Forum Zdrowie Grypa
ZMIEŃ
      ty

ty

(9 wyników)
    • wg prognoz niektórych badaczy grypy, na A/H1N1 zachoruje wcześniej czy później cała populacja; szacując, że w Polsce świńską grypę przechorowało już 2% populacji (800 tys ludzi) i oficjalnie zmarło w wyniku braku należytej profilaktyki (szczepienia) i leczenia (ECMO) ok.130 osób, należy oczekiwać, ze nasze MZw liczyć się może nawet z łaczną [u]oficjalną [/u][b]liczbą ofiar śmiertelnych świńskiej grypy w Polsce na poziomie 6500 zgonów. [/b] [u]Nieoficjalnie[/u] - wliczając ...
    • jeszcze chwila i znowu zapłoną tu stosy... tak onegdaj nadawalem na Amerykę, a tu się okazuje, że - jak tak dalej pójdzie - to z tej "światłej", "postępowej" Europy znowu wszyscy co mądrzejsi będą musieli zwyczajnie spie...ć... na kogo? na [b]ludzi którzy zwyczajnie jak na człowieka przystało próbują bronić życia i zdrowia swojego i swoich dzieci za pomocą najlepszego dostępnego środka ochrony, jaki wielkim wysiłkiem i to na czas stworzyła cywilizacja...[/b] a Polska? Pols...
    • 55 ofiara świńskiej/ tuskowej grypy.Cała Europa ma możliwość wyboru- szczepię się lub nie!Nasz Tusk uznał że liberalnie będzie POdjąć za Ciebie i mnie decyzję.Nie dajemy Ci możliwości Podjęcia decyzji bo my lepiej wiemy niż cala Europa POzdrawiam kecaw
    • nie dajcie się zastraszyć ludzie , nie bądzcie tępi , nie żądajcie rządów silnej ręki i przymusu bo jak was wezmą za mordy to może sobie przypomnicie wasze głupie strachy....
    • [b]eksperymentalnej szczepionki przeciw A(h1n1) oraz manipulacji medialnej na swiatowa skale [/b] - nie dajcie siebie doic. Daliscie przeprowadzic na sobie EKSPERYMENT MEYDCZNY - nie badzcie frajerami- kazcie sobie zaplacic! Wasze zdrowie jest bezcenne, a szczepiac sie nieprzebadanym badziewiem [b]zaryzykowaliscie jego utratą[/b]. Ofiary nieprzebadanych medykamentow sprzed lat, cierpią do teraz- rodza uposledzone dzieci, cierpią na nowotwory.
    • Wyroki(14)

Rzadko udzielam się na tym forum. Czytam często, piszę mało. Zastanawia mnie podejście niektórych z Was. Forum jak się domyślam, powstało po to, żeby wymieniać się informacjami, oby nie doświadczeniami. Osobiście należę do osób raczej bojących się grypy, jednak nabrałam dystansu. Karmiłam się newsami docierającymi z mediów i stwierdziłam, że nie tędy droga bo można się wpędzić w jakąś nerwicę czy obsesję na tym punkcie. Czytam dane, przeglądam czasem statystyki, ale dlaczego niektórzy u...
    • Od 4 rano mecza mnie objawy mocnej grypy. W ten upal leze pod dwoma poscielami, kocami i nadal jest mi straszniee zimno! Bolą mnie wszytskie kosci, doslownie czuje moj caly kregoslup dotego straszne dreszcze i temp zaledwie 37 i 8. Za 3 godziny mam isc do lekarza ale przeraza mnnie ta kolosalna kolejka w przychodni(u nas nie ma numerkow)nie wiem czy tyle tam wytrzymam. Jestemm straszna paniikar jesli chdzi o te epidemie, czy wiecie ile osob zachorowaloo juz na to w polsce? Obj...
    • wiesz czasem opluwanie kogoś publicznie, może się skończyć sądem. Gdyby p. Kopacz poczytała co tu na nią wypisujesz spokojnie miałbyś sprawę - Ty i Tobie podobni. Taka sytuacja miała miejsce kilka tyg temu w szczecinie, gdzie forumowicze "pluli" na burmistrz tego miasta. Ja jestem zdania, że szczepionki powinny być dostępne i każdy Polak poinformowany jakie są za i przeciw. Tylko no właśnie, błąd, że ich w ogóle nie ma!!
    • Jak donosi TVP, Kopacz mowi że "chroni Polakow przed nieskuteczną szczepionką pandemiczną" Kopacz, więc dlaczego szczepiłas się w Brukseli szczepionką przeciwko grypie pandemicznej? Oskar w dziedzinie podłosc i obłuda idzie dla ludobójczyni Kopacz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się