ty

(67 wyników)
  • Kochane dietowiczki. Dziś jest trzynasty dzien I fazy. Oczywiście z małymi grzeszkami, ale kto ich nie ma. Z perspektywy patrząc, to diety się trzymałam, w zasadzie większy problem moze stanowić ilość a nie rodzaj jedzenia. No i efekty. Kilka dni temu wydawalo sie, ze schudlam 2,5 kg, a dzisiaj, czyli w ostatnim dniu, pomimo kontynuacji, gdy rano sie zwazylam to tak jakby jeden kilogram wrocil. Jakos mi trudno w to uwierzyc. faktem jest, ze mam problemy zoladkowe i jesli chodzi o ...
  • Ostatnio było pod koniec stycznia, teraz znów. Nie przytyłam, ale powtarzam. Na śniadanie: pasta z 2 jajek na twardo, trochę tartego żółtego sera, 2 plasterki szynki, trochę papryki w kosteczke, szczypiorek, trochę majonezu, sól, pieprz. Przegryzka: pasztet z ciecierzycy Obiad: roladki z szynki wieprzowej (w środku, plasterki cukinii, pieczarki, suszone pomidory). Sałata lodowa z sosem vinegret (jednak da się ją jeść) Podwieczorek: 3 kostki gorzkiej czekolady Planuję jeszcze zj...
  • witam, Od razu napiszę,że to Wasze bardzo ciekawe forum przegladam właściwie jak już zaczełam dietke :) Zaczęło się bardzo niewinnie od przeglądania starej prasy mojej mamuśki i był artykuł o sb. Po przeczytaniu stwierdziłam że to coś dla mnie... Strasznie się roztyłam... najpierw staż w urzędzie, teraz siedząca pracka, po drodze obrona, problemy osobiste, zdrowotne... dużo kg z tego się zebrało. Zawsze miałam super wagę i figurę wieć jak patrze teraz w lustro to widze wie...
  • Kończę I fazę. Zjadłam więc gruszkę i suszoną morelę ;) chciałam zapytać, czy są jakieś ilościowe ograniczenia w II fazie? czy jutro mogę zjeść gruszkę i jabłko? czy absolutnie jeden owoc dziennie? poradźcie :)
  • Witojcie:-) jedna walka - ze zbędnymi kilogramami zakończona. 59 kg, nóżki nawet zeszczuplały dziś wskoczyłam w mini:-) Od ponad miesiąca nie przytyłam, pomimo hormonów i praktycznie zero ćwiczeń. Rozpoczynam drugą - znaleziono u mnie raka tarczycy, zupełnie przypadkiem. A myślałam że to wycięcie tarczycy to tak tylko profilaktycznie, nie spodziewałam się zupełnie takiej diagnozy. Na szczęście wycięto wszystko ale czeka mnie dalsze leczenie. Izotopy, jod i takie tam. 7 grudnia ruszam do ...
  • Ten temat powraca :-( U mnie wszystko stoi, od 2 tygodni waga stoi jak zakleta, zaczynam teraz XII tydzien SB. Wiem, pisaliscie ze tak moze byc, ze organizm sie nawadnia. Nie stresuje sie, ale jestem ciekawa jak wasze postepy? ruszulo sie cos u was?
  • Witam wszystkich, jesteście moją ostatnią deską ratunku :( WAtek założyłam bo może on spowoduje większą motywację...Nadwagę mam z "głowy", ważę 73,5 kg przy wzroście 163cm, jestem po 2 ciążach i mam 35 lat. Diet przeszłam już kilka, jednak żadna nie trwała dłużej niż 2 tyg. :( Dlaczego???????? bo ja nie mogę przestać jeść....trzymam się jakoś do wieczora, ale im później tym mocniej nachodzą mnie napady jedzenia i już po diecie... jem też dużo słodyczy jak mam je w domu. Mam nadz...
  • Bo od poniedzialku bylam w kiblu RAZ. Wczorajszy jogurt mi nie pomogl. Nie podoba mi sie to. Wiec dzis na noc namocze siemie lniane, jutro wypije na czczo.
  • Raszelika, zaglądasz tu jeszcze czasem? Napisałam do ciebie na priva. Pozdrawiam, Dyszka.
  • Witojcie:-) Schudłam 18 kg w 4 miesiące. Od jakiegoś czasu zauważyłam że wypadają mi włosy - garściami. Miałam tak po ciąży ale teraz? Czy to może być skutek odchudzania? W następnym tygodniu zrobie sobie wszystkie badania - macie może sposób na włosy? Mam je bardzo gęste i grube ale w takim tempie to do Nowego Roku będę łysa......help!
  • feiną? czy jest w ogole wtedy sens, zeby przeprowadzac ta diete? dieta bardzo mi sie podoba. Jestem po dwoch dietach norweskich i 4 miesiace po porodzie, schudlam 20 kg i zostalo mi jeszcze 5 zbednych kilogramow. ale nawet nie o te kilogramy chodzi tylko o jakis rygor i poukladanie, wlasnie o taka diete dlugofalowa, zeby uporzadkowala sposob jedzenie i nie trzeba sie bylo zastanawiac co ugotowac na obiad... ale... wlasnie ta kawa jest dla mnie nie do przejscia:( jak myslicie czy...
  • Bo ze dietujesz to wiem na pewno. Sorry wszystkim, troche takiej prywaty, ale sie stesknilam za kolezanka, a ze akurat taka cisza na forum to wykorzystam ten moment. A moze masz urlop? U mnie wolniutko, ale jak pisalas apetyt rosnie w miare jedzenia. Marzy mi sie teraz 58 kg, czyli piatka z przodu czyli jeszcze 8 kg spadku, az mi sie nie chce wierzyc ze to moze spasc. Odkrylam jeden minus tego odchudzania. Pamietasz moze jak pisalam o nowym bikini ze kupilam takie piekne, ...
  • Witajcie, równo rok temu zaczęłam dietę. W kwietniu 2010 roku ważyłam 83-84 kg, teraz to nawet nie pamiętam. Dziś ważę 59-60 kg w zależności od dnia. Od listopada to już III faza, staram się jeść normalnie ale bez objadania się. Zrezygnowałam z ziemniaków, białego chleba - do dziś ich nie jem. Słodycze od czasu do czasu zdarza mi się zjeść. Makaron, mąkę zawsze wybieram z pełnego ziarna. W tej chwili moim największym problemem są puchnące nogi - to jakiś problem z krążeniem, bardzo jest...
  • spowodowana przez grono zakompleksionych kobitek sprawi niebawem ze bedzie sie je omijac z daleka,gosipiet odpocznij od netu,zbyt przezywasz ,tragizujesz,to tylko wirtualny swiat a ty do niego jak widac nizej nie nadajesz sie<lol>
  • hej!!!!! przeczytałam właśnie ostatni z wątków i sie móżna tak powiedzieć podłamalam:\\ moim zdaniem dzwiewczyna ktora ma 170 cm wzrostu i wazy 60 kg powinna byc szczesliwa... przeciez to ideala waga a ja wiele bym dala zeby taka miec!!:( ja waze 79 kg i mierze 176... fakt jestem troche wysoka ale waga jest grubo za duza... niektore z was jak piszecie macie problem ze schudnieciem o jakies 2-3 kg... a co ja mam powiedziec jezeli chcialabym zrzucic 15:(:( jestem na diecie dopiero 4 dni i...
  • Zjadlam ostatnio na kolacje cala paczke migdalow... myslicie ze to zlaamka?? ale za to nie jadlam juz nic do konca dnia, taka bylam nasycona :D:D
  • lepsza gorzka z cukrem czy 90 procent kakao ale bez cukru?? bo jak dotad nie znalazlam 2 in 1 ...a moze sa takie?? :D
  • zazdroszcze wam ze tyle chudniecie :) ja jestem dopiero na 3 dniu wiec narazie nie a jakichs duzych efektow... ale powiedzicie mi jak to mozliwe zeby po pozbyciu sie 6kg w dwa tygodnie nie bylo efektu jo-jo?? jak to wyglada u was? dzieki z gory za odpowiedz :)
  • Pewnie napiszecie,że tak, warto zacząć dietę już kolejny raz i kolejny. W listopadzie byłam na 1 fazie, ale styczeń pofolgowałam sobie. Dwa lata temu schudłam na Sb 14kg. Potem miałam kilka podejść Z małym skutkiem. Wiem, że za każdym razem zwalnia tempo przemiana materii. Proszę o opinie.
  • Dzien 8(6)

no to dzis moja kolej na rozpoczecie nowego watku troche sie zaczynam martwic bo waga stoi w mijescu i nie chce sie ruszyc w dol a w ogole to mam wrazenie ze mi przemiana materii nawala i moj brzuszek zrobil sie znowu lekko wystajacy... no ale do rzeczy sniadanko: twarozek z rzodkiewkami i warzywkami+ 2 kawka z mleikiem odtluszczonym przkaska: 3 cukierki bez cukru, trojkacik smieszki z papryka i salata lunch: salata z wedlinka i pomidorem przkaska: 3 ogorki malosolne, 2 plasterki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się