ty

(195 wyników)
  • Isabelle? Sluchy na forach chodza, ze tak i tutaj takie "gierki erotyczne" Uprawiacie? To prawda?
  • potrafisz rozbawić w te pochmurne dni, buziaki
  • Do Ciebie(15)

Chcę Wam wszystkim podziękować, wszystkim czytającym, a szczególnie tym którzy do mnie choć słowo napisali. Wszystkim. Mam zepsuty komputer. Nie wiem kiedy będę tu zaglądała. Tym większe mam i będę miała na razie kłopoty z pisaniem.Ale wrócę. Dziś z trudem piszę ( z powodów technicznych), z łatwością z powodu stanu zdrowia.Nie wiem do końca które z licznych rzeczy jakie robiłam spowodowały, że się poprawiło, na pewno nie tylko leki. Wiem na pewno. Zaryzykowałabym twierdzenie, że też...
  • Lusiu, co się z Tobą dzisiaj dzieje? Masz komu dać tę czekoladę, nie smutaj się tak i nie zżymaj.
  • Nie wytrzymał. Popełnił samobójstwo. Ofiara bolszewickiej nagonki - Adolf Hitler
  • Za to, że nie odezwałam się na dawnej schizofrenii i tutaj, choć widziałam jak Monte i dwie inne osoby Cię atakują i wyzywają. Widziałam także jak założyli specjalne forum, by się wyżywac na Was za to, że jeden bardzo chciał być adminem, a wybrano Was. Bałam się go i nadal boję, by mnie nie spotkało to , co Ciebie, bo widzę, że nadal działa. Ale mam nadzieję, że zgadniesz kim ja jestem. Powiem tylko dwa słowa "pupilek nad pupilki.". Serdecznie Cię pozdrawiam. Jesteś dla mnie wzorem walki z c...
  • Chciałbym podziekować Oldze za to że przez długi czas prowadziła to forum. Jakoś tak się stało, że nikt nie podziękował Jej za to, że przez długi czas administrowała i dbała o to forum. Dla mnie zrobiła wspaniałą pracę i chciałbym podziekować Jej za zaangażowanie i działanie na tym forum. Serdeczne pozdrowienia.
  • policjant spisywal dziś moje zeznanie i chybki był co niemiara w pisaniu tym. przyglądałam się, a u niego chybkość owa stąd, iż nie patrzał na klawiaturę. kiedyś się moja chrześniaczka wybrała na kurs nauki pisania tak, by nie zerkać na wystukiwane litery. ale jakoś się nie nauczyła sztuki tej. a policjanta, gdym zagadnęła o to, zeznał, że on w liceum chodził był do klasy o profilu informatycznym i tam się tak nauczył stukać. powiedział, że jest też w sieci specjalny program do nauki tak...
  • no już przyznają w końcu - nie, że chcą dbać o dobrostan zwierzów czym sobie dotąd buzie wycierali chcąc usprawiedliwić swe żądze mordu, a ich realizację uznać za piękne hobby. teraz mówią wprost: [b] "Walka z nimi [= ekologami] jest naszym podstawowym obowiązkiem"[/b] [b]"Mam w d... czy będę mógł polować na łosie czy nie. Ale dla dowalenia ekooszołomstwu mogę poświęcić parę groszy więcej na szkody". [/b] /taka wymiana między myśliwymi a ministerstwem: to myśliwi, a nie ministerstwo z...
  • wątków, a to trudne;). pozdrawiam serdecznie.
  • Doktorze Dolor, a Doktor to z komputerowo walczy, gdy się ja boję, że Pan niedokładnie się spakuje. a potem braknie Panu a to lewej skarpetki w zygzaki czerwone, a to czarnych bokserek, to znów ciepłej czapki uszatki na zimę.
  • Pikroki, twoje groźby już nie robią na mnie wrażenia. Wiem kim jesteś i jeśli cokolwiek będziesz próbować to wiedz, że to jest karalne a ja będę miał tylko satysfakcję. Nie boję się ciebie już! To dla twojej informacji.
  • Jest takie stare chińskie przekleństwo: „Oby spełniły się wszystkie twoje marzenia…” Tak właśnie było w moim przypadku. Jako DDA (dorosłe dziecko alkoholików) nie byłam w stanie określić swoich potrzeb, bo całe życie komuś usługiwałam, moje potrzeby całe życie były na marginesie, a potem przestałam cokolwiek chcieć. Na swojej drodze spotkałam fajnego faceta miał tylko jeden defekt – nie mógł mieć dzieci drogą naturalną. Ale mnie jakoś nigdy nie ciągnęło do ...
  • No i masz k. radochę teraz? wiesz o co mi chodzi...bardzo mnie zraniłeś bo ingerowałeś w moje realne życie tym mailem do wiesz kogo.Tak się nie robi.Bardzo jest mi przykro teraz.Udało Ci się mnie dobić.Śledź dalej innych i obsmaruj ich za plecami.Mimo wszystko nie zrobię ci tego samego bo nie potrafię-nigdy o tobie nie mówiłem nic poza 1 zdaniem-że cię nie rozumiem jeśli chodzi o real a tymczasem ty powiedziałeś komuś o parę kłamstw za dużo czego ja nigdy w stosunku do ciebie za plecami nie r...
  • albo przynajmniej dać mu test z Kopernikiem do wypełnienia, a tu okazuje się, że wolność słowa jest ponoć ważna: "Wydawca "Gazety Wyborczej" wytoczył byłemu premierowi proces za porównanie jej do "Trybuny Ludu z 1953 r.", organu KC PZPR, i za sugerowanie, iż Agora jest "pod kontrolą oligarchii" i "ma związki finansowe z układem oligarchicznym".(...) "Fakty jednak nie miały w tej sprawie znaczenia. W sądowych sporach o ochronę dóbr osobistych rysuje się bowiem nowa linia orzecznictwa, k...
  • wybaczcie drodzy wszyscy a najbardziej wybaczcie Wy, których tu być nie powinno a czytacie (chyba, że nie czytacie) ja sobie jakiegoś innego czasu na rzucanie forum poszukam zresztą - czy ja jestem przez postanowienie zdolna nałóg porzucić? - nie wszystko przez zasiedzenie się dzieje albo wyblaknięcie, wyniszczenie - czas uzbierało się kilka do wyrzucania na przykład awanturowanie się - dziś opieprzyłam kobietę, bo się do mnie przyczepiła że parkuję nie tam gdzie powinnam ...
  • wzorując się na wątku Nienill o słowach charakterystycznych dla różnych forumowiczów, się chce zapytać czy pamiętata kto z kim tak gadał : nie mozna byc jednoczesnie asertywnym i bezczelnym. badac bezczelnym naruszasz godnosc drugiej osoby, a asertywnosc opiera sie na szanowaniu swojego rozmowcy oraz jego praw i uczuć ...ale oczywiscie tego tez nie wiesz, no bo po co ci to.. --- Ja zwykle przypierniczasz się do cudzych wypowiedzi, bo nie masz nic do powiedzenia na zada...
  • i nie wiem co mam zrobic jakby sie znalazł ktos odważny kto bylby w stanie ze mna pogadac na czacie to bylabym niezmiernie wdzieczna choc sama sie tego boje, bo ostatnio marnie mi takie pogadanki wychodzą
  • a jak zbawiać ludzi, gdy się nie umie zbawić siebie?
  • Euforyk(7)

Jesteś? co u Ciebie? :-) czekolada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się