ty

(35 wyników)
  • tak z ciekawosci chcialam wiedziec, bo za kazdym pytaniem kazdy bedzie zakladac nowy watek to niewiem co to bedzie z tego forum, ja bym ci radzila wpisac w wyszukiwarke dieta kopenhadzka, wyskoczy ci tyle linkow ze do konca diety nie zdazysz przeczytac, albo stare watki przegladnij, na forach komentarze poczytaj, gwarantuje ze znajdziesz odpowiedzi na wszystkie nurtujace cie pytania;) a przy okazji znajdziesz tez obiektywna opinie wsrod ludzi ktorzy stosowali diete, tutaj dost...
  • Od 4 dni stosuję dietę, biorę bio CLA i ćwiczę 1 godz. dziennie a schudłam tylko 1 kg. Co jest?? może w następnych dniach się coś ruszy. Jak myślicie?
  • :((6)

Wiecie co już powoli tracę nadzieje....taka frustracja mnie ogarnia jak czytam,że wy tyle już schudłyście,a ja nic:((( dzisiaj minął równy tydzień a moja waga spadła tylko o 2 kg...I jeszcze głód mnie męczy,marzą mi się słodycze i inne pyszności.... nie mogę jeść tych jajec i szpinaku,befsztyk już też nie smakuje...słaba jestem i brzuch mnie boli,bo mi mogę od tygodnia się załatwić:(pozdrawiam
  • ja dzis zaczynam pierwszy dzien.wszystko pieknie ladnie:mam silna motywacje i pozytywne nastawienie.najgorsze jest jednak ze musze przygotowywac posilki dla rodziny(w tym 6 letniego synka).wczoraj przygotowalam kilka potraw na obiad(gulasz,kotlety,ryby,)zamrozilam i potem tylko hop do mikrofali...wszystko po to zeby spedzic jak najmniej czasu w kuchni:)mam jednak troszke wyrzuty sumienia ze tak ich przez te dwa tyg uracze niezbyt zdrowym jedzeniem:( niestety jestem z tradycyjnej rodzin...
  • Cześć Wszystkim :) dzisiaj zaczynam dietę....jestem już po śniadanku i obiadku ( był okropny)...ale dałam radę i jestem dumna :)może KTOŚ też dzisiaj rozpoczął dietę????? POZDRAWIAM WSZYSTKICH :)
  • Dziewczyny w sobotę przerwałam kopenhaską w 6 dniu, od niedzieli próbowałam diety SB, ale mam jakiś z nią problem.. i tak od niedzieli jakoś jem duzo gorzej i znów pojawiły się w menu słodycze.. dziś też kawałek imieninowego ciasta.. tak fajnie się czułam na kopenhaskiej, ze spróbuję jutro znów zacząć. TO moja ostatnia próba..:) jestem troche zdesperowana.. bardzo bym chciała schudnąć kilka kg do wielkanocy...... bardzo Was proszę o wsparcie.... :) i od razu bardzo za to dziękuj...
  • Witam serdecznie. Jutro w planie mam zacząć dietkę, jednak z własnego doświadczenia wiem, że najlepiej zaczynać z kimś. W tedy właśnie jedna osoba motywuje drugą i zniechęca do złamania diety w największym jej kryzysie :D. Bardzo potrzebuję tej dietki, jestem mamą trzy miesięcznego Olivierka, urodził się 4100 więc mam co zrzucać z brzusia:D. Mam nadzieję, że ktoś się odezwie lecz jeżeli nie ambitnie zaczynam sama:) Buziaki
  • Nie chce aby ktos pomyslal ze sie wymadrzam, sama robilam ta diete, ale tak jak wlasnie piszecie kombinowalam zeby cos zamienic cos dodac z jajka omlety itp. A tak nie wolno.Moja przyjaciolka przytyla w Stanach i chciala schudnac, zrobila ta diete pod okiem mamy(lekarza)schudla 22 kg i do dzis od 2007 roku nie przytyla ani grama, ale ona przytyla i chciala schudnac do swojej wagi! Tak wiec, powiem szczerze Dieta jest rewelacyjna ale...pod kilkoma warunkami: - Posilki mozna zamieniac i ...
  • <SZPINAK>(70)

Jejku,jak mozna to wogole jesc?obrzydliwe,mialam sobie darowac ale z glodu bym umarla,od sniadania czekalam na obiad i jestem zawiedziona,:( befsztyk to przy tym Rarytas!!!
  • nie zjem szpinaku, jajka i pomidora polaczonych razem ! Nie moge bnawet o tym myslec bo mi niedobrze sie robi. :p Przetrwam ta diete bo mam silna wole, ale takiego zestawu nie rusze... Chyba ze przed nastepnymi wakacjami jak mi sadelko podrosnie przez zime. ;) Pozdrawiam. P.S. Dzisiaj 2 dzien dietki. Jest dobrze, nie jestem glodna. :)
  • ---WITAM WAS LASECZKI;) KOPIUJE RAZ JESZCZE I TO SAMO CO ZWYKLE;) ZAŁOŻYŁAM NOWY WĄTEK BO DOSTAŁAM DZISIAJ 3 MAILE Z PROŚBĄ O MENU A OBECNIE NA PULPICIE LAPTOPA POSIADAM MOZE Z 5 IKONEK NIESTETY W UBIEGŁYM TYGODNIU ŁINDOŁSIK SIE MI ZBUNTOWAŁ -PRZEDWCZORAJ WYCZYSCIŁAM DOKŁADNIE KOMPA I WSZYSTKO POSZŁO SIE J**** ZAKŁADAM NOWY WĄTEK, ABY PO PROSTU MOZNA BYŁO WPISAC W WYSZUKIWARKE I OD RAZU TO ZNALEZC-DZISIAJ SPĘDZIŁAM SPORO CZASU, KOPIĄC W STARYCH WĄTKACH W CELU ZNALEZIENIA TYCH I...
  • Ketoza(10)

Nie wiem czy sie orientujecie, bo ja stosujac diete po raz pierwszy nie mialam pojecia o tym, ale teraz podczytuje forum Fitness i jest tam watek poswiecony Kopenhaskiej, na ktorym specjalista znakomitym jest Jogger. Stamtad wlasnie dowiedzialam sie, ze dieta wprowadza nas w stan ketozy, co znaczy mniej wiecej tyle, ze organizm do swoich zyciowych procesow wykorzystuje zgromagdzony tluszcz, a nie insuline (?) z krwi. Generalnie zwiazki powstale ze spalania tego tluszczu to ciala k...
  • czemu nie potrafie wytrwac !!!! juz poprostu nie mam sil do siebie !!! jak parzte na wage to mnie krew zalewa !!! a jak czytam wpisy ze schudlam 4 kg 7 kg to mi sie chce plakac !!!!
  • Witam, piszę, bo jestem negatywnie rozczarowana dietą Kopenhadzką.Zaczynając byłam pozytywnie nastawiona i pełna wiary ,że schudnę min 5-7 kg.Stosowałam się bardzo dokłądnie do wskazówek, z małymi wyjątkami, ktore jak czytałam tu na forum, były dozwolone.Mój wzrost to 169 cm, waga początkowa(przed dietą) 57 kg.Miałam zamiar zchudnąć do wagi sprzed ciąży( 51 kg).NIestety schudłam tyko 4 kg, w talii 4 cm. NIe to jednak mnie najbardziej zasmuciło, po powrocie do normalności mam kłopo...
  • mam pytanko (jak w temacie): czy obiad można podzielić na dwa posiłki? i dzień wyglądałby mniej więcej tak: 8 - śniadanie 11 1/2 obiadu 14 1/2 obiadu 18 kolacja? będę wdzięczna za odpowiedź, bo obawiam się, że godziny pomiędzy posiłkami będą dla mnie za długie pozdrawiam i życzę wytrwałości
  • bo mnie sie znowu nie udłao ale teraz juz musze a wiec kto ze mna zaczyna ? Pozdrowka
  • Więc wczoraj skończyłam nareszcie dietę kopenhaską, robiłam ją już drugi raz w życiu [ ostatnim razem 2 lata temu na wakacjach, schudłam z 5 kg], ale niestety jestem zła bo przestregałam jej bardzo dokładnie, a tu marny efekt niestety tylko 2 kg :(( Nie wiem, czym to jest spowodowane, może niezbyt racjonalnym spożywaniem potraw od kilku miesięcy, ale jadłam bardzo dużo slodyczy, a od blisko 13 dni nawet małego batonika :P Nie wiem, co mam teraz zrobić, boję się efektu jojo, a nie ...
  • Hej dziewczyny:P jestem na mojej diecie koktajlowej,ale schudłam na niej tylko kilogram...proszę was pomóżcie mi nie wiem co robić jestem zdesperowana...próbuje już każdej diety,ale żadna nie jest skuteczna.Jestem zdruzgotana za niecałe 3 tygodnie mój ślub, wczoraj miałam pierwsze przymiarki-wyglądam jak baleron owinięty w sreberko :((( może znacie jakieś diety,na których w krótkim czasie schudłyście dość dużo?Kopenhadzką już przeszłam i schudłam na niej tylko 3 kilo,teraz na tej koktaj...
  • pomocy:((13)

mam doła znowu wygladam jak cieżarówka starsznie przytułam;( nie mam juz siły na nic wstydze sie wychodzic na ulice dzis spotkałam kolezanke i mi mówie dziewczyny jak ty wygladasz;(smutno mi chce od jutra zaczac ta kopenchadzka i zrobic ja ze 2 razy chce schudnac 10 - 15 kg:( tylko jak w sobie znalesc tyle siły ;( czuje sie fatalnie siedze i wdupiam ciasto;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się