    • No tak, ludzka chciwość (i Madoffa i wielu jego klientów, którzy świadomie powierzali mu pieniądze) i głupota nie zna granic. Ale nie wiem, co myśleć o tym, że aby obejrzeć filmik zamieszczony w tym artykule, trzeba najpierw obejrzeć reklamę kredytu hipotecznego - to jakiś żart Wyborczej, czy to poważna zachęta do kontynuownia tradycji głupoty?
    • [b]Prywatne , współczesne wojny !!![/b] Dziwny Świat ! Okazało się ,że NATO prowadzi 'prywatną wojnę ' przeciwko rodzinie Kadafiego !!! Podobnie jak USA przeciwko Bin Ladenowi , Kim Jon Ilowi , Łukaszence , Mubarakowi.... NATO zabiło syna , ...to jakaś farsa z angażowaniem takiej armii przeciwko kilkunastu ludziom ! Ciekawe czy są jakieś procedury postępowania na wypadek sprzeciwu np. kobiet związanych z osobą atakowaną. Oglaszanie sankcji gospodarczych natomiast przeciwko całemu naro...
    • Ach, jacy dzielni ci chłopcy z NATO! Rakietami tych Arabów, rakietami! Niech giną cywile, kobiety, dzieci! Niech wiedzą, kto tu rządzi!
    • 30-letni gowniarz bedzie rzadzil krajem ktory jest potencjalnym wlascicielem broni nukleaenej. Kuzwa ,siersc na plecach sie jezy.
    • Dokladnie tak samo od 90 lat nauczali komuchy. Aby praca na gospodarstwie rolnym byla oplacalna pod wzgledem ekonomicznym i dawala utrzymanie dla rodziny na przyzwoitym poziomie to musi miec okreslona skale wielkosci z czym wiaze sie skala produkcji. Ponadto aby oplacalo sie zainwestowac w superwydajne a wiec z natury nowoczesne i bardzo drogie maszyny to musi byc dla tych maszyn odpowiednia porcja pracy a wiec nie moze byc tak jak bylo za komuny, ze kazdy rolnik nawet ten z 1...
    • Jak go traficie, to zaktualizujcie natychmiast, bo jak nie to wam jaja urwę!
    • Następny .... tropi układ. Sory ale wydaje mi się że Pan Olewnik najlepiej wie komu na odcisk nadepnął. Co nie zmniejsza tragedii rodziny.
    • Na Sybir cala rodzina,lacznie z chora matka.Ratowanie kogokolwiek za pomoca kidnapingu to tez zbrodnia...
    • Wałęsa jak zwykle plecie głupoty, mówi że ma w dupie lekarzy którzy ratowali życie jego syna, bo to załatwiła jego modlitwa. Co za ciemnogród.
    • a komu by sie chciale jego prace doktorska czytac? Pewnie sztab "naukowcow" za forse mu ja napisal.... A poza tym jego dni tez sa juz policzione. Tylko pewnie jeszcze o tym nie wie....
    • Gratulacje dla NATO! Niech cały świat wie, co czeka niepokornych: waszym wnuczkom główki, rączki i nóżki pourywamy, a wy się męczcie żywi...
    • Moja córka jest.
    • Tytuł przeczytałem: "Prezydenccy synowie" i pomyślałem, że red. Jagielski napisał artykuł o prezydencie Bushu Jr. albo przynajmniej o Bushu - gubernatorze Florydy. Niestety, przejrzałem artykuł do końca, a o tym ani słowa. "Surowy górski obyczaj zabrania Czeczenom otwierać serca." --- Któż takich głupstw red. Jagielskiemu naopowiedział? Kaukaz, jego mieszkańcy - jedni z najsympatyczniejszych, najbardziej otwartych i serdecznych ludzi, jakich kiedykolwiek spotkałem. Jak Kubańcz...
    • Jak będziesz dobrym ojcem, to twój syn nigdy się homoseksualistą nie stanie. Bądź więc nim!
    • Szczur, jak się go przyciśnie, zawsze spuszcza z tonu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się