ty

(10 wyników)
  • Po jakim czasie od zażycia pierwszej tabletki CILSET można bezpiecznie się kochac?
  • czy przy zmianie z tabletek o najwyższym stężeniu hormonów na te o stężeniu jednym z najniższych trzeba się zabezpieczać dodatkowo przy pierwszym listku tych drugich? rozumiem, że potem organizm się przyzwyczai, ale czy od razu? dzieciątko jest w mojej sytuacji bardzo niewskazane, dlatego wolę mieć pewność:)
  • witam, Cilest biore juz kilka lat... w 5 tym dniu opakowania kochalam sie z chlopakiem ale bez finalu w srodku...2 dni pozniej wymiotowalam( 2 razy) na granicy 3 godzin od polknięcia tabletki wiec rano przed upływem 12 godzin od polknięcia (prawd. nie wchłoniętej tabletki) wzięłam kolejna z zapasowego opakowania. Przez następne dni biore regularnie no i oczywiscie nie kocham sie z chlopakiem dla dodatkowej pewnosci. czy moge spac spokojnie jesli chodzi o te wymioty i wczesniej...
  • Pisałas ze jak bede miała jakies pytania to moge sie do ciebie zgłosić.Nadal przyjmuje Cilest.Ból nogi jakby troche ustapił. jestem troche zaniepokojona bólami rąk i żyłami jakie są widoczne na nogach, rękach i biuście.Nie wiem czy czekać bo to kwestia przyzwyczajenia się organizmu czy odstawić bo to początek zakrzepicy.Poradz bo nie wiem co robić.Do końca opakowania zostało mi 10 dni.
  • dzis po 11 dniach braku miesiaczki pojawily sie dwie plamki ciemnobrazowe mam nadzieje ze zrobi mi sie teraz normalnie okres
  • czy moze ktos mi pomóc okreslic mój fenotyp i zaproponowac pigułki. lEkarz przpisał mi cilest. 1. wygląd zewnętrzny - wg mnie kobiecy 2. budowa ciała - drobna , szerokie biodra i ramiona, niska, 58 kg - nie wiem czy to ma znaczenie 3.gruczoły sutkowe - okrągłe duże, jedna apierś większa 4.włosy suche 5.skóra sucha 6.PMS - nerwowośc, bóle pierśi ,podbrzusza 7. długośc cyklu- 28- 32 dni z reguły czasem sie przesuwa 8.długość krwawieńia - 6- 7 dni 9.obfitość- średnio 10. bolesność ...
  • teraz po zakonczeniu drugiego opakowania dostalam.. i tu wlasnie jest problem. to nie jest krwawienie.. tylko jakies rdzawo brazowe cos. czy to normalne bo jeszcze nigdy tak nie mialam. zdenerwowalam sie troche.. kiedys takie plamienia mialam w trakcie owulacji i okazalo sie, ze przyczyna byl torbiel. niedawno mialam badania i wszystko jest tam ok ale troche sie martwie. czy ktos z Was mial taki objaw po tym jak nie robil tej 7 dniowej przerwy? powinnam isc do lekarza, czy to nic nie na...
  • dziewczyny prosze o pomoc..a nie o ewentualną krytykę. przyjmowłam 7 dni antybiotyk dalacin t,wczoraj zażyłam ostatnią tabletkę, zarówno antybiotyku jak i tabl.antykon. ulotkę yasminelle znam na pamięc, i w lekach które były wymienione w ulotce nic nie ma o tych które wchodza w skład dalacinu.\jednak na ulotce do antybiotyku teraz zauważyłam wzmiankę o tym ,ze zaleca się dodatkowe zabezpieczenie w przypadku brania antykoncepcji doustnej. wczoraj kochałam się z moim partnerem,który ...
  • Witam, Zostały mi 2 plastry z opakowania, czy musze dokupywać 3 i dopiero po tyg przerwie zaczac brac tabletki, czy tez mogę ZAMIAST 3 stosowac tabletki???Jak to rozwiazac?
  • Czy jak wzięłam tabl. antyk. (diane 35) 10 min wcześniej tzn. zawsze brałam o 19.56, a dzisiaj wzięłam o 19.40 pare to nie będzie działała?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się