ty

(18 wyników)
  • * a tutaj "wyniki stosowania tej metody" free4web.pl/3/2,165699,420428,7923578,0,Thread.... -----------------------poniewaz temat który był pod tym linkiem został... wykasowany !!! to proszę o przeczytanie tekstu jaki tam widniał( tak dla bezpieczeństwa ... został skopiowany przeze mnie) .cyt. " DO Wszystkich na Forum!! Długo zastanawiałem się czy poniższy tekst opublikować . Miałem rózne odczucia.Ale po przeanalizowaniu wszystkich ZA i PRZECIW zdecydowałem jedak o publikacji . Wziął...
  • bo taka panuje opinie wsrod ksiezy i ludzi wierzacych, czy to prawda?
  • Witam Chciałbym Was przestrzec przed ślepym zaufaniem do oberonu i podobnym mu wynalazkom. Moja kochana mama umarła dwa tygodnie temu na nowotwór. Wielokrotnie się badała na dwóch oberonach i stranniku, które to urządzenia nie wykazały nowotworu. Był to rak żołądka. Gdy prawdziwe już badanie w szpitalu (gastroskopia z wycinkiem) pokazało, że to rak - mama jeszcze raz udała się na badanie oberonem, pokazując obsługującej oberon lekarce wyniki badań ze szpitala. Ku zdziwieniu równi...
  • Chodzi o to, zebys wykluczyl lub jesli tak bedzie zobaczyl polipy w swoim jelicie.... To badanie jest bardzo wazne. Kazdy odcinek jelita jest monitorowany cm po centymetrze.... Musisz zrobic to badanie jak najszybciej... Cos przeszkadza Ci wyprozniac masy kalowe... ....Przeciez tymi toksynami zatruwasz caly organizm... Wyobrazam sobie jak zle spisz, bo jestes pobudzony....Trawienie, oddychanie to sa najwazniejsze funkcje zyciowe........ Napisz zaraz po zrobieniu tego badania...... Trzym...
  • Takie niki jak UNHAPPY, SCEPT89 przestrzegam przed manipulacją informacją przez te osoby na tym forum. Celem tych osob jest zwalczac wszelkie skuteczne metody leczenia i sprowadzac na terapie konwencjonalne, ktore nabijają kasy panom za malo skuteczne lub nieskuteczne akademickie metody lecznicze (sprzeczne z ideą: 'natura leczy, lekarz czuwa'), nastawione na zysk. to forum jest przeznaczone na propagowanie skutecznych alternatywnych metod leczniczych i tanich. ci ludzie obiega...
  • jak trwałe jest uzdrowienie bioenergoterapia? czy efekt jest stały juz dozywotni?czy mija po jakims czasie i trzeba powtarzac co jakis czas?ile czasu sie utrzymuje efekt?zalozmy ze ktos ma niedoczynosc tarczycy lub depresje ,wiadomo ze bio moze to wyregulowac wszystko juz po jednej sesji, ale ile bedzie sie utrzymywalten efekt?
  • Piłam ten sok przez rok.Pomógł mi na wiele dolegliwości -bóle głowy, częste infekcje ,uregulowała mi się moesiączka ...Ale wydaje mi się że pijąc go byłam bardziej nerwowa, drażliwa . Moze to przypadek ,a moze nie...Czy ktoś ma jakieś dswiadczenia z tym sokiem.To ważne dla mnie bo chciałabym powtórzyć tą kurację ,ale muszę być pewna że nie ma ssutków ubocznych .
  • Od jakiegos czasu mam klopoty z oddychaniem. Nie moge zlapac oddechu, kiedy np ide pod gore.
  • Pasożyty(41)

Proszę o pomoc nie mogę pozbyć się robali leki nie działają.Czy ktoś może stosował Para Protex zjakim skutkiem?
  • i opinie o nich , np tak jak na portalu znanylekarz.pl czy bio z cechu sa lepsi i bezpieczniejsi? co sadzicie o kaszpirowskim?
  • rak-to-nie-wyrok.blog.onet.pl/2,ID276009828,index.html nic nie kosztuje.Kilku osobom pomogło. Kontakt najlepiej starocie11@interia.pl
  • Mój mąż cierpi od dawna na refluks ząłądka. Może ktoś by poradził jak się z tego wyleczyć.
  • Mam takie kulki na rekach około 0,2 - 2 cm. Nie wiem czy to tłuszczaki, kaszaki czy moze jeszcze włokniaki. Lekarz na WKU powiedzial mi ze to tłuszczak. Czy znacie jakies metody naturalne na ich usunięcie. WIem ze metoda BSM usuwa takie cos ale nie mam czasu na az tyle pozycji, bo bym zabral sobie znaczną czesc czasu
  • Zgłupiałam juz. Kupowałąm aloes w litrowej butelce razem z koleżanką. Butelki wyglądały bardzo podobnie - białe z zielonym napisem - na obydwu 99,..%. Na mojej dawkowanie to 50ml dziennie, na jej 100-150 (dodam że cena była identyczna). Teraz jeszcze sprawdzałąm w necie. Produkty Forever living (chyba nie pokręciłam) dawkowanie 2 razy dziennie 10ml. I już nic z tego nie rozumiem. Może ktoś mnie oświeci.
  • Mam do was wielka prozbe napiscie mi jak mozna złamac sobie ręke ale tak bez bolesnie :) Nie chodzi mi o sciagniecie kasy z ubezpieczenia jest mi to potrzebne do całkiem czegos innego :) Mozecie mi jakos doradzic jak to mozna zrobic czekam na wasze propozycje !! Ktos mi kiedys powiedział ze ocet moze spowodowac złamanie reki wystarczy reke namoczyc potrzymac na jakis czas i leciutko zgiac bez bolesne ale nie wiem czy poskutkuje moze macie inne propozycje :) Czekam :)
  • glodowki(41)

Witam. Mam pytanie odnosnie oczyszczania sie glodowkami... czy jest to zasadne w okresie jesieni i zimy, kiedy organizm potrzebuje wiecej energii na ogrzanie sie? Jak sie to ma do glodowek jedno/wielodniowych? Pozdrawiam :)
  • Zyczę wszystkim forumowiczom wspaniałego wypoczynku, nabrania nowych sił fizycznych i psychicznych. Od wczoraj oddycham wakacyjnie Pozdrawiam serdecznie BM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się