ty

(100 wyników)
  • KOCHANIE gdzie jesteś ????????????/ heloł :)
  • Dzis 5-ty dzień i jak nigdy przedtem jestem okropnie głodna.....wróciłam ze spaceru i sanek ,i ledwo nogi wlekłam, ale jedno pocieszenie -byłam rano w WC!To już cos ,bo waga rano nie drgnęła[przed]. Myślę, że jutro będzie lepiej. Dzięki wam muszę dać radę, jak jest żle toszukam pocieszenia na forum,na razie,czekam na posty...........
  • Jestem bardzo szczesliwa, poniewaz mija juz 12 dzień odkad jestem na scislej DC a mi ubylo jak na razie 6kg. Dla mnie to bardzo duzo. A ciesze sie, bo waga wskazuje juz z przodu 8. Pozdrawiam, trzymajcie za mnie kciuki
  • Czesc dziewczyny! jest dobrze dzisiaj mija 5 dzien nie czuje glodu jestem bardzo podbudowana! - 3 kg;) a planuje dluszcza walke musze wygladac miodzio na koniec sierpnia a poczatek wrzesnia;)miala byc mieszana a jest scisla;) i co nie załuje;)potem 3 tyg mieszana;)ha ;) a jak tam u was? jakie sukcesy? jakie porazki?(mam nadzieje ze nie ma) piszcie czesciej na tym forum bo wasze odpowiedzi sa bardzo podbudowujace;) pozdrawiam.
  • Zdewcydowałaś się już na jakiś program odchudzania? Napisz bo aż się boję że Cię zdemotywowałyśmy albo co? ;)
  • kilka lat temu byłam na cambridge udało mi się wtedy pociągnąć dietę przez 11 dni nie dlatego że nie mogłam wytrzymać ale ...ponieważ małżonek się zorientował no i się nasluchalam, pomine ten temat:w skrócie on uważa że wyglądam bardzo dobrze i nie powinnam truck się "chemią"jak on to określa.wtedy zlecialam z wagi niewiele bo może 3 kg.ale w obwodach dużo więcej po diecie pilnowała się przez dłuższy czas bardzo i cały czas leciała z wagi pomalutku, później pofolgowalam sobie i zaczęłam tyc, ...
  • dokładnie 101,1. Dziś zacznam ścisłą, wzrost 170 cm. Dzięki mojej wadze mam też pomiar zawartości tłuszczu: 40,7%, wody 43,3% i masy mięśniowej 30,8%. szukam dziewczyn z podobnym balastem do zrzucenia
  • Hey! Skoro zaczełaś razem ze mną, może oprócz wspólnego wątku tu razem się powspieramy? Mamy podobne gabaryty, z tym ze ja jestem niższa (172:()
  • wróciłam i ja tak pokrótce przygode z DC zaczełam we 09.2006, po ścisłej mieszanej 1000cal, wszystko razy 2, schudłam 17kg niestey przez obzarstwo doszło mi 8kg, ktore teraz będe pokonywać robie scisłej 14 dni, tydzien mieszanej, a póxniej laitowe jedzonko widziałam Karole971, pamietam Cię czy jest ktoś jeszcze z zeszłego roku pozdrówka
  • No właśnie. Cóż z tego wyjdzie? zobaczymy. Zamówiłam dietę na dwa tygodnie, gdyż nie chcę schudnąć za dużo- 4 kilo byłoby okej. A jak się wagowo trzymają osoby, które robiły dietę zaczynając 1 lutego?? Pamiętam, ze było nas wtedy trochę;) pozdrawiam
  • Jak w tytule. Dziś przeżyłam szok - odbicie w szybie wystawowej.Jak mogłam doprowadzić siebie do takiego stanu??? O moim samopoczuciu nie wspomnę.Wyglądam potwornie i czuję się potwornie.Aż wstyd.Kiedyś byłam piękną i szczupłą kobietą, dziś jestem potworem. Ile ważę? 102 kg przy wzroście 171 cm. Tylko tu, anonimowo jestem w stanie przyznać się do tego. Jutro zaczynam odchudzanie DC. Trzymajcie za mnie kciuki, proszę.
  • Kasiu znalazłam Cię ! Strasznie się cieszę! ( dorcia113 pamiętasz ? ) Powiedz mi , czy jest normalne , że na DC wpadam w jakieś dołki , chce mi się płakać i jestem rozdygotana ? Trzy razy ją stosowałam i zawsze to samo. Zamierzam właśnie zacząć kolejny raz , ale boję się .Nie przerażają mnie typowe minusy tej diety , tylko właśnie te psychiczne kryzysy. I jeszcze Kasiu jedna rzecz. Uwielbiam jajka , jem ich duuużo , i trochę zmartwiło mnie to, co tu napisałaś . Dwa jajka na tydzi...
  • Witam wszystkie forumowiczki bardzo gorąco. Od dzisiaj zaczełam ścisłą. Jak na razie jest bardzo dobrze. Myślę, że wytrzymam. Zajrzałam na to forum i az mi serce ścisnęło z zazdrości. Jak czytam wasze posty, to widze jakąś nadzieję dla siebie. Mobilizacja pełna. To bardzo pomaga. Mam w planie zrzucić 40 kilo, ogromnie dużo, ale to moja ostatnia nadzieja. Po porodzie mój organizm walczył ze sobą i miałam straszne problemy hormonalne, dlatego wpadło mi ponad 20 kilo, a wcześniej też...
  • Cześć Dziewczynki! Trzeci dzień się kończy. Mam nadzieję, że Wam nie było tak trudno, jak mnie ;-/ Czułam się FATALNIE. I tak się zastanawiałam, czemu to ma służyć. Schudnę i co? Czy moje życie będzie szczęśliwsze? Czy przyniesie mi to jakieś wymierne korzyści? Po co się tak starać? Dlatego chcę Was zapytać, jak DC i schudnięcie zmieniło Was, Wasze życie i czy naprawdę znacząco poprawiło jego komfort (proszę o przykłady). Buziaczki!
  • Dziś jest mój ostatni dzień ścisłej, druga tura. Ważyłam się rano, było chyba 59.2 a może 59.1, nie pamiętam, zresztą to nieistotne. Przyznam się, że z dużą ulgą kończę ścisłą, niesamowicie mnie męczyła, głównie psychicznie, bo fizycznie wszystko idealnie, nie licząc pewnej słabości o świcie pod sam koniec diety. Wytrzymałam. Było ciężko, dużo cięzej niż na pierwszej, nie złamałam się, ale pod koniec dość słabo się czułam, że codziennie rano wypijałam kawę z chudym mlekiem - dla mnie to...
  • No i po mojej diecie!!!!!!!! Najadłam się, o zgrozo, klusek śląskich z sosem, a teraz boli mnie brzuch. Ja jednak jestem niekonsekwentna w 14 dniu diety waga 94,8 i myśle że długo jej nie utrzymam. Teraz mi głupio. Zastanawiałam się czy się przyznać, ale może jak usłysze troche do słuchu to pomoże. A teraz siedze i płacze nad sobą, tylko córcia pyta co mi jest. Musiałam wyjść do łazienki żeby nie widziała. Boże ja już chyba nigdy nie schudne i całe życie będe gruba. Pomocy!!!
  • Dzisiaj koniec mojej pierwszej ścisłej. Wytrwałam i jestem z siebie dumna :-). Tylko jak sobie pomyślę, że jutro nie zjem już mojej ulubionej jarzynowej...to jakoś robi mi się smutnawo ;-). Zdecydowałam się na 10 dni 1000kcal, a potem dwa tygodnie ścisłej ponownie. Mam nadzieję, że wytrwam. A zresztą - nie mam nadzieję -jestem pewna!!! Aniu, czekam na mecie z jakimś zdrowym żarełkiem :-). Twój finisz już za trzy dni. Pozdrawiam Was dziewczyny - te, które są w trakcie, przed, po ścis...
  • od 3 dni nie moge sobie dać rady:( niby jestem na DC scislej. Ale po przyjsciu do domu zjadampo kilka zupek na raz. Takze dziennie dochodze do 7-8. Wiem ze summa summarum daje to niewiele ponad 100kcal, ale nie chudne specjalnie na tym, poz tym to sa kompulsy, z ktorych mialam nadzieje wyjsc. Heh, to by pomyslal - kompulsy z DC. A powinno byc dobrze - schudlam, dobrze wygladam, ogolnie w zyciu jakos nie mam wiecej stresow niz zwykle (no moze minimalnie wiecej), pieknie szlo i na...
  • Nie odzywałam się , bo ostatnio miałam problemy żeby dostać się tu na forum.Czuję się trochę lepiej, a wiesz jak mi już trochę odlazło od tyłka, to zaczęłam wcinanie... trzymałam się ze 2-3 dni, rano serek wiejski lekki+kromeczka razowca, potem sałata fittnes Lutkiewicza+kromeczka razowca,na obiadek lekka zupka jarzynowa, i na wieczór jakiś owoc. jadłam połowę mniejsze porcje i czułam się lekko, ale dzisiaj nowo zatrudniona pracownica u mnie w pracy przyniosła blachę sernika ..... no i ...
  • cześć laluna, widze że mam kogaś kto zaczyna od takiej samej wagi- we dwie będzie razniej. Dzisiaj u mnie 3 dzień i 3 kg mniej, wiem ze to woda, ale aż sie chce odchudzać-co? mam nadzieje że dam rade, przeraza mnie myśl o świętach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się